ייעוץ עזרה בחיטוב

Eliran12

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
גיל 21 גובה 1.85 משקל לפני תחילת החיטוב 80.7 (18 אחוז שומן בדיקה מקצועית), ועכשיו אחרי חודש 73.3
אני מתאמן לפי תכנית AB ארבע פעמים בשבוע ועובד עם תפריט מסודר שהרכיב לי התזונאי ועשיתי ירידה משמעותית במשקל בחודש הזה.
הבעיה היא שאני לא רואה את ה7 קילו שירדו, לא רואה מאיפה הם ירדו בדיוק, אף פעם לא הייתי שמן, אבל תמיד היה לי תכרס הזאת הקטנה בבטן התחתונה, שרואים אותה רק אם אני מוריד חולצה.
חשוב לציין שלא הייתי מתאמן לפני ואמנם אני רוצה אחר כך להעלות מסה אבל המטרה החשובה שלי היא הורדת הכרס הזאת..
עכשיו למה לא יורד לי הבטן הזאת? עשיתי הרבה דיאטות בחיים שלי ותמיד ירדתי במשקל אבל נשארה הבטן הזאת..

הבעיה היא שאני לא רואה את ה7 קילו שירדו, לא רואה מאיפה הם ירדו בדיוק
יכול להיות שהתפריט או התכנית אימונים לא מתאימים והורדת יותר מדי מסת שריר. בגלל זה משקל גוף הוא לא צריך להיות המדד היחיד לחיטוב מוצלח אלא המראה החיצוני גם.
דבר נוסף, אנחנו לא יכולים לבחור מאיפה יורד השומן, הגנטיקה שלנו קובעת את זה. אולי אצלך הבטן זה המקום שהשומן יירד אחרון.

ירדתי כנראה לא מעט נוזלים בתחילת הדיאטה, ירדה הנפיחות אבל עדין נשאר שומן.
השומן הזה שיש ב"בטן תחתונה" זה שומן עיקש,
זה השומן שיורד רק בסוף בסוף בדיאטה, וגם אז לפעמים נדרשות מניפולציות יחסית קיצוניות כדי להוריד אותו.

• פותח/ת השרשור
העניין הוא שאני יחסית גבוה, אז אני יכול להמשיך בדיאטה אפילו שאגיע למשקל ממש נמוך בשבילי, נניח עד 65..?

רק אני לא הבנתי איך הוא הוריד 7 קילו בחודש לעזאזל?

אם אתה ממשיך לרדת במשקל ורואה שאכן יש ירידה במשקל ובהיקפים, אז תמשיך.
בכל אופן לא רואה סיבה איך על גובה 185, אתה מתכוון להגיע ל65 קילו משקל גוף.

Back
למעלה תחתית