נק' מוניטין:
21
- 82
- 13
אימון חזה שלי ושל חבר , בני חמש עשרה, הערוץ פעיל אז אני ממליץ להרשם 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תראה את הסרטונים ששלחו לך ותעלה סרטונים לביקורת. אם אתה לא מצליח ללמוד דרך סרטונים תגיד לנו מאיזה אזור אתה ונמליץ לך על מאמןכי ככה זה נראה אחי, אני פאקינג ילד שמתאמן שנה וחצי ואתם מדברים איתי כאילו אוי ואבוי שאני לא יודע מה זה ss או משהו בסגנון, מה לעשות שאת כל הידע שאני צריך הייתי צריך לקבל מעצמי וזה התוצאות, אני אותה להתחיל את ss אבל אין לי סקוואטים כמו שצריך, גם המאמנים לא יודעים למה אני פשוט לא מצליח לרדת בלי לקחת את הגב קדימה
שמח שהצלחנו להאיר את עיניך, שלקחת את הביקורת כמו שצריך ושלא לקחת את זה למקום שלילי. בעיקרון בסטריט העבודה על רגליים מאוד מועטה אז לסקוואטים ודדליפט זה לא ממש יפריע. אם אתה תעשה הרבה תרגילים שעובדים על החזה והכתפיים יכול להיות שזה יפגע לך בהתקדמות.
מוזר מאוד, כנראה הגמישות, לא יכולה להיות סיבה נוספת. באמת? אתה לא מצליח לעשות סקוואט בלי מוט יחף ולשבור מקביל? יכול להיות שהטכניקה שלך ממש גרועה, המשקל על העקבים? אתה לא נשען קדימה?
אחי, הבן אדם הזה פשוט גאון! אני ראיתי את כל הסרטון ונראה לי שהתאהבתי בסקוואט חחחח, בכל מקרה נראה לי שהבנתי איך עושים את זה, זה בדיוק ההפך ממה שהמאמנים בחדר כושר אמרו לי
יש מצב שתרחיב קצת על מה שאתה עושה? השיטות אימון הישנות תמיד עניינו אותיאני אבוא מהצד שהתחיל גם משטויות,אבל היה לי מספיק שכל להתקדם במשקלים ,ואחרי חצי שנה אנשים התחילו להגיד לי שגדלתי הרבה .
אני לא אדחוף לך SS או משהו כזה , אבל נאמר פה משהו חשוב . אתה צריך לבוא עם תכנון פרוגרסיבי לאימונים שלך , זאת אומרת כל אימון אתה מעלה או במשקל או בכמות חזרות (הפורום הזה מכוון לפאורליפטינג אז יגידו לך לעלות משקל כל אימון) .בתוכנית הנוכחית שלי למשל אני מתחיל תרגיל מ4 חזרות ואז כל אימון מוסיף חזרה ,עד שאני מגיע ל8-12 חזרות , ואני אני מעלה משקל ומתחיל עוד פעם מ4 חזרות . לקחתי את הרעיון הזה מאימונים של הדור של שנות ה40 שעבד להם יופי .
לכן , חשוב לא להתאמן לכשל בכל אימון ,אלא לפי התוכנית הפרוגרסיבית . אם אתם רוצים להתאמן עד כשל אז תעשו את ה במסגרת אימון מיוחד פעם ב .
אני אמליץ על התנועות הבסיסיות גם ,הכוללות עבודה עם משקולות או מוט ,ולא במכשירים . אני לא מתכוון רק לסקואט, דדליפט, ובנץ כי חוץ מהם יש עוד תרגילים, אבל תנסו לעשות את העבודה שלכם במוט או במשקולות ולא במכשירים .
בכל מקרה,כל הכבוד על הרצון ותמשיכו ככה.
יש מצב שתרחיב קצת על מה שאתה עושה? השיטות אימון הישנות תמיד עניינו אותי
אני לא עושה אף פעם עבודה במכשירים, רק משקל חופשי, לגבי תוכנית ss, אתה ממליץ לעשות אותה או שפשוט להעלות משקלים עם פחות חזרות בתוכנית שלי?אני אבוא מהצד שהתחיל גם משטויות,אבל היה לי מספיק שכל להתקדם במשקלים ,ואחרי חצי שנה אנשים התחילו להגיד לי שגדלתי הרבה .
אני לא אדחוף לך SS או משהו כזה , אבל נאמר פה משהו חשוב . אתה צריך לבוא עם תכנון פרוגרסיבי לאימונים שלך , זאת אומרת כל אימון אתה מעלה או במשקל או בכמות חזרות (הפורום הזה מכוון לפאורליפטינג אז יגידו לך לעלות משקל כל אימון) .בתוכנית הנוכחית שלי למשל אני מתחיל תרגיל מ4 חזרות ואז כל אימון מוסיף חזרה ,עד שאני מגיע ל8-12 חזרות , ואני אני מעלה משקל ומתחיל עוד פעם מ4 חזרות . לקחתי את הרעיון הזה מאימונים של הדור של שנות ה40 שעבד להם יופי .
לכן , חשוב לא להתאמן לכשל בכל אימון ,אלא לפי התוכנית הפרוגרסיבית . אם אתם רוצים להתאמן עד כשל אז תעשו את ה במסגרת אימון מיוחד פעם ב .
אני אמליץ על התנועות הבסיסיות גם ,הכוללות עבודה עם משקולות או מוט ,ולא במכשירים . אני לא מתכוון רק לסקואט, דדליפט, ובנץ כי חוץ מהם יש עוד תרגילים, אבל תנסו לעשות את העבודה שלכם במוט או במשקולות ולא במכשירים .
בכל מקרה,כל הכבוד על הרצון ותמשיכו ככה.
דבר יפה ובכבוד, הדיבור הזה לא מכבד אותך ולא אותו, בטח לא את הפורום.אני לא רוצה להוריד לך את המוטיבציה אבל אתה באמת לא מבין שום דבר מהחיים שלך
וואלה רק גב תחתון? מה עם הטרפז? ההמסטרינגס? האמות? הגלוטאוס? הרחב גבי?אין פה ממש קשר לדדליפט כי הוא עובד על גב תחתון
זהו זה הבסיס לכוח? ברגע שמגיעים לזה זהו אפשר להתחיל לפצל?אני ממליץ קודם להגיע לרמה בסיסית של כוח, שזה יהיה בשבילך בערך 80 קילו בנץ לחזרות, 50 קילו פרס לחזרות, 100 סקוואט לחזרות, ו120 דדליפט לחזרות, ולאחר שיש לך את הבסיס
כי אתם רק תוקפים אותו, תדברו יפה הוא גם יקשיב.אתה עדיין לא עניתה לי שום תשובה על התוכנית שלך ורק מתגונן.
אתה עונה יפה מאוד ומדבר לעיניין, חבל לי שאנשים מזלזלים בך בפוסט הזה,ככה לא מנהלים דיון.טוב תודה רבה, כדי שיהיה לך יותר קל להשפיל אותי אתה מוזמן ליצור איתי קשר בטלפון, סתם כדי שיהיה לך יותר נוח. מצטער שאין לי ידע של רוני קולמן
כי זה מה שאתם עושים פה חיים, תקרא את התגובות, בן אדם הסביר שהוא רוצה ללמוד ורק תוקפים אותו ואומרים לו שהוא לא מבין שום דבר מהחיים שלו.למה אתה חושב שמנסים להשפיל אותך?
תודה רבה, אני רואה שאתה מבין עניין רק לפי החשיבה שלך, אני מעריך את זה שאתה מבין שאין לי הרבה ידע ואתה לא תוקף אותי, תודה רבה חבר 😃דבר יפה ובכבוד, הדיבור הזה לא מכבד אותך ולא אותו, בטח לא את הפורום.
וואלה רק גב תחתון? מה עם הטרפז? ההמסטרינגס? האמות? הגלוטאוס? הרחב גבי?
זהו זה הבסיס לכוח? ברגע שמגיעים לזה זהו אפשר להתחיל לפצל?
כי אתם רק תוקפים אותו, תדברו יפה הוא גם יקשיב.
אתה עונה יפה מאוד ומדבר לעיניין, חבל לי שאנשים מזלזלים בך בפוסט הזה,ככה לא מנהלים דיון.
כי זה מה שאתם עושים פה חיים, תקרא את התגובות, בן אדם הסביר שהוא רוצה ללמוד ורק תוקפים אותו ואומרים לו שהוא לא מבין שום דבר מהחיים שלו.
Good Guy Lotemדבר יפה ובכבוד, הדיבור הזה לא מכבד אותך ולא אותו, בטח לא את הפורום.
כי אתם רק תוקפים אותו, תדברו יפה הוא גם יקשיב.
אתה עונה יפה מאוד ומדבר לעיניין, חבל לי שאנשים מזלזלים בך בפוסט הזה,ככה לא מנהלים דיון.
כי זה מה שאתם עושים פה חיים, תקרא את התגובות, בן אדם הסביר שהוא רוצה ללמוד ורק תוקפים אותו ואומרים לו שהוא לא מבין שום דבר מהחיים שלו.
דבר יפה ובכבוד, הדיבור הזה לא מכבד אותך ולא אותו, בטח לא את הפורום.
בהקשר של גב (דיברנו על גב) זה עובד בעיקר על הגב תחתון.
אם המטרה שלו זה לגדול בשלב מסויים הוא ירצה להוסיף נפח, עם כמה שאני אוהב תכניות כח בסגנון SS זאת לא הדרך הכי יעילה להוסיף שריר, יש את PHAT למשל שזה מה שאני מתכנן לעשות שיש בה גם כוח וגם הרבה נפח.
גם אם אתה אוהב תכניות של כח להגיד לבנאדם לעשות SS כל החיים כשבכלל הוא אומר לך שזאת לא המטרה שלו זה סתם להטעות אותו.
אז אחרי כמה זמן להתחיל פיצול כל שהוא?SS כל החיים?
הלוואי וזה היה עובד, הלוואי.
אני לא טועה, אמרתי בעיקר.אתה טועה בקשר לדדליפט, אם אתה עושה את זה כמו שצריך זה עובד על הכנפיים התחתונות גם
אז אחרי כמה זמן להתחיל פיצול כל שהוא?
לפי דעתי כדאי לך לפתוח פוסט ייעוץ חדש ונעזור לך שם בכל השאלות שלך, בכל אופן קיבלת מוניטין ממני על הדרך התבטאות, תרבות הדיון, וההישגים שלך בשנה וחצי האחרונים.תודה רבה, אני רואה שאתה מבין עניין רק לפי החשיבה שלך, אני מעריך את זה שאתה מבין שאין לי הרבה ידע ואתה לא תוקף אותי, תודה רבה חבר 😃
עריכה: החלטתי לעשות את ה ss אבל איך אוכל לדעת מתי אני צריך לעבור לפיצול כלשהוא?
לדבר בכבוד אצלי זה הדבר הכי חשוב בדיון, שמח ששמת לב 😃לפי דעתי כדאי לך לפתוח פוסט ייעוץ חדש ונעזור לך שם בכל השאלות שלך, בכל אופן קיבלת מוניטין ממני על הדרך התבטאות, תרבות הדיון, וההישגים שלך בשנה וחצי האחרונים.
זה גם הדבר הכי חשוב אצלי, ואני מניח שגם להנהלה.לדבר בכבוד אצלי זה הדבר הכי חשוב בדיון, שמח ששמת לב 😃
כן, פתחתי אחד חדשזה גם הדבר הכי חשוב אצלי, ואני מניח שגם להנהלה.
@White Walker @stitch. לדעתי כדאי לנעול את הפוסט הזה, שיפתח אחד חדש וירכז את השאלות שם, הפוסט יצא מגדר הדיון, אין פה תהליך למידה ולא ייעוץ.
כשאתה מסיים אותה?אז אחרי כמה זמן להתחיל פיצול כל שהוא?
כשאתה מסיים אותה?