מידע תרגילים שעובדים על שרירים שונים בגוף

matan40100

משתמש מתחיל
86
1
נק' מוניטין:
1
86
1
אני צריך שתתנו לי שמות של תרגילים שעובדים על שרירי טרפז, בטן,דלתא וארבע ראשי בלי שימוש במכונות.

הכל בערך.. יש מאמרים מקיפים על כל אחד מהם בפורטל ויש ים מידע עליהם בפורום..

קצת חיפוש ואתה תדע הכל.

בגדול סקוואט, דדליפט, בנץ פרס, מתח\צ'ין אפס, אוברהד פרס, חתירות ומשיכות למינהם מכסות לך את כל הקבוצות שרירים.

אין לי בעיה להמשיך לעזור לך אבל נראה לי שאתה צריך ממש לעבור על הדברים הכי בסיסים, כנס לפורטל "קילוגרם" ותפנה לך שעתיים שלוש לקרוא מאמרים בסיסים וחשובים. שים לך איזה דף ועט בצד ותרשום לך דגשים ושאלות ואז תחזור לפה, אני בטוח שהחברים ישמחו לעזור לך..

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
בגדול סקוואט, דדליפט, בנץ פרס, מתח\צ'ין אפס, אוברהד פרס, חתירות ומשיכות למינהם מכסות לך את כל הקבוצות שרירים.

אין לי בעיה להמשיך לעזור לך אבל נראה לי שאתה צריך ממש לעבור על הדברים הכי בסיסים, כנס לפורטל "קילוגרם" ותפנה לך שעתיים שלוש לקרוא מאמרים בסיסים וחשובים. שים לך איזה דף ועט בצד ותרשום לך דגשים ושאלות ואז תחזור לפה, אני בטוח שהחברים ישמחו לעזור לך..

בהצלחה
יש שם הרבה מאמרים וקשה למצוא את מה שאני מחפש.
נתת לי פה תרגילים כמו בנץ פרס ואוברהד פרס שעושים אותם עם משקולות. ואני צריך תרגילים שאפשר לעשות בלי מכונות, אני מתכוון למשקל גוף.

אני מתכוון למשקל גוף
מתח עובד על:
פושטי כתף (רחב גבי, כתף אחורית, ויד אחורית), מקרבי שכמות (טרפזים ורומבואידים), כופפי מרפק (יד קדמית), אמות, ובטן מייצבת.
* עדיף כמובן לעשות צין אפס כדי לערב את הבייספס יותר, וגם כדי לנצל יותר כוח מהרחב גבי

מקבילים עובדים על:
חזה, יד אחורית, רחב גבי, כתף קדמית.

שכיבות שמיכה
חזה, יד אחורית, סרטוס וטרפזים, בטן, וכתפיים

סקוואט ולאנג'ים עובדים על:
ארבע ראשי, המסטרינגס, מקרבים, גלוטאוס, סולאוס, ושרירי ליבה מייצבים אבל בעיקר כשעובדים עם משקל.

סגרתי לך את כל מה שרצית ואפילו יותר, בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
מתח עובד על:
פושטי כתף (רחב גבי, כתף אחורית, ויד אחורית), מקרבי שכמות (טרפזים ורומבואידים), כופפי מרפק (יד קדמית), אמות, ובטן מייצבת.
* עדיף כמובן לעשות צין אפס כדי לערב את הבייספס יותר, וגם כדי לנצל יותר כוח מהרחב גבי

מקבילים עובדים על:
חזה, יד אחורית, רחב גבי, כתף קדמית.

שכיבות שמיכה
חזה, יד אחורית, סרטוס וטרפזים, בטן, וכתפיים

סקוואט ולאנג'ים עובדים על:
ארבע ראשי, המסטרינגס, מקרבים, גלוטאוס, סולאוס, ושרירי ליבה מייצבים אבל בעיקר כשעובדים עם משקל.

סגרתי לך את כל מה שרצית ואפילו יותר, בהצלחה.
ציין אפס זה שהידיים מופנות לכיוון הפנים ?

אוקי.
איזה סוג מתח מפתח את השרירים יותר טוב המתח הרגיל או הציין אפס ?
והאם שני סוגים המתח האלו עובדים על אותם שרירים?
הם מערבים כמעט את אותה מסה שרירית, פרט לבייספס שלא מעורב באחיזה רגילה.
מעבר לזה, הצין אפס גורר סיבוב חזק של המרפקים פנימה, מה שיבטיח אורך מתח גבוה יותר לרחב גבי ולכן יוכל לפתח כוח גדול יותר.

לכן אני ממליץ על צין אפס, או אחיזה במיד פוזישן (אגודלים פונים אליך)

• פותח/ת השרשור
הם מערבים כמעט את אותה מסה שרירית, פרט לבייספס שלא מעורב באחיזה רגילה.
מעבר לזה, הצין אפס גורר סיבוב חזק של המרפקים פנימה, מה שיבטיח אורך מתח גבוה יותר לרחב גבי ולכן יוכל לפתח כוח גדול יותר.

לכן אני ממליץ על צין אפס, או אחיזה במיד פוזישן (אגודלים פונים אליך)
תודה על הסבר.
אני רואה הרבה מתאמנים שעושים מתח רגיל ולא ציין למה ?
אם ציין אפס מחזק יותר את השריר ואני מצליח לעשות ממנו 3 פעמים אבל מתח רגיל אני לא מצליח בכלל, למה ?
רק שאני לא טועה שאתה אומר ציין אפס אתה מתכוון לאחיזה הזאת:
Screenshot

נערך לאחרונה:
אני רואה הרבה מתאמנים שעושים מתח רגיל ולא ציין למה ?
תשאל אותם
אם ציין אפס מחזק יותר את השריר ואני מצליח לעשות ממנו 3 פעמים אבל מתח רגיל אני לא מצליח בכלל, למה ?
לא הבנתי, אתה אומר שאתה מצליח לעשות יותר בצין אפס, אז זה אומר שאתה יותר חזק באחיזה הזו, משמע שתוכל גם להתקדם יותר טוב ככה, ולכן לפתח יותר כוח ומסת שריר לאורך זמן

• פותח/ת השרשור
תשאל אותם
אולי זה בגלל שיותר לעשות מתח במתח רגיל.
לא הבנתי, אתה אומר שאתה מצליח לעשות יותר בצין אפס, אז זה אומר שאתה יותר חזק באחיזה הזו, משמע שתוכל גם להתקדם יותר טוב ככה, ולכן לפתח יותר כוח ומסת שריר לאורך זמן
נכון, אני מצליח יותר בציין אפס, אבל איך זה שאני לא מצליח את אותה כמות גם במתח רגיל ? הרי שתי עובדים על אותם שרירים ומשתמשים באותם שרירים .
רק שאני לא טועה שאתה אומר ציין אפס אתה מתכוון לאחיזה הזאת?
Screenshot

נכון, אני מצליח יותר בציין אפס, אבל איך זה שאני לא מצליח את אותה כמות גם במתח רגיל ? הרי שתי עובדים על אותם שרירים ומשתמשים באותם שרירים .
אבל עניתי לך על זה פה
עדיף כמובן לעשות צין אפס כדי לערב את הבייספס יותר, וגם כדי לנצל יותר כוח מהרחב גבי
ופה:
פרט לבייספס שלא מעורב באחיזה רגילה.
רק שאני לא טועה שאתה אומר ציין אפס אתה מתכוון לאחיזה הזאת?
Screenshot
כן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית