Resource icon

סייקל dnp .כי קלן זה לילדות.

• פותח/ת השרשור drayfus
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אהלן, הסייקל הופסק לאחר שהעליתי מינון ל 400מג לשלושה ימים. התחלתי לסבול מכאבי ראש רציניים שהשביתו אותי וזה לא מסתדר לי עם החיים. סה"כ הסייקל היה עשרה ימים,המסקנה שלי לגבי הסייקל שחובה לתסף בויטמינים ובמים בכל מהלך הסייקל. כמו כן לא מומלץ לסייקל במהלך הקיץ.אחרי שקילה ירדתי סה"כ 5 קילו. מתכוון לנוח שבועיים ולהתחיל שוב לעשרה ימים. מקווה שאחרים ילמדו מהניסיון שלי.

אהלן, הסייקל הופסק לאחר שהעליתי מינון ל 400מג לשלושה ימים. התחלתי לסבול מכאבי ראש רציניים שהשביתו אותי וזה לא מסתדר לי עם החיים. סה"כ הסייקל היה עשרה ימים,המסקנה שלי לגבי הסייקל שחובה לתסף בויטמינים ובמים בכל מהלך הסייקל. כמו כן לא מומלץ לסייקל במהלך הקיץ.אחרי שקילה ירדתי סה"כ 5 קילו. מתכוון לנוח שבועיים ולהתחיל שוב לעשרה ימים. מקווה שאחרים ילמדו מהניסיון שלי.
מצטער לשמוע אחי...
כמו שאמרתי לך ויטמינים זה הכרחי על הדבר הזה וגם זה לא תמיד עוזר..

ממש חבל דווקא ציפיתי ליותר....
סתם תרגיש טוב תתאושש במהירות ומבסוט מהתוצאות?
ולמה לא לשמור על רמה קבועה של 200mg במשך חודש?

לומדים מניסיון אישי.
תרגיש טוב בהקדם ותחזור לעצמך.
סייקל הבא תבוא מוכן ואני בטוח שתצליח

• פותח/ת השרשור
ממש חבל דווקא ציפיתי ליותר....
סתם תרגיש טוב תתאושש במהירות ומבסוט מהתוצאות?
ולמה לא לשמור על רמה קבועה של 200mg במשך חודש?
לומדים מניסיון אישי.
תרגיש טוב בהקדם ותחזור לעצמך.
סייקל הבא תבוא מוכן ואני בטוח שתצליח
מרגיש טוב מאד אחרי שנפסקו תופעות הלוואי.מבסוט מהתוצאות? כן .4 קילו בעשרה ימים זה לא רע.

לגבי הסייקל הבא-אני כבר בא עם יותר ניסיון וידע המינון יהיה כפול ואשלב גם t3 וגם טסט.

כי עיקר הבעיה היא העייפות שנגרמת מה dnp.

מרגיש טוב מאד אחרי שנפסקו תופעות הלוואי.מבסוט מהתוצאות? כן .4 קילו בעשרה ימים זה לא רע.

לגבי הסייקל הבא-אני כבר בא עם יותר ניסיון וידע המינון יהיה כפול ואשלב גם t3 וגם טסט.

כי עיקר הבעיה היא העייפות שנגרמת מה dnp.
בדומה לקלן, עיקר איכות ניוד השומן מ-DNP מתרחשת ככל ומשך השימוש בו מתארך. זה לא אומר שלאחר שבועיים לא הספקת לראות תוצאות - בהחלט כן, אך אם היית יכול להריצו לחודש כמתוכנן איכות הירידה במאסת השומן הייתה טובה יותר. תשיג זאת בסייקל הבא. בהצלחה

• פותח/ת השרשור
בדומה לקלן, עיקר איכות ניוד השומן מ-DNP מתרחשת ככל ומשך השימוש בו מתארך. זה לא אומר שלאחר שבועיים לא הספקת לראות תוצאות - בהחלט כן, אך אם היית יכול להריצו לחודש כמתוכנן איכות הירידה במאסת השומן הייתה טובה יותר. תשיג זאת בסייקל הבא. בהצלחה

רק לדייק הdnp בכלל לא לא מנייד שומן, הוא שורף את מה שזורם בדם ומונע מהגוף לאגור אותו. הכי טוב היה להריץ יהומבין בכדי לנייד ובמקביל את הdnp.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית