נק' מוניטין:
21
- 82
- 13
אימון חזה שלי ושל חבר , בני חמש עשרה, הערוץ פעיל אז אני ממליץ להרשם 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תאכלס אתה צודק @Matty התחיל בגיל 16 הגיעה ל 210 קילו וזה דפק אותו בכל הצורות שיש.אני אגיד לך משהו, רציתי להחיל לעשות דדליפט אבל אני ממש מפחד שזה ידפוק אותי באיזה שהיא צורה, אני בסך הכל בן 15 וחצי, אני חושב שכדאי לי לחכות לגיל 18 בשביל זה, מה אתה אומר?
קראתי קצת על התוכנית, והיא ממש קצרה, יש תרגיל אחד לכל חלק בגוף, אתה בטוח שזה טוב, אני רגיל לעשות לגב למשל משהו כמו 5 תרגילים והגב ממש משתפר אצלי כל הזמן, לכתפיים אני עושה בין 3 לארבע תרגילים, אתה לא חושב שזה מעבר חד מידי למספר תרגילים קטן מידי?שזה שטויות במיץ עגבניות.
תלמד את התרגיל והכל יהיה בסדר.
קראתי קצת על התוכנית, והיא ממש קצרה, יש תרגיל אחד לכל חלק בגוף, אתה בטוח שזה טוב, אני רגיל לעשות לגב למשל משהו כמו 5 תרגילים והגב ממש משתפר אצלי כל הזמן, לכתפיים אני עושה בין 3 לארבע תרגילים, אתה לא חושב שזה מעבר חד מידי למספר תרגילים קטן מידי?
ואם אני בוחר פשוט לעשות יותר משקל ופחות חזרות עם התוכנית שיש לי עכשיו, אולי עם תרגיל פחות, זה גם יהיה יעיל?ככל שאתה תתקדם במשקלי העבודה אתה תגיד תודה רבה שאין לך יותר תרגילים.
ברגע שאתה תגיע למשקלי עבודה נורמליים יקח לך יותר זמן להתאושש מסט לסט. גם הזמן הכללי של כל התכנית יתארך מאוד.
ואם אני בוחר פשוט לעשות יותר משקל ופחות חזרות עם התוכנית שיש לי עכשיו, אולי עם תרגיל פחות, זה גם יהיה יעיל?
אתה בטוח שגם אם אני לא מתכוון להיות פוואר ליפטר או משהו ואני סך הכל רוצה מסה נקייה בלי להעלות הרבה שומן, SS יהיה טוב?כן אתה תעמיס על עצמך יותר מדי וזה עדיין יראה כמו רשימת מכולת ולא כמו תכנית אימונים.
לא, אני לא נותן ייעוץ אישי, אני סך הכל משתף סרטונים שלי מתאמן, כדי להראות את ההתקדמות שלי. תודה רבה על הציניות אדוניאתם נותנים ייעוץ אישי? ממש הייתי רוצה לקבל ממכם ייעוץ.
אני בן 14 וחצי ועושה דדליפט, המון דדליפט.אני אגיד לך משהו, רציתי להחיל לעשות דדליפט אבל אני ממש מפחד שזה ידפוק אותי באיזה שהיא צורה, אני בסך הכל בן 15 וחצי, אני חושב שכדאי לי לחכות לגיל 18 בשביל זה, מה אתה אומר?
אתה בטוח שגם אם אני לא מתכוון להיות פוואר ליפטר או משהו ואני סך הכל רוצה מסה נקייה בלי להעלות הרבה שומן, SS יהיה טוב?
לא מדבר איתך על ליפטינג או בילדינג. מדבר איתך פשוט. אתה רוצה לבנות שריר ? SS זאת התכנית למתחילים שתייצר הכי הרבה מסת שריר. כל מי שעושה אותה רואה שינוי.
אתה בטוח שגם אם אני לא מתכוון להיות פוואר ליפטר או משהו ואני סך הכל רוצה מסה נקייה בלי להעלות הרבה שומן, SS יהיה טוב?
לא מדבר איתך על ליפטינג או בילדינג. מדבר איתך פשוט. אתה רוצה לבנות שריר ? SS זאת התכנית למתחילים שתייצר הכי הרבה מסת שריר. כל מי שעושה אותה רואה שינוי.
תסביר את "התוכנית" שלך? למה בחרתה את התרגילים שבחרתה ולמה אתה עושה אותם בסדר הזה ? איך אתה מודד התקדמות ? ואיך אתה מתמודד אם זה שאתה לא רואה נגיד התקדמות ?קראתי קצת על התוכנית, והיא ממש קצרה, יש תרגיל אחד לכל חלק בגוף, אתה בטוח שזה טוב, אני רגיל לעשות לגב למשל משהו כמו 5 תרגילים והגב ממש משתפר אצלי כל הזמן, לכתפיים אני עושה בין 3 לארבע תרגילים, אתה לא חושב שזה מעבר חד מידי למספר תרגילים קטן מידי?
זה לא מה שאמרתי, מה שאמרתי הוא שצריך להתקדם בעומסים, בלי קשר למספר חזרות, המס' חזרות שאתה עושה קשורים לתכנון האימון ולא למטרות.אז זה אומר שאני צריך להתאמן רק על משקל מקסימךח אפילו לחזרה אחת? או שלעשות משהו כמו 6 חזרות? אני לא מבין כל כך
תסביר את "התוכנית" שלך? למה בחרתה את התרגילים שבחרתה ולמה אתה עושה אותם בסדר הזה ? איך אתה מודד התקדמות ? ואיך אתה מתמודד אם זה שאתה לא רואה נגיד התקדמות ?
בנה לך אותה מישהו שאימן אלפי אנשים ? או המדריך הענק שבחדר כושר ? או שאולי בכלל אתה כי יש לך כל כך המון שנים של ניסיון אם מתאמנים אחרים ?
התוכנית שלך זה תוכנית רשימת מכולת שבמקסימום בחרתה לפי "הרגשה" של השריר. או פשוט רשמו לך אותה.
לגבי זה שיש תרגיל אחד לכל שריר כמו ש @oz25 רשם אתה כנראה תבכה שעשיתה רק סט אחד של סקוואט ונשארו לך עוד 2. ואם יש באותו יום גם דדליפט אתה תתחיל להביא אוכל למכון בתקווה שזה יעזור לך.
עשיתי FBW כשהייתי בחודשיים הראשונים שלי, איזה מן טעם יהיה לעשות את זה? אני ממש לא אתקדם ככה.גבר יש פה בפורום הרבה ילדים שהתחילו בגיל 14 לעשות את התרגילים המורכבים ולהתקדם בהם. אל תדאג תלמד טכניקה נכונה והכל יהיה בסדר. אין צורך בכל ה abcdefg או מה שאתם לא עושה. תעשה ss/fbw שמתבססת על התרגילים המורכבים ותתחיל להתקדם
וואלה גם אני בן אדם של קוטג'קצת נמאס מאנשי הטונה במכון אה?
למזלי אני הייתי מביא קוטג !
אני רואה שאתה עדיין ילד שנעלב מהר. תקרא שוב מה רשמתי לך ועדיין לא עניתה לי על כלום. ונתתה לי עוד דוגמא לרשימת תרגילים שאתה עושה וכל מה שאתה שואל זה האם זה ניראה לי לא מספיק לגב ?אתה מדבר אליי כאילו אני לא יודע שום דבר מהחיים שלי, אני חקרתי מספיק בשביל להרכיב את התוכנית שיש לי, לגבי סקוואט אני ממש רוצה לעשות אבל אני לא מצליח לעשות בצורה נכונה, אני כרגע עובד על זה. היום למשל עשיתי אימון גב ותאמין לי שהוא היה מספיק קשה גם בלי דדליפט. אני לא מתכוון להתחיל בגיל שלי לעשות דדליפטים כי אני לא רוצה לדפוק את עצמי, אני עושה בנט אובר רואוז, חתירה עם משקולת, מתח, עליות כוח, פול דאון, ופול אובר, אתה חושב שזהלא מספיק לגב?
עשיתי FBW כשהייתי בחודשיים הראשונים שלי, איזה מן טעם יהיה לעשות את זה? אני ממש לא אתקדם ככה.
למה ככה אחי? אני פתוח להצעות ואני באמת שמח שאנשים מציעים, אני פשוט כותב את דעתי בנושא, בכל מקרה לפי מה שאני יודע נשקל זה לא הגורם הכי חשוב לפיתוח שריר, אני יכול להראות לך מלא מפתחי גוף שמרימים משקל יחסית נמוך לגודל שלהם אבל מתרכזים בשרירעדיף לדבר עם הקיר. תמשיך עם התוכנית שאתה עושה, בהצלחה!
אני רואה שאתה עדיין ילד שנעלב מהר. תקרא שוב מה רשמתי לך ועדיין לא עניתה לי על כלום. ונתתה לי עוד דוגמא לרשימת תרגילים שאתה עושה וכל מה שאתה שואל זה האם זה ניראה לי לא מספיק לגב ?
אני לא רוצה להוריד לך את המוטיבציה אבל אתה באמת לא מבין שום דבר מהחיים שלך (בנושא הזה לפחות).אתה מדבר אליי כאילו אני לא יודע שום דבר מהחיים שלי, אני חקרתי מספיק בשביל להרכיב את התוכנית שיש לי, לגבי סקוואט אני ממש רוצה לעשות אבל אני לא מצליח לעשות בצורה נכונה, אני כרגע עובד על זה. היום למשל עשיתי אימון גב ותאמין לי שהוא היה מספיק קשה גם בלי דדליפט. אני לא מתכוון להתחיל בגיל שלי לעשות דדליפטים כי אני לא רוצה לדפוק את עצמי, אני עושה בנט אובר רואוז, חתירה עם משקולת, מתח, עליות כוח, פול דאון, ופול אובר, אתה חושב שזהלא מספיק לגב?
עשיתי FBW כשהייתי בחודשיים הראשונים שלי, איזה מן טעם יהיה לעשות את זה? אני ממש לא אתקדם ככה.
וואלה גם אני בן אדם של קוטג'
אתה עדיין לא עניתה לי שום תשובה על התוכנית שלך ורק מתגונן.למה ככה אחי? אני פתוח להצעות ואני באמת שמח שאנשים מציעים, אני פשוט כותב את דעתי בנושא, בכל מקרה לפי מה שאני יודע נשקל זה לא הגורם הכי חשוב לפיתוח שריר, אני יכול להראות לך מלא מפתחי גוף שמרימים משקל יחסית נמוך לגודל שלהם אבל מתרכזים בשריר
איפה בדיוק נעלבתי?
אם אתה חושב שדדליפט ידפוק לך משהו זה די ברור שהידע שלך מועט מאוד.אתה מדבר אליי כאילו אני לא יודע שום דבר מהחיים שלי, אני חקרתי מספיק בשביל להרכיב את התוכנית שיש לי, לגבי סקוואט אני ממש רוצה לעשות אבל אני לא מצליח לעשות בצורה נכונה, אני כרגע עובד על זה. היום למשל עשיתי אימון גב ותאמין לי שהוא היה מספיק קשה גם בלי דדליפט. אני לא מתכוון להתחיל בגיל שלי לעשות דדליפטים כי אני לא רוצה לדפוק את עצמי, אני עושה בנט אובר רואוז, חתירה עם משקולת, מתח, עליות כוח, פול דאון, ופול אובר, אתה חושב שזהלא מספיק לגב?
וואלה גם אני בן אדם של קוטג'
תודה רבה , אבדוק את מה שהצעת לי, בנוגע לדליפט הוא חובה כי אני די מפחד על הגב שלי?אני לא רוצה להוריד לך את המוטיבציה אבל אתה באמת לא מבין שום דבר מהחיים שלך (בנושא הזה לפחות).
יש לך הרבה מה ללמוד, עצם זה שאתה עדיין בשלב שאתה עושה 60 קילו בנץ לחזרות, אחרי שנה וחצי של אימונים זה כבר לא סימן טוב.
לגבי האימון גב, כן זה מספיק תרגילים, אין פה ממש קשר לדדליפט כי הוא עובד על גב תחתון, אבל זה לא עניין של מספיק תרגילים או לא, בתור מתחיל אני ממליץ קודם להגיע לרמה בסיסית של כוח, שזה יהיה בשבילך בערך 80 קילו בנץ לחזרות, 50 קילו פרס לחזרות, 100 סקוואט לחזרות, ו120 דדליפט לחזרות, ולאחר שיש לך את הבסיס תחזור לסגנון אימון שאתה עושה עכשיו כשכבר יש לך בסיס של כוח ואתה עובד עם משקלים סבירים.
אל תבנה לעצמך תוכניות, אתה עוד לא שם, לבינתיים תבחר תכנית של כוח ולאחריה אני ממליץ על תכנית בשם PHAT, יש לך שם הרבה נפח והיא תתאים למטרות שלך, אבל קודם כל תתחזק.
עריכה: אגב, אתה לא תמצא מפתח גוף ענק שהוא חלש...לא בונים חזה גדול מ70 קילו בנץ'.
מה שכן יכול להיות שהוא לא מאמן תרגיל מסויים אז הוא לא הכי חזק בו ביחס לגודל, אבל תן לך בנאדם עם כתפיים מפותחות לעשות קצת פרס ותראה שהוא יהיה חזק.
אני עוד לא בגיל שסיימתי לגבוה ולכן אני שואל, איך זה קשור לחוסר ידע?אם אתה חושב שדדליפט ידפוק לך משהו זה די ברור שהידע שלך מועט מאוד.
העובדה שאתה חושב שדדליפט בטכניקה נכונה יכול איכשהו להזיק לך מראה על חוסר ידע.תודה רבה , אבדוק את מה שהצעת לי, בנוגע לדליפט הוא חובה כי אני די מפחד על הגב שלי?
אני עוד לא בגיל שסיימתי לגבוה ולכן אני שואל, איך זה קשור לחוסר ידע?