נק' מוניטין:
21
- 82
- 13
אימון חזה שלי ושל חבר , בני חמש עשרה, הערוץ פעיל אז אני ממליץ להרשם 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דדליפט לא דופק את הגב, סקוואט לא עוצר את הגדילה ולא שום בולשיט אחר ששמעת. אני כשהתחלתי ss לפני קצת פחות משנה הייתי 176~ והיום אני 183~ וסובל הרבה פחות מכאבי גב אם בכלל. תתחיל לקרוא ולהתאמן כמו שצריךלמה ככה אחי? אני פתוח להצעות ואני באמת שמח שאנשים מציעים, אני פשוט כותב את דעתי בנושא, בכל מקרה לפי מה שאני יודע נשקל זה לא הגורם הכי חשוב לפיתוח שריר, אני יכול להראות לך מלא מפתחי גוף שמרימים משקל יחסית נמוך לגודל שלהם אבל מתרכזים בשריר
טוב תודה רבה, כדי שיהיה לך יותר קל להשפיל אותי אתה מוזמן ליצור איתי קשר בטלפון, סתם כדי שיהיה לך יותר נוח. מצטער שאין לי ידע של רוני קולמןהעובדה שאתה חושב שדדליפט בטכניקה נכונה יכול איכשהו להזיק לך מראה על חוסר ידע.
עכשיו רק הוכחת לנו עוד שהידע שלך מועט מאוד. "לא סיימתי לגבוה" ו?
למה אתה חושב שמנסים להשפיל אותך?טוב תודה רבה, כדי שיהיה לך יותר קל להשפיל אותי אתה מוזמן ליצור איתי קשר בטלפון, סתם כדי שיהיה לך יותר נוח. מצטער שאין לי ידע של רוני קולמן
כי ככה זה נראה אחי, אני פאקינג ילד שמתאמן שנה וחצי ואתם מדברים איתי כאילו אוי ואבוי שאני לא יודע מה זה ss או משהו בסגנון, מה לעשות שאת כל הידע שאני צריך הייתי צריך לקבל מעצמי וזה התוצאות, אני אותה להתחיל את ss אבל אין לי סקוואטים כמו שצריך, גם המאמנים לא יודעים למה אני פשוט לא מצליח לרדת בלי לקחת את הגב קדימהלמה אתה חושב שמנסים להשפיל אותך?
ידע של רוני קולמן? מה הקשר?!טוב תודה רבה, כדי שיהיה לך יותר קל להשפיל אותי אתה מוזמן ליצור איתי קשר בטלפון, סתם כדי שיהיה לך יותר נוח. מצטער שאין לי ידע של רוני קולמן
גמישות לקויה, תעבוד על זה, זה שלא שלעולם לא תוכל לשבור מקביל ולעשות סקוואטים כמו שצריך.כי ככה זה נראה אחי, אני פאקינג ילד שמתאמן שנה וחצי ואתם מדברים איתי כאילו אוי ואבוי שאני לא יודע מה זה ss או משהו בסגנון, מה לעשות שאת כל הידע שאני צריך הייתי צריך לקבל מעצמי וזה התוצאות, אני אותה להתחיל את ss אבל אין לי סקוואטים כמו שצריך, גם המאמנים לא יודעים למה אני פשוט לא מצליח לרדת בלי לקחת את הגב קדימה
אני ממליץ לך כן לנסות ללמוד אותו (הייתי בהתחלה כמוך, חצי שנה ראשונה דיי פחדתי ולא ביצעתי אותו) ואתה תרוויח ממנו המון, אני למשל הגעתי כבר ל180 בחצי שנה שאני כן מאמן אותו, אני יודע שהוא לא הכי תורם מבחינה אסטטית אבל אני נהנה לעשות תרגיל שאפשר להרים בו כל כך כבד, זה נותן מוטיבציה למרות שזו לא לגמרי המטרה שלי.תודה רבה , אבדוק את מה שהצעת לי, בנוגע לדליפט הוא חובה כי אני די מפחד על הגב שלי?
אתה בטוח שזה קשור רק לגמישות? כי אני עובד על גמישות כל יום, יש מצב שזה קשור ליציבות לא? כי איך שאני שנייה לפני מצב שאני מקביל לרצפה או שאני נופל אחורה או שהגב שלי הולך קדימהידע של רוני קולמן? מה הקשר?!
דדליפט זה בין התרגילים הכי טובים שיש (לדעתי הכי טוב), לחשוב שהוא פוגע במשהו מראה על חוסר ידע בסיסי. אני רוצה לעזור לך, חבל שזה מה שאתה חושב שאני מנסה לעשות.
גמישות לקויה, תעבוד על זה, זה שלא שלעולם לא תוכל לשבור מקביל ולעשות סקוואטים כמו שצריך.
קודם כל ברור לי שאתה עושה סקוואט עם נעלי ריצה, נכון? זו בעיה ראשונה שתפגע לך מאוד ביציבות בסקוואט, אבל זה לא שאי אפשר לעשות סקוואט עם נעלי ריצה. כנראה הבעיה מורכבת משילוב של זה, של גמישות לקויה ושל רגליים חלשות יחסית. עם כמה משקל אתה מנסה לעשות כיום סקוואט?אתה בטוח שזה קשור רק לגמישות? כי אני עובד על גמישות כל יום, יש מצב שזה קשור ליציבות לא? כי איך שאני שנייה לפני מצב שאני מקביל לרצפה או שאני נופל אחורה או שהגב שלי הולך קדימה
למה שלא יתרום מבחינה אסתטית?אני ממליץ לך כן לנסות ללמוד אותו (הייתי בהתחלה כמוך, חצי שנה ראשונה דיי פחדתי ולא ביצעתי אותו) ואתה תרוויח ממנו המון, אני למשל הגעתי כבר ל180 בחצי שנה שאני כן מאמן אותו, אני יודע שהוא לא הכי תורם מבחינה אסטטית אבל אני נהנה לעשות תרגיל שאפשר להרים בו כל כך כבד, זה נותן מוטיבציה למרות שזו לא לגמרי המטרה שלי.
דדליפט לא פוגע בגדילה, זאת חשיבה מאד קדומה, זה ממזמן כבר מוכח כלא נכון - 100% מיתוס.
אני בטוח שהרבה אנשים הולכים לחלוק עליי פה, אבל דדליפט יתרום פחות בתחום של פיתוח גוף מאשר מבפאוורליפטינג.
השרירים העיקריים שהוא עובד עליהם הם בדרך כלל לא השרירים שאנשים כמו הבחור מהסרטון מנסה להדגיש.למה שלא יתרום מבחינה אסתטית?
דדליפט הכי תורם.
אחי כולם יודעים שאסתטיקה זה בלי קשר לרגליים, רק גב, חזה, כתפיים ויד קדמית.למה שלא יתרום מבחינה אסתטית?
דדליפט הכי תורם.
זה לא קשור לזה, גם כשאני יחף עם משקל גוף אני לא מצליח, והרגליים שלי די חזקות, אני דוחק בחג פרס מספיק בשביל שאני אצליח סקוואטים עם משקל גוף, אולי יש משהו אחר שאני יכול לעשות?קודם כל ברור לי שאתה עושה סקוואט עם נעלי ריצה, נכון? זו בעיה ראשונה שתפגע לך מאוד ביציבות בסקוואט, אבל זה לא שאי אפשר לעשות סקוואט עם נעלי ריצה. כנראה הבעיה מורכבת משילוב של זה, של גמישות לקויה ושל רגליים חלשות יחסית. עם כמה משקל אתה מנסה לעשות כיום סקוואט?
נ.ב: יכול להיות שאתה משתמש בפוסי פד?
מוזר מאוד, כנראה הגמישות, לא יכולה להיות סיבה נוספת. באמת? אתה לא מצליח לעשות סקוואט בלי מוט יחף ולשבור מקביל? יכול להיות שהטכניקה שלך ממש גרועה, המשקל על העקבים? אתה לא נשען קדימה?זה לא קשור לזה, גם כשאני יחף עם משקל גוף אני לא מצליח, והרגליים שלי די חזקות, אני דוחק בחג פרס מספיק בשביל שאני אצליח סקוואטים עם משקל גוף, אולי יש משהו אחר שאני יכול לעשות?
מוזר מאוד, כנראה הגמישות, לא יכולה להיות סיבה נוספת. באמת? אתה לא מצליח לעשות סקוואט בלי מוט יחף ולשבור מקביל? יכול להיות שהטכניקה שלך ממש גרועה, המשקל על העקבים? אתה לא נשען קדימה?
עדיף שלא....גם ככה קשה להתאושש מSSזה באמת פאק בטכניקה שלי חחחחח, מהיום אני מתחיל לעבוד על סקוואטים יחף עד שאני מצליח ואז אני מתחיל ss , אפשר לשלב ss עם סטריט נכון? כי אני עושה גם סטריט
שמח שהצלחנו להאיר את עיניך, שלקחת את הביקורת כמו שצריך ושלא לקחת את זה למקום שלילי. בעיקרון בסטריט העבודה על רגליים מאוד מועטה אז לסקוואטים ודדליפט זה לא ממש יפריע. אם אתה תעשה הרבה תרגילים שעובדים על החזה והכתפיים יכול להיות שזה יפגע לך בהתקדמות.זה באמת פאק בטכניקה שלי חחחחח, מהיום אני מתחיל לעבוד על סקוואטים יחף עד שאני מצליח ואז אני מתחיל ss , אפשר לשלב ss עם סטריט נכון? כי אני עושה גם סטריט
השרירים העיקריים שהוא עובד עליהם הם בדרך כלל לא השרירים שאנשים כמו הבחור מהסרטון מנסה להדגיש.
אין מילים.אחי כולם יודעים שאסתטיקה זה בלי קשר לרגליים, רק גב, חזה, כתפיים ויד קדמית.
אתה בטוח שזה קשור רק לגמישות? כי אני עובד על גמישות כל יום, יש מצב שזה קשור ליציבות לא? כי איך שאני שנייה לפני מצב שאני מקביל לרצפה או שאני נופל אחורה או שהגב שלי הולך קדימה