גם אותי העיפו מקהילת בפווארליפטינג הגדולה בישראל בפייסבוק

א) אל תדאג לאיכות הבנת הנקרא שלי.
ב) זה חלק מזה. הפורום הוא מקפצה לתחום. מזה ללמשה אין שום קשר והוא כולה יושב במזגן זה מביך.
משה כבודו במקומו מונח, ועדיין אני מדבר על קידום הענף התחרותי - Powerlifting.
אני יכול להסכים שהגיעו מתחרים כי הם נחשפו לתחום "אימוני הכוח" דרך הפורום.

מי שלא בוולקן לא קיים...

עריכה:
חשוב לי להבהיר שאין לי שום דבר כנגד אף אחד מהקהילה/ וולקן/ כל קבוצת פאורליפטינג אחרת שקיימת בארץ.
פשוט מדי פעם אני מרגיש שמי שלא בוולקן, או מתחרה בIPC לא קיים.
אני לא חושב שאדטו באמת חושב שמי שלא במכון שלי לא קיים,
יש חברי נבחרת שהם לא מהמכון, מלא מתחרים מכל מיני מקומות בארץ.
אגב לגבי הציטוט הספציפי פה, אני אישית דיברתי איתו על זה ואמרתי שזה היה לא לעניין.
יש מלא דברים שאני לא מסכים איתו, אנחנו תמיד מסתדרים בסוף. ותאמין לי שאם היית כותב לו על זה משהו פרטי הוא היה חוזר בו.

משה כבודו במקומו מונח, ועדיין אני מדבר על קידום הענף התחרותי - Powerlifting.
אני יכול להסכים שהגיעו מתחרים כי הם נחשפו לתחום "אימוני הכוח" דרך הפורום.
אני יכול להבין את זה.
אבל נאמרו כאן אמירות מבישות בנושא הזה. לא בטוח ממי כי אין לי כוח לנבור פה

בעזהי"ת

אתם מוזמנים לספר לנו את הסיפור שלכם.

אני קראתי ליוניסי פתטי ותיקנתי שגיאת כתיב של הדוקטור בכבודו ובעצמו.

מגיע לי סה׳כ whip2whip2

למרות שאני בטוח שהינך יודע ספר, דומה שאם נתחרה שנינו יחדיו בכתיבת סיפור קצר היישר מהשרוול, אקבל לפחות ציון זהה לשלך, אם לא עדיף ממנו. וחוששני שבתרבות המקובלת, תיקון שגיאות כתיב כחלק מדיון בנושא כלשהו, לא רק שמצטייר כהתחמקות לא עניינית - אלא גרוע מזאת בהרבה: כגסות רוח.

והיות שכך: אם מדובר בחבר קהילה ותיק, ניחא. נוהגים להזמין לסעודת החג את הדוד הטרחן, למרות שההעדפה הכללית היא לזרוק אותו מהדלת עם בעיטה בתחת. אם מדובר בכותב לרגע, קשה לראות בעיניים שליליות בעיטה שכזו.

עם כל הכבוד לאנשים האלה, הם לא מראים נוכחות בכלל בתחרויות, אז איך בדיוק התחום התפתח בזכותם?

במחילה, אבל אתה מציג את עצמך כאן כבן טיפש עשרה שראוי אף הוא, ובמתת יד נדיבה, לקבל את הבעיטה בתחת הנ"ל.

אני למשל, שש וחצי שנים לאחור, מקבל בגיל 31 קורס חדרי כושר כצ'ופר ממכון וינגייט, בעקבות נסיבות משעשעות שכבר כתבתי כאן בעבר אודותיהן. לפני כן מעולם לא הייתי בחדר כושר או באימון משקולות כלשהו, למרות שכן היה באמתחתי רקע נרחב בתחום הצ'י גונג הסיני ודומיו, ואוכל לכתוב בפה מלא: אם לא פורטל LBS שלמזלי הגעתי לקרוא בו, הייתי ליצן חדר כושר מגוחך, לא יותר. אי אפשר לגמד את התוכן הנרחב שקיבלתי מ-LBS. תקופה קראתי את כל המאמרים בקילוגרם, ועברתי הודעה הודעה על כל אשר כתבו חלק מהשמות שהוזכרו לעיל - בהודעה אליה הגבת. איני רואה שום פחיתות כבוד לתת להם את הקרדיט שכל כך ראוי להם - ואני רואה כזו מצידך כלפי עצמך, בתור עול ימים, להתבטא בשאננות כאילו לא היה אתמול.

בכל העולם משתמשים בציוד התחרות לאימונים,
הוא לא יושב באולם התחרות, מחכה לתחרות הבאה.

עולם הפאוורליפטינג הינו אחד מהעולמות הספורטיביים הביזאריים ביותר שאפשר למצוא. מצליח לשבור מכל כיוון אפשרי את הגרוטסקיות אליה שקע עולם האגרוף המקצועני, רגע אחרי תקופת השיא של מייק טייסון וקצת אחריו (ועל כן: לא. אין קשר ל-UFC. לנוקס לואיס הוא כבר אזור הדימדומים, הרבה לפני שמישהו ידע על GSP). לכן, אין טענה ממשית באמירה: ככה עושים מעבר לים. עושים כל מיני דברים מגוכחים שם מסביב.

אתה בעצמך כתבת לעיל שבלי תחרות אין פאוורליפטינג, והיות שתחרות, ובכן, היא בהכרח תחרות הוגנת, נמצא טעם לא מבוטל לפגם בשימוש במוטות התחרותיים, במעמד הסקוואט ובספת הבנץ'. אני מבין שאין ברירה, ויש כורח כלכלי, ואיני מבקש בפועל לאפסן את ציוד התחרות תחת מסגר ובריח, אבל צידוקים ככל שיהיו לא משנים את עובדת הבסיס הזו. בפירוש עקבתי אחרי מתחרים שלא ידעו לתכנן את עצמם היטב בדדליפט, מתוך ההבדלים בין הטקסס באר ובין המצוי אצלם במכון - ולכן לקחו כניסה שלישית נמוכה מידי. הראוי היה שציוד התחרות יהיה זר לכולם, לא מגרש הבית של קבוצה אחת ומגרש החוץ של קבוצה אחרת.

כמובן, אפשר לבוא לוולקן ואף בברכה, אבל אין בכך לשנות את הדברים. לא כל אחד נמצא במסגרת חיים המאפשרת לו יום נסיעה לפתח תקווה, משוחרר ממחויבות למשלח היד שלו ולשאר מטלות חייו, וגם מבחינה מנטלית הרבה מעדיפים לסגור את עצמם במרתף רגע לפני התחרות, וממש לא להתאמן בקרבת מתחרים פוטנציאלים.

מר אליהו היקר, אני מקווה שזה בסדר שאדבר בשפת ׳הרחוב׳ שלי.
א. בטוח שתנצח אותי במלחמה ליריקלית כתובה או בע״פ.
ב. בעולם שלי מוזמן כל אדם לתקן אותי ואשמח ללמוד מכל טעות או לפחות להתווכח עליה.
לא משנה מי הוא, מה הוא ובאיזה סוג של פורום.
מודה שבעבר לא הייתי כזה.

מעריך אותך מאד בנוסף לכל. אתה החרדי הכי מגניב שראיתי (חוץ ממטיסיהו לשעבר)

בעזהי"ת

אבל זהו. אני מכיר כמה וכמה אנשי ידע מרשימים בתחומם, כאלה שאני קורא בשקיקה את היוצא ממקלדתם, ושאם מסיבות אלה ואם מסיבות אחרות, כתיבתם מלאה חורים יותר ממצה של פסח. אפילו כאן בסמוך, פיזדץ, בגירסה העברית של הספר "הדדליפט גירסת המאמנים" שנמצא בנעוצים של פורום פאוורליפטינג, חיבור בן 150 עמודים שהעשיר ללא הכר את הידע שלי, נמצאות יותר שגיאות כתיב מאשר כמות כספי השוחד שעברה מיד ליד בפרשת הולילנד! להתחיל להידרש לשגיאות כתיב, מניח אותך בצד האפל של המוסר המקובל.

ותודה רבה! מעריך מאוד את דבריך.

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

אבל זהו. אני מכיר כמה וכמה אנשי ידע מרשימים בתחומם, כאלה שאני קורא בשקיקה את היוצא ממקלדתם, ושאם מסיבות אלה ואם מסיבות אחרות, כתיבתם מלאה חורים יותר ממצה של פסח. אפילו כאן בסמוך, פיזדץ, בגירסה העברית של הספר "הדדליפט גירסת המאמנים" שנמצא בנעוצים של פורום פאוורליפטינג, חיבור בן 150 עמודים שהעשיר ללא הכר את הידע שלי, נמצאות יותר שגיאות כתיב מאשר כמות כספי השוחד שעברה מיד ליד בפרשת הולילנד! להתחיל להידרש לשגיאות כתיב, מניח אותך בצד האפל של המוסר המקובל.

ותודה רבה! מעריך מאוד את דבריך.

האשכול הזה העיר ענקים משנתם 😃

אליהו אני מוכן שיבעטו אותי מהקהילה כדי לראות אותך מגיב כאן ;-)
כיף לשמוע ממך.

@alalalal
כשנפתח האשכול, בדיוק חשבתי על מה שאמרו עליך. נכון זה לא היה במקום.
לאושר אין קשר להתנסחות הזאת, והוא מכבד אנשים שלא באים לוולקנו.
אני זוכר שגם באשכול ההוא הוא פירגן לך בענק 😃
@PowerLifting

זה לא פייר, משה גר בגולדן ביי, שמאלנית יפת נפש אחת מברקלי שווה אלף פרחולות ישראליות.

(כן, זאת התרומה שלי לדיון החשוב הזה.)
מאשר. תרומה גדולה יותר מרוב מי שהגיב פה.
אך באמת תרצה לתרום קצת ויזואל איידס של שמאלנית יפת נפש מגולדן ביי
מי שלא בוולקן לא קיים...

עריכה:
חשוב לי להבהיר שאין לי שום דבר כנגד אף אחד מהקהילה/ וולקן/ כל קבוצת פאורליפטינג אחרת שקיימת בארץ.
פשוט מדי פעם אני מרגיש שמי שלא בוולקן, או מתחרה בIPC לא קיים.
אתה לא נגד אף אחד אלברו אתה פוליטקלי קורקט. (לא בקטע רע אומר)

אם לא פורטל LBS שלמזלי הגעתי לקרוא בו, הייתי ליצן חדר כושר מגוחך, לא יותר. אי אפשר לגמד את התוכן הנרחב שקיבלתי מ-LBS. תקופה קראתי את כל המאמרים בקילוגרם, ועברתי הודעה הודעה על כל אשר כתבו חלק מהשמות שהוזכרו לעיל - בהודעה אליה הגבת. איני רואה שום פחיתות כבוד לתת להם את הקרדיט שכל כך ראוי להם - ואני רואה כזו מצידך כלפי עצמך, בתור עול ימים, להתבטא בשאננות כאילו לא היה אתמול.
הסביר את הפואנטה שלי בפוסט לעילא ולעילא...

מה שיפה כאן שלכל אחד הניסיון שלו, אני יכול לומר שלמדתי הרבה על קורטה מאליהו והרבה על סבבים של 5/3/1 מדר, בזכות האנשים מאחוריו המאגר ידע כאן הוא הכי טוב בארץ

שישאר כך, היו בתקופה הזו גם כמה כותבים שעיצבנו אותי ושהגיבו ביהירות והתנשאות כלפי אחרים.

בינתיים מי שהגיב פה הם המעניינים.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית