מה הראשי תיבות?נדב, אתה מוזמן לעבור לקבוצת הפאוורליפטינג שלי - AAH. יש שם אותה כמות אנשים בערך. תצטרך להתפשר קצת כי אני לא דוקטור לכישוף.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה הראשי תיבות?נדב, אתה מוזמן לעבור לקבוצת הפאוורליפטינג שלי - AAH. יש שם אותה כמות אנשים בערך. תצטרך להתפשר קצת כי אני לא דוקטור לכישוף.
מה הראשי תיבות?
רגע זה אומר שכולם באיגוד ס1סים חוץ ממך?Alex and Horses
Alex and Horses
שהיה להם 180 😘אתם מקבלים גם שחיפים עם 180 דדליפט?
שמע, לפחות הוא עלה על הבמה והרים, אחי. מה אתה כבר עשית?נדב, אתה מוזמן לעבור לקבוצת הפאוורליפטינג שלי - AAH. יש שם אותה כמות אנשים בערך. תצטרך להתפשר קצת כי אני לא דוקטור לכישוף.
זה לא פייר, משה גר בגולדן ביי, שמאלנית יפת נפש אחת מברקלי שווה אלף פרחולות ישראליות.מי ריסס יותר בחורות משה או אדטו.
אחי, מה אתה כבר עשית בספורט הזה?שמע, לפחות הוא עלה על הבמה והרים, אחי. מה אתה כבר עשית?
3:42
ידעתי שאתה ניראה לי מוכר מאיפה שהוא!
מה שכן,על 'יצחק המנעולן' אין עוררין..אם אני הייתי קורא לעצמי מהנדס אופיר, לא הייתי מתפלא אם היו בודקים את הסוג הנדסה שלמדתי ואם מכללה / אונ' והיו מבקרים את זה.
עשרים שנה אני בונה גשרים. אף פעם לא קראו לי בונה הגשרים.מה שכן,על 'יצחק המנעולן' אין עוררין..
למה? למה אין מוניטין בעוף טופיק!!!!!1עשרים שנה אני בונה גשרים. אף פעם לא קראו לי בונה הגשרים.
עשרים שנה אני חופר בארות. אף פעם לא קראו לי חופר הבארות.
עשרים שנה אני סולל כבישים. אף פעם לא קראו לי סולל הכבישים.
פעם אחת... פעם אחת!!!!!! דפקתי כבשה...
הכבשה או הדפיקה?😕🤦♂️![]()
אגב זה כשר
עשרים שנה אני בונה גשרים. אף פעם לא קראו לי בונה הגשרים.
עשרים שנה אני חופר בארות. אף פעם לא קראו לי חופר הבארות.
עשרים שנה אני סולל כבישים. אף פעם לא קראו לי סולל הכבישים.
פעם אחת... פעם אחת!!!!!! דפקתי כבשה...
וגם וגם?הכבשה או הדפיקה?😕🤦♂️
אפילו כופר כמוני יודע זאת.הכבשה או הדפיקה?😕🤦♂️
מי שלא בוולקן לא קיים...אושר זה לא דדליפט תחרותי יש פה פלטות קוטר תקין עם הגבהה בצדדים של לפחות 5 סמ שזה אומר אולי 265 תחרותי
יכול להיות שניתוק תקין אין גם ב260.
אולי תזמין את הבחור הנחמד לוולקן
א) אל תדאג לאיכות הבנת הנקרא שלי.אני מצטט את שניכם בכוונה,
כנראה יש לכם קושי כזה או אחר בהבנת הנקרא.
לא דובר האם יש למשה / לפורום תרומה לתחום האימונים,
דובר כאן על קידום ענף ה-POWERLIFTING