הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון איזה תרגיל/ים אתם עושים לBICEPS?

אני ראיתי שאתה עשית למשל HAMMER CURLS פעם זה היה חלק מהאימון שלך , אז אתה אומר שאין הבדל גדול בין פטישים לBarbel נגיד?
יש הבדל כמובן, אבל הוא מזערי.
אחיזה רחבה מול אחיזה צרה למשל עובדת על ראשים שונים (ראש ארוך מול ראש קצר) וזה באמת לא משנה כל כך.
הייתי עושה בארבל קרלז עם מוט W או אולימפי (מה שזמין) וזהו.
כפיפות מרפקים אגב אצלי בכל אופן, הם רק אם יש לי זמן ואם נפח האימון היה נמוך באותו יום.

לא בכל פעם.

חבל אולי הייתה מתחרה בבייספס קרלז

resized_grandma-finds-the-internet-meme-generator-da-faq-just-happened-943f55.jpg

בנימה רצינית יותר, היו מקצים של בייספס קרלז גם בתחרויות PL אם אני לא טועה.
אם אני לא טועה בעבר תחרויות פאוורליפטינג היו: סקוואט, בנצ' וקרלז, עד ששינו את הקרלז לדדליפט בשנות ה-60 נראה לי, קראתי על זה איפשהו, לא יודע כמה זה אמין

אם אני לא טועה בעבר תחרויות פאוורליפטינג היו: סקוואט, בנצ' וקרלז, עד ששינו את הקרלז לדדליפט בשנות ה-60 נראה לי, קראתי על זה איפשהו, לא יודע כמה זה אמין
היה פה בחור שכבר לא איתנו שעשה טקסס לקרלז. (תכנן להתחרות במקצה קרלז)
@Majin Buu

• פותח/ת השרשור
כמו שצריך, biceps תמיד היו סמל גבריות לא רגליים.

כמו שצריך, biceps תמיד היו סמל גבריות לא רגליים.
סמל לגבריות אף פעם לא היה בייספס גדולים, לא יודע מאיפה הבאת את זה.

סמל לגבריות אם כבר זה להיות חזק, אמיץ, כריזמטי וכו'..

אבל זה לא קשור לפורום אימונים, אולי לפורום של @Matty

• פותח/ת השרשור
סמל לגבריות אף פעם לא היה בייספס גדולים, לא יודע מאיפה הבאת את זה.

סמל לגבריות אם כבר זה להיות חזק, אמיץ, כריזמטי וכו'..

אבל זה לא קשור לפורום אימונים, אולי לפורום של @Matty
סמל ויזואלי אחי לא תכונות אופי

סמל ויזואלי אחי לא תכונות אופי
גם מבחינת סמל ויזואלי זה אף פעם לא היה רק בייספס, את הסמל הזה הכתיבו מפתחי גוף שדגלו בגוף שרירי, חטוב, ופורפורציונלי, ואם אתה מסתכל על העבר הרחוק יותר אתה יכול לראות פסלים של אלים יוונים באותם מודלים כמו מפתחי גוף, שרירי, חטוב ופרופורציונלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית