נק' מוניטין:
18
- 764
- 28
מה התרגיל שנחשב שהכי מחזק תBICEPS?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא משנה בעיניי, את שניהם זה מיותר ביחד.Barbel או Hammer curls כי להכניס את שניהם בFBW זה טיפה בעיה ?
אני ראיתי שאתה עשית למשל HAMMER CURLS פעם זה היה חלק מהאימון שלך , אז אתה אומר שאין הבדל גדול בין פטישים לBarbel נגיד?זה לא משנה בעיניי, את שניהם זה מיותר ביחד.
יש הבדל כמובן, אבל הוא מזערי.אני ראיתי שאתה עשית למשל HAMMER CURLS פעם זה היה חלק מהאימון שלך , אז אתה אומר שאין הבדל גדול בין פטישים לBarbel נגיד?
חבל אולי הייתה מתחרה בבייספס קרלזכפיפות מרפקים אגב אצלי בכל אופן, הם רק אם יש לי זמן ואם נפח האימון היה נמוך באותו יום.
אם אני לא טועה בעבר תחרויות פאוורליפטינג היו: סקוואט, בנצ' וקרלז, עד ששינו את הקרלז לדדליפט בשנות ה-60 נראה לי, קראתי על זה איפשהו, לא יודע כמה זה אמיןבנימה רצינית יותר, היו מקצים של בייספס קרלז גם בתחרויות PL אם אני לא טועה.
היה פה בחור שכבר לא איתנו שעשה טקסס לקרלז. (תכנן להתחרות במקצה קרלז)אם אני לא טועה בעבר תחרויות פאוורליפטינג היו: סקוואט, בנצ' וקרלז, עד ששינו את הקרלז לדדליפט בשנות ה-60 נראה לי, קראתי על זה איפשהו, לא יודע כמה זה אמין
ממה הוא מת ?היה פה בחור שכבר לא איתנו שעשה טקסס לקרלז. (תכנן להתחרות במקצה קרלז)
@Majin Buu
הוא עבר למקום אחר, שלא ננקוב בשמו מטעמי חוקי הפורום.היה פה בחור שכבר לא איתנו שעשה טקסס לקרלז. (תכנן להתחרות במקצה קרלז)
@Majin Buu
חס וחלילה, הוא פשוט לא מתחבר יותר לפורום.ממה הוא מת ?
😃הוא עבר למקום אחר, שלא ננקוב בשמו מטעמי חוקי הפורום.
😆הוא עבר למקום אחר, שלא ננקוב בשמו מטעמי חוקי הפורום.
כמו שצריך, biceps תמיד היו סמל גבריות לא רגליים.אם אני לא טועה בעבר תחרויות פאוורליפטינג היו: סקוואט, בנצ' וקרלז, עד ששינו את הקרלז לדדליפט בשנות ה-60 נראה לי, קראתי על זה איפשהו, לא יודע כמה זה אמין
סמל לגבריות אף פעם לא היה בייספס גדולים, לא יודע מאיפה הבאת את זה.כמו שצריך, biceps תמיד היו סמל גבריות לא רגליים.
חוזק זה לא ויזואלי?סמל ויזואלי אחי לא תכונות אופי
גם מבחינת סמל ויזואלי זה אף פעם לא היה רק בייספס, את הסמל הזה הכתיבו מפתחי גוף שדגלו בגוף שרירי, חטוב, ופורפורציונלי, ואם אתה מסתכל על העבר הרחוק יותר אתה יכול לראות פסלים של אלים יוונים באותם מודלים כמו מפתחי גוף, שרירי, חטוב ופרופורציונליסמל ויזואלי אחי לא תכונות אופי