הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מידע אחרי חיטוב

• פותח/ת השרשור Dana_s
  • פורסם בתאריך

Dana_s

משתמש מתחיל
27
2
נק' מוניטין:
1
27
2
גו אקטיב
התחלתי להתאמן לפני כמה חודשים, התאמנתי על בטן בין היתר.
לא הקפדתי בתזונה אכלתי רגיל בלי יותר מדי לחשוב. אני נמצאת עכשיו בתקופת חיטוב. בסוף החיטוב אין מצב שאגיע לקוביות? צריך בשביל זה קודם לעשות מסה? ואם אני רוצה להגיע לקוביות, איך אני עושה את זה?

תודה

קודם כל תשלחי תמונה תני פרטים משקל גוף גיל אימונים וכו'.
על קצה המזלג יכול להגיד שריבועים בבטן זה תוצאה של אחוזי שומן נמוכים ומסת שריר גבוהה +גנטיקה.

• אהבתי
Reactions: liv
על קצה המזלג יכול להגיד שריבועים בבטן זה תוצאה של אחוזי שומן נמוכים ומסת שריר גבוהה +גנטיקה.
בדיוק.
בעיקרון כן יש סיכוי שבסוף החיטוב תראי קוביות.

• פותח/ת השרשור
בת 16
גובה מטר 60
משקל 60 (הייתי 56 עליתי ל60)
ולא הייתה לי תכנית אימונים מסודרת ממש אבל כן התאמנתי על בטן ורגליים. @creatiner @yujinius

• פותח/ת השרשור
עליתי ל60 לפני שהתחלתי חיטוב.
וכרגע יש לי תכנית מסודרת AB שלוש פעמים בשבוע.
ולא הבנתי עדיין מה לגבי הקוביות, יכול להיות שיהיה? הבאתי עכשיו גם פרטים @yujinius

עליתי ל60 לפני שהתחלתי חיטוב.
וכרגע יש לי תכנית מסודרת AB שלוש פעמים בשבוע.
ולא הבנתי עדיין מה לגבי הקוביות, יכול להיות שיהיה? הבאתי עכשיו גם פרטים @yujinius
כמו שאמרתי, יש סיכוי שכן. אם תרדי לאחוז שומן מספיק נמוך ולא תראי קוביות אז אני מניח שחסרה מסת שריר בבטן.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי, יש סיכוי שכן. אם תרדי לאחוז שומן מספיק נמוך ולא תראי קוביות אז אני מניח שחסרה מסת שריר בבטן.
באימונים שלי בזמן החיטוב אני לא מגדילה שריר?
ויש לי עוד שאלה קטנה - מה ההבדלים בין התוכניות ab שלוש פעמים בשבוע, ab ארבע פעמיים בשבוע ו-fbw?

באימונים שלי בזמן החיטוב אני לא מגדילה שריר?
רוב הסיכויים שלא. בשביל להגדיל מסת שריר צריך להיות במאזן קלורי חיובי, שיהיה אנרגיה לגוף לתהליכים של בניה. בחיטוב נמצאים במאזן קלורי שלילי.
ויש לי עוד שאלה קטנה - מה ההבדלים בין התוכניות ab שלוש פעמים בשבוע, ab ארבע פעמיים בשבוע ו-fbw?
ב FBW מתאמנים על כל הגוף באותו אימון, אם מתאמנים 3 פעמים בשבוע אז כל קבוצת שרירים מקבלת אימון 3 פעמים בשבוע. ב AB אם זה 4 פעמים בשבוע אז כל קבוצת שרירים מקבלת אימון פעמיים בשבוע, אם 3 פעמים בשבוע אז או פעם או פעמיים בשבוע.
ב FBW בדרך כלל יש פחות נפח עבודה (כלומר בעיקר פחות סטים) לכל קבוצת שרירים מאשר ב AB.

• פותח/ת השרשור
אז מה הקטע להתאמן לחינם אם בכלל השריר לא גודל? @yujinius

אז מה הקטע להתאמן לחינם אם בכלל השריר לא גודל? @yujinius
למה להתאמן לחינם? בחיטוב המטרה היא להוריד אחוזי שומן. אימוני כוח בחיטוב עושים בשביל לשמור כמה שיותר על מסת השריר הקיימת.

• פותח/ת השרשור
אשמח גם למענה ממך בקשר לשאלה העיקרית אחרי שנתתי פרטים (לא שהם כאלה יעזרו) @creatiner
הבנתי, תודה רבה לך 🙄 @yujinius

לא מבין בחורות שרוצות קוביות בבטן. 🤢🤮

לא מבין בחורות שרוצות קוביות בבטן. 🤢🤮

דווקא אם יש להן קוביות בבטן על אחוז שומן יחסית גבוה זה יכול להיות מאד סקסי. כמו הבחורות פה על 20% ו-18%. מסכים שמתחת לזה זה כבר די מגעיל אותי כגבר.

FATPER-1-e1409717285926.jpg

אשמח גם למענה ממך בקשר לשאלה העיקרית אחרי שנתתי פרטים (לא שהם כאלה יעזרו) @creatiner
הבנתי, תודה רבה לך 🙄 @yujinius

תבדקי בהודעה של
@gb10
ותגידי כמו איזה בחורה בתמונה את ניראת אם מתביישת לשלוח תמונה.
כי לפי המשקל שלך קשה להגיד אם צריכה מסה או חיטוב את בין לבין.
בכל מקרה ריבועים בבטן לבחורה זה קשה פי 2 מגבר בגלל עניין הטוסטרון אז תצפי לעבודה קשה.

דווקא אם יש להן קוביות בבטן על אחוז שומן יחסית גבוה זה יכול להיות מאד סקסי. כמו הבחורות פה על 20% ו-18%. מסכים שמתחת לזה זה כבר די מגעיל אותי כגבר.

בדיוק!
18-20 טיל (עדיפות ל20), מעבר לזה זה זוועה לדעתי.

• פותח/ת השרשור

מסכימה גם לחלוטין 🤮
תבדקי בהודעה של
@gb10
ותגידי כמו איזה בחורה בתמונה את ניראת אם מתביישת לשלוח תמונה.
כי לפי המשקל שלך קשה להגיד אם צריכה מסה או חיטוב את בין לבין.
בכל מקרה ריבועים בבטן לבחורה זה קשה פי 2 מגבר בגלל עניין הטוסטרון אז תצפי לעבודה קשה.
חחח אני לא מתביישת פשוט אני לא יודעת איזה סוג של תמונה? והגוף שלי לא נמצא באחת מהתמונות ש @gb10 שלח. אני בין הבחורה עם ה20% לבין הבחורה הבחורה עם ה24-26%
בכל מקרה זה מצב הבטן:
וזה מצב הרגליים (מצב רע מאוד כמו שאתה רואה):

@creatiner

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה אבל יש גבעה כזאת, הן גדולות מדי:Confused:

Back
למעלה תחתית