הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר קטע שנוי במחלוקת, סיבים סוג 3 וכדומה

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
http://www.leanhybridmuscle.com/build-muscle.html?hop=musclebook

בכל מקרה התעמקתי קצת בנושא כדי לראות אם יש איזשהו אור בתגלית שלהם, הם נראים די משכנעים אבל בכל זאת אני לא ממש קונה את זה ואני בטח שלא הולך לבדוק את זה למה זה נראה כמו חתיכת סיפור.

מה אתם אומרים חבר'ה?

לא הבנתי מה הם מוכרים? אפשר לקנות סוג סיב שלישי בשם Type III "Super Muscle" fiber?

נשמע מבטיח. אני קונה.

• פותח/ת השרשור
חחחחח, ועכשיו ברצינות.
הם יעני טוענים שע"י מיזוג בין פעולות אירוביות ואימוני כוח בצורות הזויות כלשהן, ואני מניח שתזונה הזויה כלשהי אתה יכול להגיע לסיבים מספר 3 שמשלבים מיטוכונדירה גבוהה וכוח גבוה, זה כמו מין הכלאה בין סיבים אדומים ללבנים.

כמובן שזה נשמע אגדי מידי ובולשיטי מידי, אבל הם כביכול מביאים הוכחות חח.

נו גם בקרוספיט עושים מיזוג בין פעולות אירוביות ואימוני כח בצורות הזויות כלשהן ^^
לא יודע מה מה עם הסיבים וזה... אבל מיזוג בין פעולות כאלה וכאלה הכן מביא לתוצאות כלשהן.
אתה הכן משתפר פה ושם. אמנם לא תהיה חזק כמו שאם הייתה מתאמן על נטו כח וכו...

חחחחח, ועכשיו ברצינות.
הם יעני טוענים שע"י מיזוג בין פעולות אירוביות ואימוני כוח בצורות הזויות כלשהן, ואני מניח שתזונה הזויה כלשהי אתה יכול להגיע לסיבים מספר 3 שמשלבים מיטוכונדירה גבוהה וכוח גבוה, זה כמו מין הכלאה בין סיבים אדומים ללבנים.

😳

חחחחח, ועכשיו ברצינות.

חבוב, אני לא יודע מה קורה איתך, אבל אתה שואב מידע מפרסומת.
יש שלושה סוגי סיבים גם ככה, כי הסוג השני מתחלק לשני תתי סוגים, והם נשמעים בדיוק כמו הסוגים שמדובר עליהם בפרסומת המזויינת הזו.

אז אני לא מבין מה ההתלהבות.

אני לא מבין מה זה ההתעסקות בקקה הזאתי? יאללה, לאכול, לישון ולהרים זה כל מה שאתה צריך לעשות עזוב אותך צבעי הקשת.

זה ידוע שהסיבים הירוקים מתפתחים מהר יותר במפשעה בתנוחת דוגי אין סטייל מאשר הסיבים השחורים.
דרך אגב יש כמה באתר אחר שיש להם סיבים ירוקים, הם תוקפים את השריר מכל הכיוונים ומגרים אותם.

• פותח/ת השרשור
אם כך זה אומר שאני אצטרך להישאר שמן?
פעם היו קוראים לי רזה, עכשיו אני כבר שמן, מה יקרה שאני יהיה 100 קילו.
טוב נו כולם פה שמנמנים אז זה בסדר.

צדיקים אחים שלי איך אני בודק את הצבע של הסיבים שלי??????????????????????????????????????? תודה גברים

עם שוקולד חם בפנים, מממממממממ...........

פעם היה קשה לי להודות, כיום כבר פחות...
אני פשוט מתגעגע לאללה לדונאטס שם (עם הקפה הדלוח ליד).
בוסטון קרים ביחוד, אבל גם זה עם הקרם שוקולד והפצפוצים למעלה
(וגם אלו הקטנות עם הקינמון)

אני מדבר על דאנקן דונאטס ודומיו...הכי פושטי שיש.
ואני יודע שיש כבר מאות סוגים, אבל תמיד כשאני נעמד שם מול הדלפק
יוצא שבסוף אני בוחר את הפייבוריטים הותיקים שלי.
(אני מגיע לשם כמה פעמים בשנה)

יאללה תקנה. אם בא לך עוד כמה מעשיות אני יכול לשלוח לך לינק באמזון. כיפה אדומה (כריכה קשה), המפטי דמפטי וכו'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית