הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר

לא.
כי כל מקרה לגופו..תפרט קצת עליך ומה הוביל אותך לחשוב שאת צריך גיינר ומה אתה חושב שהוא יעשה

אם אתה מתאמן קשה דוחף הרבה אוכל ובאמת מתאמץ ולא מצליח לעלות - כן
אם אתה מחפש לעלות קצת ו"נקי" לקראת הקיץ ומחפש את העזרה הקטנה - כן גיינר עם יחס נמוך פשוט

אני חושב שאתה צריך קודם לבדוק את התפריט שלך ותוכנית האימונים שלך לראות שאתה עושה הכל נכון
שאתה אוכל מספיק ומתאמן חזק, חבל ישר לרוץ ולקנות תוספים שאולי אתה לא צריך.

לא.
כי כל מקרה לגופו..תפרט קצת עליך ומה הוביל אותך לחשוב שאת צריך גיינר ומה אתה חושב שהוא יעשה
אני חושב שגיינר במסה זה תוסף מאוד חשוב,לדעתי הרבה יותר חשוב מאבקת חלבון אפילו.
כי עם אבקת חלבון אפשר לאלתר ארוחה עם טונה, ביצה , חזה עוף וכו' וקיבלת את אותם ערכים.
אבל כף גיינר שזה בערך 700-800 קלוריות שזה שווה בערך ל- 2 ארוחות,זה מאוד קריטי.
ואני לא מדבר על הגיינרים עםהיחס 1:5 שלדעתי הם מאוד מזעזעים ומעלים אותך המון בשומן.
המינימום שאתה צריך לקחת זה עד 1:2.5 כל משהו מעבר זה גרוע.

מרבית האנשים צריכים בממוצע 2500 קלוריות בעלייה במסה.(כולל פעילות יומיומית שהם עושים כגון עבודה או הליכה קלה)
בלי גיינר מדובר ב4 ארוחות בינוניות.
עם גיינר זה 2 ארוחות וחצי. לדעתי רווח עצום.
אבל שוב אם אתה לא מפונק(ההפך ממני) ויש לך כוח לבשל ולהתעסק כל הזמן בבישולים ,לנקות את הסיר בשביל שאמא לא תכעס אז אפשר להמנע מגיינר.
חושב פשוט שאם יש לך את האמצעים אין טעם להמנע מגיינר במסה,ובמקום להתעסק בבישולים במשהו יותר מועיל.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שגיינר במסה זה תוסף מאוד חשוב,לדעתי הרבה יותר חשוב מאבקת חלבון אפילו.
כי עם אבקת חלבון אפשר לאלתר ארוחה עם טונה, ביצה , חזה עוף וכו' וקיבלת את אותם ערכים.
אבל כף גיינר שזה בערך 700-800 קלוריות שזה שווה בערך ל- 2 ארוחות,זה מאוד קריטי.
ואני לא מדבר על הגיינרים עםהיחס 1:5 שלדעתי הם מאוד מזעזעים ומעלים אותך המון בשומן.
המינימום שאתה צריך לקחת זה עד 1:2.5 כל משהו מעבר זה גרוע.

מרבית האנשים צריכים בממוצע 2500 קלוריות בעלייה במסה.(כולל פעילות יומיומית שהם עושים כגון עבודה או הליכה קלה)
בלי גיינר מדובר ב4 ארוחות בינוניות.
עם גיינר זה 2 ארוחות וחצי. לדעתי רווח עצום.
אבל שוב אם אתה לא מפונק(ההפך ממני) ויש לך כוח לבשל ולהתעסק כל הזמן בבישולים ,לנקות את הסיר בשביל שאמא לא תכעס אז אפשר להמנע מגיינר.
חושב פשוט שאם יש לך את האמצעים אין טעם להמנע מגיינר במסה,ובמקום להתעסק בבישולים במשהו יותר מועיל.
הבעיה שלי זה המחיר .
איפה יש זול( וכמה זמן שורד כל קילו?)

הבעיה שלי זה המחיר .
איפה יש זול( וכמה זמן שורד כל קילו?)
אסור לתת המלצות לגבי חנויות אחרות מלבד אמינשופ ,אבל בגדל אם תעשה השוואת מחירים במקסימום תמצא מקום שמוכר יותר זול מהם ב10-15% שזה משהו כמו 30 שקלים פחות ככה שזה לא קריטי.
תחפש גיינר עם יחס עד 1:2.5 לטובת הפחימה. יעלה לך בין 300-400.
כל 2 סקופים בערך נותנים 800 קלוריות. ממליץ לך לקחת כל יום סקופ אחד שיתן לך 400 קלוריות שזה יספיק לך בערך לחודש וקצת אם תתמיד.
אל תשכח שבסופי שבוע בארוחות משפחתיות יש המון אוכל ככה שבימים כאלה אתה יכול להמנע כי גם ככה תגיע לערכים התזונתיים של סוף היום.

• פותח/ת השרשור
אסור לתת המלצות לגבי חנויות אחרות מלבד אמינשופ ,אבל בגדל אם תעשה השוואת מחירים במקסימום תמצא מקום שמוכר יותר זול מהם ב10-15% שזה משהו כמו 30 שקלים פחות ככה שזה לא קריטי.
תחפש גיינר עם יחס עד 1:2.5 לטובת הפחימה. יעלה לך בין 300-400.
כל 2 סקופים בערך נותנים 800 קלוריות. ממליץ לך לקחת כל יום סקופ אחד שיתן לך 400 קלוריות שזה יספיק לך בערך לחודש וקצת אם תתמיד.
אל תשכח שבסופי שבוע בארוחות משפחתיות יש המון אוכל ככה שבימים כאלה אתה יכול להמנע כי גם ככה תגיע לערכים התזונתיים של סוף היום.
ראיתי אחד בזאפ שיש 1200 קלוריות כל 2 סקופים ( אני רוצה כמה שיותר כדי לעלות במשקל)

ממש לא כדאי
כמו שאמרו לפני, תשתמש בו כמוצא אחרון במידה ושום דבר אחר לא עוזר, כי גיינר חוץ מהחלבון שיש שם אין לו שום ערך תזונתי, והוא כמעט תמיד יהיה מפוצץ סוכר רק בשביל הערך הקלורי, משהו שלרוב לא מומלץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית