נק' מוניטין:
0
- 80
- 0
אתם ממליצים על גיינר?( אני בן 15)
ולמה?
ולמה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שגיינר במסה זה תוסף מאוד חשוב,לדעתי הרבה יותר חשוב מאבקת חלבון אפילו.לא.
כי כל מקרה לגופו..תפרט קצת עליך ומה הוביל אותך לחשוב שאת צריך גיינר ומה אתה חושב שהוא יעשה
הבעיה שלי זה המחיר .אני חושב שגיינר במסה זה תוסף מאוד חשוב,לדעתי הרבה יותר חשוב מאבקת חלבון אפילו.
כי עם אבקת חלבון אפשר לאלתר ארוחה עם טונה, ביצה , חזה עוף וכו' וקיבלת את אותם ערכים.
אבל כף גיינר שזה בערך 700-800 קלוריות שזה שווה בערך ל- 2 ארוחות,זה מאוד קריטי.
ואני לא מדבר על הגיינרים עםהיחס 1:5 שלדעתי הם מאוד מזעזעים ומעלים אותך המון בשומן.
המינימום שאתה צריך לקחת זה עד 1:2.5 כל משהו מעבר זה גרוע.
מרבית האנשים צריכים בממוצע 2500 קלוריות בעלייה במסה.(כולל פעילות יומיומית שהם עושים כגון עבודה או הליכה קלה)
בלי גיינר מדובר ב4 ארוחות בינוניות.
עם גיינר זה 2 ארוחות וחצי. לדעתי רווח עצום.
אבל שוב אם אתה לא מפונק(ההפך ממני) ויש לך כוח לבשל ולהתעסק כל הזמן בבישולים ,לנקות את הסיר בשביל שאמא לא תכעס אז אפשר להמנע מגיינר.
חושב פשוט שאם יש לך את האמצעים אין טעם להמנע מגיינר במסה,ובמקום להתעסק בבישולים במשהו יותר מועיל.
אסור לתת המלצות לגבי חנויות אחרות מלבד אמינשופ ,אבל בגדל אם תעשה השוואת מחירים במקסימום תמצא מקום שמוכר יותר זול מהם ב10-15% שזה משהו כמו 30 שקלים פחות ככה שזה לא קריטי.הבעיה שלי זה המחיר .
איפה יש זול( וכמה זמן שורד כל קילו?)
ראיתי אחד בזאפ שיש 1200 קלוריות כל 2 סקופים ( אני רוצה כמה שיותר כדי לעלות במשקל)אסור לתת המלצות לגבי חנויות אחרות מלבד אמינשופ ,אבל בגדל אם תעשה השוואת מחירים במקסימום תמצא מקום שמוכר יותר זול מהם ב10-15% שזה משהו כמו 30 שקלים פחות ככה שזה לא קריטי.
תחפש גיינר עם יחס עד 1:2.5 לטובת הפחימה. יעלה לך בין 300-400.
כל 2 סקופים בערך נותנים 800 קלוריות. ממליץ לך לקחת כל יום סקופ אחד שיתן לך 400 קלוריות שזה יספיק לך בערך לחודש וקצת אם תתמיד.
אל תשכח שבסופי שבוע בארוחות משפחתיות יש המון אוכל ככה שבימים כאלה אתה יכול להמנע כי גם ככה תגיע לערכים התזונתיים של סוף היום.
לא יהיה לך טוב כי אתה תעלה מזה המון בשומן .ראיתי אחד בזאפ שיש 1200 קלוריות כל 2 סקופים ( אני רוצה כמה שיותר כדי לעלות במשקל)