הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי תוספי תזונה

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
מה המצב אנשים, שאלה לגבי תוספי תזונה.
אני בתוכנית מסה, התוסף תזונה היחידי שאני משתמש בו זה דימטיז סופר מאס גיינר, ושמעתי על הרבה אנשים שמשתמשים בתוספי תזונה נוספים כמו קריאטין ומשפרי ביצועים.
רציתי לדעת איך בדיוק זה עובד והאם צריך את זה? לא מספיק פשוט להיות במאזן חיובי, להישאר עם הדימטיז סופר מאס גיינר ולהתקדם ככה?

בגדול שום דבר לא בגדר חובה אבל תמיד אפשר לתת פוש קטן.
אני אמנה לך אילו תוספים אני ממליץ להשתמש:
1.אבקת חלבון/גיינר - (במידה ואתה לא מגיע לערכים הקלוריים או חלבון רק מתזונה)
2. קריאטין - תוסף מעולה לשיפור כוח והתאוששות
3. אבץ ומגזניום - תורם גם להתאוששות טובה (אני ממליץ לקחת לפני השינה, עוזר להרפיית השרירים ושינה טובה יותר)
4. מולטי ויטמין - במידה ואתה לא אוכל מספיק ירקות (המלצה ל 5 ביום מכל מיני צבעים)
5. קפאין - זול מאוד ונותן מרץ באימון (במידה וחסר)

בגדול אני משתמש באלה ואולי כוכרום גם אבל חשוב שתזכור ששום דבר לא בגדר חובה!
נצל את הכסף שלך בתבונה ואל תתלהב מכל מה שאתה קורא על התוספים (רובם בולשיט אחד גדול)

• פותח/ת השרשור
בגדול שום דבר לא בגדר חובה אבל תמיד אפשר לתת פוש קטן.
אני אמנה לך אילו תוספים אני ממליץ להשתמש:
1.אבקת חלבון/גיינר - (במידה ואתה לא מגיע לערכים הקלוריים או חלבון רק מתזונה)
2. קריאטין - תוסף מעולה לשיפור כוח והתאוששות
3. אבץ ומגזניום - תורם גם להתאוששות טובה (אני ממליץ לקחת לפני השינה, עוזר להרפיית השרירים ושינה טובה יותר)
4. מולטי ויטמין - במידה ואתה לא אוכל מספיק ירקות (המלצה ל 5 ביום מכל מיני צבעים)
5. קפאין - זול מאוד ונותן מרץ באימון (במידה וחסר)

בגדול אני משתמש באלה ואולי כוכרום גם אבל חשוב שתזכור ששום דבר לא בגדר חובה!
נצל את הכסף שלך בתבונה ואל תתלהב מכל מה שאתה קורא על התוספים (רובם בולשיט אחד גדול)
תודה על התגובה, ובעצם קריאטין וכל שאר הדברים הם ברגיל אבקה ששותים עם מים/חלב? והאם גם להם יש ערכים תזונתיים גבוהים? (קלוריות חלבון וכו')

תודה על התגובה, ובעצם קריאטין וכל שאר הדברים הם ברגיל אבקה ששותים עם מים/חלב? והאם גם להם יש ערכים תזונתיים גבוהים? (קלוריות חלבון וכו')
חוץ מלאבקת חלבון/גיינר לשאר יש ערך קלורי זניח

בשמחה 😃
עדיף לשתות קריאטין עם מים, לא סגור על המידע אבל הבנתי שלא טוב לערבב אותו עם חלב..
לגבי הערכים הם מאוד זניחים לא מחשיבים אותם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית