נק' מוניטין:
21
- 82
- 13
אימון חזה שלי ושל חבר , בני חמש עשרה, הערוץ פעיל אז אני ממליץ להרשם 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני ממליץ לך לקרוא טיפה פה לפני שאתה מפרסם ולהבין שאתם עושים צחוק מעצמכם.
@Matty
המרפקים עוד שנייה הגיעו לרצפה מרוב שהם בחוץ
הם לא היו צריכים להיות כל כך בחוץהם היו צריכים להגיעה לתקרה ?
תראו אני לרוב מעריך אנשים ואת עבודתם, אז תסלחו לי מראש על הבוטות, אבל אתם עוד ילדים, ואתם צריכים ללמוד להתאמן, אתם לא כאלה גדולים כמו שאתם חושבים ובטח שלא חזקים, ועצם היותכם מעלים סרטונים ומשתחצנים זה בוודאי לא נראה מרשים, יש לכם גנטיקה טובה סך הכל, ואני ממליץ לכם ללמוד יותר בתחום ולהגיע ליותר הישגים לפני שאתם פותחים ערוץ ומפרסמים אותו.
שמע הם עוד ילדים ונראה שהם מנסים להיות טובים בחחום, לא רציתי לפגוע ולהשפיל, פשוט שיקחו דברים בפרופורציות ולא יעשו מעצמם צחוק, מספיק יש לנו כבר את חיים כהן 😃היית ממש עדין אפילו לא בוטות
כולה קטנים ממני בשנתיים.שמע הם עוד ילדים ונראה שהם מנסים להיות טובים בחחום, לא רציתי לפגוע ולהשפיל, פשוט שיקחו דברים בפרופורציות ולא יעשו מעצמם צחוק, מספיק יש לנו כבר את חיים כהן 😃
איפה עשיתי חצאי בנץ׳? אני עושה לבילדינג לא לכוח... וזה שאני ילד לא אומר שאתה צריך להתנשא עליי.![]()
אשכרה....
וזה בלשון המעטה... כשאחד עושה חצאי בנץ' והשני עם רגליים כמעט באוויר בכל חזרה.
תראו אני לרוב מעריך אנשים ואת עבודתם, אז תסלחו לי מראש על הבוטות, אבל אתם עוד ילדים, ואתם צריכים ללמוד להתאמן, אתם לא כאלה גדולים כמו שאתם חושבים ובטח שלא חזקים, ועצם היותכם מעלים סרטונים ומשתחצנים זה בוודאי לא נראה מרשים, יש לכם גנטיקה טובה סך הכל, ואני ממליץ לכם ללמוד יותר בתחום ולהגיע ליותר הישגים לפני שאתם פותחים ערוץ ומפרסמים אותו.
אני לא משתמש בכפפות 😃 זה היה חבר שליהגיע הזמן להעיף את הכפפות, חבל על הכסף הוא היה כבר קונה רצועות שורש כף יד או משהו, והכי חשוב לעבוד על הטכניקה בבנץ', המרפקים עוד שנייה הגיעו לרצפה מרוב שהם בחוץ
ניסית להצחיק? פשוט לא הבנתי את ההומור המשובח אשמח להסבראכן הסרטון הזה גרם לשרירים שלי להתבלבל
נרשמתם היום למכון?
אני מצטער אבל בשנה וחצי אפשר להגיע לתוצאות הרבה יותר מרשימות בעזרת תכניות אימונים ותזונה מתאימות.ילד בן 15 שמתאמן שנה וחצי
איפה עשיתי חצאי בנץ׳? אני עושה לבילדינג לא לכוח... וזה שאני ילד לא אומר שאתה צריך להתנשא עליי.
קודם כל תודה רבה על הביקורת, אבל לא הבנת את המטרה שלי ולמה אני מעלה סרטון, אני חס וחלילה לא מעלה סרטונים כדי להשתחצן, זה הדבר האחרון שאני מנסה לעשות, אני מעלה סרטון כדי לשתף אנשים במסע שלי, כדי שעוד כמה שנים, אנשים יראו לאן הגעתי. כתוב את זה בכותרת של הסרטון אפילו journey to the aesthetics, ושוב, אני ממש לא משוויץ ואני יודע שאני ממש לא גדול.
אני לא משתמש בכפפות 😃 זה היה חבר שלי
ניסית להצחיק? פשוט לא הבנתי את ההומור המשובח אשמח להסבר
אתה באמת מתכוון לזה? אני יודע אני לא גיי קאטלר ואני גם לא רוצה להיות ככה חחחחח, אבל אתה מסוגל להגיד שבשביל ילד בן 15 שמתאמן שנה וחצי, שהיה שמנמן קודם, אין לי תוצאות טובות? אני זה עם הגופייה השחורה
אני אחרי שנה וחצי כולל הזמן שהייתי שמן והייתי צריך להרזות קודם, אתה עדיים חושב שמילא שמן לאיך שאני עכשיו זה לא טוב שנה וחצי? אני עם הגופייה השחורהאז כנראה שחבר שלך עשה, לא רשמת מי מבין האנשים זה אתה, למרות שגם הביצוע שלך לא כזה מקצועי.
אם ככה אתה נראה אחרי שנה וחצי - או שתחליף מאמן, או שתחליף תכנית אימונים. אתה לא מתאמן נכון.
בסדר אתה עדיין נער, נער חכם עם חתיכת דדליפט אמנם, אבל עדיין נער 😛כולה קטנים ממני בשנתיים.
אם ככה אז ברוך הבא לפורום, סך הכל הכוונות טובות, כמו ש @yujinius כתב לכם, אתם מוזמנים לקרוא ולעיין בפורטל קילוגרם, יש שם המון מאמרים מעניינים, ובכל אופן אני חושב שאתם תצליחו להגיע להישגים גבוהים יותר עם תשנו את תכנית האימונים שלכם, יש הרבה תרגילים מיותרים והרבה סלט.קודם כל תודה רבה על הביקורת, אבל לא הבנת את המטרה שלי ולמה אני מעלה סרטון, אני חס וחלילה לא מעלה סרטונים כדי להשתחצן, זה הדבר האחרון שאני מנסה לעשות, אני מעלה סרטון כדי לשתף אנשים במסע שלי, כדי שעוד כמה שנים, אנשים יראו לאן הגעתי. כתוב את זה בכותרת של הסרטון אפילו journey to the aesthetics, ושוב, אני ממש לא משוויץ ואני יודע שאני ממש לא גדול.
אני הייתי שמן קודם, אתה עדיין חושב שזה לא טוב בשביל שנה וחצי? תודה רבה על הביקורתקודם כל זה אחלה לדעתי שאתם בגילכם הצעיר מתאמנים ושואפים להישגים בתחום.
ממליץ בחום לקרוא כאן בפורום ובפורטל (KILOGRAM) וללמוד על ביצוע נכון של תרגילים ודרך יעילה להתאמן כדי שתישארו בריאים ותתקדמו.
אני מצטער אבל בשנה וחצי אפשר להגיע לתוצאות הרבה יותר מרשימות בעזרת תכניות אימונים ותזונה מתאימות.
חחחח אני לא ג'ינג'י, אני זה זה עם הגופייה השחורה, תצחק על ג'ינג'ים בכיף אחי! 😃יאללה אמינם ואווו כוכבי יוטיוב פאק יא!
מתי בדיחות על ג'ינג'ים ?
אתה לא מכיר אותו הא?נער חכם
כל הכבוד על הירידה במשקל ועל המוטיבציה והרצון להצליח.אני הייתי שמן קודם, אתה עדיין חושב שזה לא טוב בשביל שנה וחצי? תודה רבה על הביקורת
תודה רבה לך! אשמח להעשיר את הידע שלי בנושא, לגבי תוכנית אימונים, אתה חושב ש abcd 5/6 ימים בשבוע זה טוב?בסדר אתה עדיין נער, נער חכם עם חתיכת דדליפט אמנם, אבל עדיין נער 😛
אם ככה אז ברוך הבא לפורום, סך הכל הכוונות טובות, כמו ש @yujinius כתב לכם, אתם מוזמנים לקרוא ולעיין בפורטל קילוגרם, יש שם המון מאמרים מעניינים, ובכל אופן אני חושב שאתם תצליחו להגיע להישגים גבוהים יותר עם תשנו את תכנית האימונים שלכם, יש הרבה תרגילים מיותרים והרבה סלט.
תודה רבה אחי! ואיך אומרים? Haters gonna hateמספיק עם כל ההייטינג הזה, יש דרך להעיר לאנשים שמה שהם לא עושים זה לא בסדר או לא ראוי.
זה לא פורום אוף טופיק, אז מספיק.
כל הכבוד על הירידה במשקל ועל המוטיבציה והרצון להצליח.
אמליץ לך בחום לעבור בפורטל שלנו על מאמרים בנוגע לטכניקה והעלות סרטונים לקבלת ביקורת.
תלוי כמה שמן היית וכמה זמן לקח לך להוריד. בכל מקרה אלא אם היית בהשמנת יתר ממש רצינית (נגיד היית צריך להוריד איזה 80 קילו), כן לדעתי היית יכול להגיע לתוצאות יותר מרשימות בזמן הזה.אני הייתי שמן קודם, אתה עדיין חושב שזה לא טוב בשביל שנה וחצי? תודה רבה על הביקורת
חחחח אני לא ג'ינג'י, אני זה זה עם הגופייה השחורה, תצחק על ג'ינג'ים בכיף אחי! 😃
אני אענה במקום לוטם 😃אתה חושב ש abcd 5/6 ימים בשבוע זה טוב?