הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבונים

• פותח/ת השרשור Kapara
  • פורסם בתאריך

Kapara

משתמש מתחיל
71
0
נק' מוניטין:
3
71
0
אהלן, לפני חודש בערך, אחרי שירדתי מלא מ38% שומן בערך, ל10 - 8, והחלטתי שאני מתחיל מסה, ולאחר שבועיים גיליתי דלקת בכתף.
את האמת שעבדתי עם מאמן צמוד, שלמדתי טי באר, כל הזמן ביקשתי ממאמן שיסתכל על איך שאני עושה, והתחלתי להוסיף משקלים, ומאז שהתחלתי טי באר נפצעתי, בכ"מ, זה לא כזה משנה עכשיו.

אז עברו עוד שבועיים והמשכתי לאכול מלא חלבונים, 4 בבוקר, 4 בערב, אני בן 15, אז אני גם אוכל בבית ספר 30 גרם חלבון גם מטונה וביצים.
ובצהריים אני אוכל בשר, ולפעמים אני לוקח חטיף חלבונים מהחדר כושר, שאני ממש מפנטז עליו, של 30 גרם חלבונים

אז עכשיו, שאני בקושי מתאמן, רק על רגליים בטן וגב תחתון בערך, להמשיך לאכול את החלבונים, כי הבנתי שכשהגוף לא צריך חלבונים, הוא הופך אותם לשומנים, ואני מעדיף להגיע לקיץ כערס קוביות מאשר שמנמן.

אז עברו עוד שבועיים והמשכתי לאכול מלא חלבונים, 4 בבוקר, 4 בערב
אתה מתכוון לחבוני ביצה? למה אתה אוכל ככה?

אז עכשיו, שאני בקושי מתאמן, רק על רגליים בטן וגב תחתון בערך, להמשיך לאכול את החלבונים, כי הבנתי שכשהגוף לא צריך חלבונים, הוא הופך אותם לשומנים, ואני מעדיף להגיע לקיץ כערס קוביות מאשר שמנמן.
זה לא נכון מה שכתבת.
אתה צריך לצרוך 2 גרם חלבון לכל קילוגרם גוף.

ממליץ לך לקרוא את המאמר

המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

תאכל חלבונים בלי שום בעיה, אין לך מה לדאוג, עוד במיוחד בגיל שלך שאתה יכול להרוויח מקצת יותר חלבון
וטי באר, אם אתה מתכוון לחתירה עליונה לכתף/טרפז, הוא בקלות יכול לפצוע כתף, לא הייתי ממליץ לעשות אותו בלי קשר

תאכל חלבונים בלי שום בעיה, אין לך מה לדאוג, עוד במיוחד בגיל שלך שאתה יכול להרוויח מקצת יותר חלבון
וטי באר, אם אתה מתכוון לחתירה עליונה לכתף/טרפז, הוא בקלות יכול לפצוע כתף, לא הייתי ממליץ לעשות אותו בלי קשר
ספציפית חתירת T Bar יכולה לפצוע כתף? למה?

ספציפית חתירת T Bar יכולה לפצוע כתף? למה?
בגלל שבתנוחה העליונה לרוב כף היד נמצאת מתחת לכתף, תנוחה שדי מזיקה לכתף
אם אתה רוצה אתה יכול לעשות את זה עם משקולות ואז כף היד יכולה לסיים יותר גבוה, וזה בסדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית