הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחילה חיטוב

• פותח/ת השרשור Dana_s
  • פורסם בתאריך

Dana_s

משתמש מתחיל
27
2
נק' מוניטין:
1
27
2
גו אקטיב
אהלן,
התחלתי חיטוב והקריטריונים הם
90 גרם חלבון
35 גרם שומן
100 גרם פחמימה
רציתי לשאול האם זה בסדר או שצריך לשנות משהו? אני כל הזמן מפחדת שאני עושה משהו לא נכון וסתם עובדת לחינם.
גובה: 1.60
משקל: 60
ועוד משהו, האם זה בסדר שאני אוכל לחם מחיטה מלאה בתקופת החיטוב?

המטרות שלי הם לעצב את הגוף ולהתחטב.

תודה:rolleyes-71:

את יכולה לשלב כל מה שאת רוצה בתפריט ובלבד שהשורה התחתונה הקלורית היא גרעונית.

להערכתי כיוונת נמוך מידי בשורה התחתונה (קצב חילוף החומרים שלך במנוחה עומד סביב 1650) ובייחוד בכמות השומן בתפריט. מאחר ואין לך עודף משקל משמעותי נקודת ההתחלה שלך היא די נמוכה אבל בכל מקרה לא מומלץ להתחיל בפחות מ1200-1300 קלוריות ליום. לשם כך מומלץ מאוד שתוסיפי אימונים אירוביים.
מאחר והמטרה שלך היא לעצב את הגוף את צריכה לשלב גם אימוני כוח.

מה כוללת תכנית האימונים שלך?

• פותח/ת השרשור
אז לא הבנתי משהו, כמה גרמים אני צריכה להעלות ובמה?
וברור שאני משלבת אימוני אירובי - 3 פעמים בשבוע 30 דקות בהליכון הליכה מהירה.
ולגבי האימוני כוח אין לי ממש תכנית אימונים אבל בנתיים אני עושה סקוואט מוט חופשי 2.5 קג כל צד, מתח, כפיפות בטן, בטן סטטית, הנפה של רגליים. @מרטין

רור שאני משלבת אימוני אירובי - 3 פעמים בשבוע 30 דקות בהליכון הליכה מהירה.

את צריכה לכוון ל1250-1300 קלוריות ביום. תעלי את כמות השומן ל50-60 גר.

מצרפת לך קישור לתכניות אימונים לחיטוב. אם את מתאמנת 3 פעמים בשבוע את יכולה לקחת תכנית FBW ולהוסיף אימון כוח לפני האימון האירובי.
תוכניות אימונים לתקופת החיטוב - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

הגרעון שלך מתון אבל ככל שתתקדמי במשקלי העבודה תוכלי לראות לתוצאות טובות גם אם בשורה התחתונה לא תראי ירידה משמעותית במשקל הגוף.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
את צריכה לכוון ל1250-1300 קלוריות ביום. תעלי את כמות השומן ל50-60 גר.

מצרפת לך קישור לתכניות אימונים לחיטוב. אם את מתאמנת 3 פעמים בשבוע את יכולה לקחת תכנית FBW ולהוסיף אימון כוח לפני האימון האירובי.
תוכניות אימונים לתקופת החיטוב - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

הגרעון שלך מתון אבל ככל שתתקדמי במשקלי העבודה תוכלי לראות לתוצאות טובות גם אם בשורה התחתונה לא תראי ירידה משמעותית במשקל הגוף.
בהצלחה
תודה רבה:37mv:
שכחתי לשאול שאלה קטנה, מה לגבי יום צ׳יט פעם בשבועיים? אני צריכה את זה או שאפשר לוותר על זה? ומה בדיוק מותר לי לאכול ביום הזה? יש הגבלה של כמות מסויימת? @מרטין

שכחתי לשאול שאלה קטנה, מה לגבי יום צ׳יט פעם בשבועיים? אני צריכה את זה או שאפשר לוותר על זה? ומה בדיוק מותר לי לאכול ביום הזה? יש הגבלה של כמות מסויימת?
את לא חייבת אבל פסיכולוגית זה מאוד עוזר.
תצמצמי לארוחת צ'יט בשבוע ולא יום צ'יט. יום בשבוע שבו תאכלי שתי ארוחות קטנות ואז תפנקי בארוחה אחת שבה תאכלי מה שבא לך.
מן הסתם יש הגבלה אבל זה לא נדיר לסיים יום כזה עם 2500-3000 קלוריות.

Back
למעלה תחתית