- פותח/ת השרשור
חומר אחר. לא אבקה.DNC זה האבקה לא ? "החומר הטהור"
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חומר אחר. לא אבקה.DNC זה האבקה לא ? "החומר הטהור"
אם המנהל מרשה אני אעלה לינק..אני רוצה ללמוד מניסיון עצמי תביא קצת
נוגד את חוקי הפורוםאם המנהל מרשה אני אעלה לינק..
סבבה.נוגד את חוקי הפורום
מצטער לשמוע אחי...אהלן, הסייקל הופסק לאחר שהעליתי מינון ל 400מג לשלושה ימים. התחלתי לסבול מכאבי ראש רציניים שהשביתו אותי וזה לא מסתדר לי עם החיים. סה"כ הסייקל היה עשרה ימים,המסקנה שלי לגבי הסייקל שחובה לתסף בויטמינים ובמים בכל מהלך הסייקל. כמו כן לא מומלץ לסייקל במהלך הקיץ.אחרי שקילה ירדתי סה"כ 5 קילו. מתכוון לנוח שבועיים ולהתחיל שוב לעשרה ימים. מקווה שאחרים ילמדו מהניסיון שלי.
ממש חבל דווקא ציפיתי ליותר....
סתם תרגיש טוב תתאושש במהירות ומבסוט מהתוצאות?
ולמה לא לשמור על רמה קבועה של 200mg במשך חודש?
מרגיש טוב מאד אחרי שנפסקו תופעות הלוואי.מבסוט מהתוצאות? כן .4 קילו בעשרה ימים זה לא רע.לומדים מניסיון אישי.
תרגיש טוב בהקדם ותחזור לעצמך.
סייקל הבא תבוא מוכן ואני בטוח שתצליח
בדומה לקלן, עיקר איכות ניוד השומן מ-DNP מתרחשת ככל ומשך השימוש בו מתארך. זה לא אומר שלאחר שבועיים לא הספקת לראות תוצאות - בהחלט כן, אך אם היית יכול להריצו לחודש כמתוכנן איכות הירידה במאסת השומן הייתה טובה יותר. תשיג זאת בסייקל הבא. בהצלחהמרגיש טוב מאד אחרי שנפסקו תופעות הלוואי.מבסוט מהתוצאות? כן .4 קילו בעשרה ימים זה לא רע.
לגבי הסייקל הבא-אני כבר בא עם יותר ניסיון וידע המינון יהיה כפול ואשלב גם t3 וגם טסט.
כי עיקר הבעיה היא העייפות שנגרמת מה dnp.
בדומה לקלן, עיקר איכות ניוד השומן מ-DNP מתרחשת ככל ומשך השימוש בו מתארך. זה לא אומר שלאחר שבועיים לא הספקת לראות תוצאות - בהחלט כן, אך אם היית יכול להריצו לחודש כמתוכנן איכות הירידה במאסת השומן הייתה טובה יותר. תשיג זאת בסייקל הבא. בהצלחה