הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ח_חי_חיט_חיטו_חיטוב -> זה טוב.

אבל הוא ישבר ולא יחזיק את הדיאטה לאורך זמן
מאוד איניבידואלי כשאני הייתי שמן לפני שנה וחצי בערך ולא ידעתי כלום רק מה זה מאזן שלילי/חיובי היתי חי על 800 קלוריות ביום ועדין היתי פעיל ומתאמן

• פותח/ת השרשור
אוקיי אני יודע שזה תפריט שגויי, בדקתי אותו במשך שבוע שלם והנה התוצאות:
לפני שבוע 91.4 ק"ג, היום בבוקר 89.3 ק"ג...

טעות שורף יותר מדי שומן? לא מקבל שומן? דברו,
תוצאות של שבוע, 2.100 ק"ג.

מן הסתם שבשבועות הראשונים תרד במשקל בקצב טוב (בעיקר נוזלים).
בקשר לתפריט, חסר בו קלוריות בעיקר משומן.
תקרא את המדריך לחיטוב ותבנה בעזרתו תפריט ותעלה אותו לכאן\ לפורום תזונה.

נערך לאחרונה:
אוקיי אני יודע שזה תפריט שגויי, בדקתי אותו במשך שבוע שלם והנה התוצאות:
לפני שבוע 91.4 ק"ג, היום בבוקר 89.3 ק"ג...

טעות שורף יותר מדי שומן? לא מקבל שומן? דברו,
תוצאות של שבוע, 2.100 ק"ג.

כן 2.1 ק"ג של נוזלים !
אפשר גם לרדת 5 קילו נוזלים בשבוע - פשוט לרוקן את כל מאגרי הגליקוגן בשריר (המנעות מפחמימות וביצוע פעילות אירובי)

לא שזה רע ככה מתחילים אבל אם התפריט לא יהיה טוב אתה תתקע אחרי שלב מסויים ויהיה לך קשה לעמוד בו

תעשה מה שאזולאי רשם לך (וגם אלכס בדף הקודם)

• פותח/ת השרשור
אוקיי תודה רבה לכולם(גם לאלה שצחקו),

שאלה אחרונה ואני סוגר תעניין,פשוט תגידו מה בערך חסר לי וכמה,זריקה ככה בערך אני לא יכול לדייק עכשיו על גרמים שאני מכניס לפה,

פשוט ככה בערך מה חסר לי,
תודה רבה רבה 😃

(אני מבין שזה קשה לכם כי אתם דייקנים אבל אני לא מסוגל להיות אחד כזה,"עמכם הסליחה" )

אביב, יש בשביל זה את המאמר באתר, בסופו של דבר אתה צריך לספור הכל ולהכין לך תפריט בהתאם 😃

• פותח/ת השרשור
אוקיי עברתי על זה והנה התוצאות של מישהו 4 קילו מתחתי.

ביום אחד צריך לאכול 11 ירקות,
3 שימורי טונה במים\8 פרוסות פסטרמה\3-4 ביצים.

מזה הכמות הזאת?? בחיים אני לא יכול לאכול כל כך הרבה, זה גם יקרר ואני לא מסוגל WTF 11 ירקות ביום? השתגעתם? סעמקק

גם בימי שישי-שבת בארוחות עם המשפחה איך אפשר לשמור על זה?
אירועים בסדר חגים בסדר.. אבל ארוחת שישי?

וואה נראה לי אני מוותר וממשיך בשלי,נאבד קצל מסת שריר ונבנה אותה מחדש כשאני לא יהיה שמן ככה..
לא בנוי לכל כך הרבה ארוחות ואוכל..

תודה לכולם אפשר לנעול.

נערך לאחרונה:
התפריט שיש לך עכשיו לא רק יגרום לך לאבד מסת שריר, הוא גם יכול לגרום לך נזקים אחרים.

עכשיו שזה נאמר,
אתה לא קראת את המדריך לחיטוב, אתה קראת תפריט לדוגמא ונראה שגם אותו לא הבנת.
אני אשמח אם תראה לי איפה רשום לאכול 3 קופסאות טונה ביום, יש לי בחילה רק מלחשוב על זה. אתה יודע, זה שרשום מזון X/Y/Z לא אומר שאתה חייב לאכול את כולם, או רק אחד מהם כל היום... מה הבעיה בקוטג', קופסת טונה, 3-5 חתיכות פסטרמה ו2-3 ביצים ביום? ירקות זה באמת קשה אני מודה, בתור אחד שלא סובל ירקות אני פשוט לוקח מולטיויטמין ואוכל יותר דגני בוקר עם הרבה סיבים וגם קצת פירות.

תקרא את המאמר הזה:

http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

ותבין, אם המטרה שלך היא להיות חטוב ולהישאר חטוב, בסופו של דבר אתה תצטרך לדעת לאכול בהתאם גם בלי תפריט מדיאטנית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית