הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לפחמימות ולתפריט בכללי

• פותח/ת השרשור MyhFe
  • פורסם בתאריך

MyhFe

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
רציתי לשאול, כדי להשלים את כמות הפחמימות שאני צריך במסה ביום בצבא אני אוכל כוס לא דחוסה של צימוקים שלמה כל יום..
יכול להיות שזה יותר מידי ולא בריא? זה מלא סוכר לדעתי על יום ויום רציתי לדעת מה אני יכול לעשות במקום..

ובנוסף רציתי לשמוע חוות דעת על תפריט מסה שיצרתי לעצמי אני אשמח נורא לשמוע תיקונים ומה להחליף כי אני לא ממש מבין.

בוקר: לחם חיטה מלאה עם 40~50 גרם קוטג' ועגבניה

צהריים: אורז/תפוח אדמה סה"כ יוצא בערך 60~80 גרם פחמימות יחד עם בשר חזה עוף/דג שלרוב יוצא בערך 30 גרם חלבון ותפוח.

ביניים: 2/3 פרכיות אורז מלא מרוחים בחמאת בוטנים שהיא בערך 40 גרם של חמאה.

אחרי אימון: שתי פרוסות לחם חיטה מלאה עם קופסת טונה, כוס לא דחוסה של צימוקים, 2 כפות אגוזי מלך, ושייק עם חלב (2 כוסות וחצי 500 מ"ל)

יותר מאוחר חטיף אנרגיה (120 קל 2 חלבון 4 שומן 22 פחמימות)

זהו בעקרון זה משתנה לפעמים אבל אני מנסה לשמור על אותם ערכים זה אמור לצאת 142 גרם חלבון 72 גרם שומן ו360 פחמימות..
תודה רבה!

קצת נתונים?
גובה, גיל, משקל.

שאני צריך במסה ביום בצבא אני אוכל כוס לא דחוסה של צימוקים שלמה כל יום..
יכול להיות שזה יותר מידי ולא בריא? זה מלא סוכר לדעתי על יום ויום רציתי לדעת מה אני יכול לעשות במקום..
לא הייתי אוכל כל כך הרבה פירות במסה.

אתה בצבא, מה שאומר שלחם בכל ארוחה יש בשפע. אני לא יודע כמה קלוריות יש בכוס צימוקים אבל תרשום הערכה אעזור עם החלפה

• פותח/ת השרשור
קצת נתונים?
גובה, גיל, משקל.

מטר שבעים ושתיים בערך, משקל 72 בערך גיל 19

אתה בצבא, מה שאומר שלחם בכל ארוחה יש בשפע. אני לא יודע כמה קלוריות יש בכוס צימוקים אבל תרשום הערכה אעזור עם החלפה

צימוקים הוספתי. לפי גולנגו רשום שזה 114 פחמימות נראלי ולחם הרבה זה טוב? זה נראלי משמין וגם לא כזה מלא פחמימות כמו צימוקים

• פותח/ת השרשור
מישהו? בינתיים הפסקתי עם הצימוקים אבל לאמוצא תחליף..
ועוד שאלה אם אני לאמתאמן כמה ימים אז לא לאכול אותו דבר להוריד בקלוריות? ובנוסף המסה הזאת יכולה לגרום להיות קצת שמן יותר כי קראתי אנשים שרשמו ככה..

• פותח/ת השרשור
מישהו?
אףאחד לא יכול לעזור לי בנוגע לשאלה של הצימוקים?

היי רשמת שאם ארשום את הערכים תעזור לי אם ההחלפה, לא בקטע רע פשוט אני נורא אשמח לעזרה שלך, כוס לא דחוסה זה בערך 110 גרם פחמימות במה אני יכול להחליך את כל זה בצבא? תודה רבה

היי רשמת שאם ארשום את הערכים תעזור לי אם ההחלפה, לא בקטע רע פשוט אני נורא אשמח לעזרה שלך, כוס לא דחוסה זה בערך 110 גרם פחמימות במה אני יכול להחליך את כל זה בצבא? תודה רבה
4 פרוסות לחם, או 4 כפות הגשה של פחמימה מהחדא.
אתה יכול להחליף חצי מהכמות ב2 פירות.

נגיד תפוח בננה + 2 פרוסות לחם / 2 כפות הגשה של פחמימה

Back
למעלה תחתית