הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה דדליפט שלי ושל אח שלי

tomer330

משתמש פעיל
479
131
נק' מוניטין:
134
479
131
זה שלי

60 ק"ג, המוט כל הזמן ברח לי מהיד אז היו כמה חזרות שלא נעלתי עד הסוף.

70 ק"ג

של אח שלי

90 ק"ג

• פותח/ת השרשור
למה במשקלים כאלה נמוכים אתה עושה אחיזה משולבת?
נראה בסדר דעתי
נחכה למומחים

המוט מחליק לי ככה וזה סתם כואב באצבעות.
תראה אפילו בסט הראשון עם ה-60 קילו המוט החליק לי.

60 ק"ג, המוט כל הזמן ברח לי מהיד אז היו כמה חזרות שלא נעלתי עד הסוף.
תעבור לנעליים שטוחות או נעלי WL, תוריד מבט למטה יותר, אתה עומד רחוק מידיי מהמוט (שים לב בתמונה שצילמתי), ולדעתי אתה מאבד אחיזה כי אתה לא אוחז מספיק חזק או כמו שצריך.. ותהיה יותר אקספלוסיבי בניתוק.

upload_2016-5-8_15-1-58.png

של אח שלי
לתקן את המבט (ליישר את הצוואר ע"י הורדת המבט למטה וקדימה ממך לנקודה שנמצאת כמטר-מטר וחצי), לעבור לנעליים שטוחות\גרביים\נעלי WL, לא לעמוד צמוד כל כך אל המוט.. להשאיר מרווח של 2 ס"מ בערך ולהוציא יותר חזה החוצה בסט אפ.

תודה

עוד תגובות?
@לוטם @ @yujinius MikeRozner @stitch @White Walker
אני מסכים עם כל מילה שמהלך הלבן אמר, אני אוסיף, אם מחליקות לך הידיים קנה מגנזיום, אין טעם בטח שלא במשקלים האלו לעבור לאחיזה משולבת, לגבי הטכניקה שלך, אתה לא מתיישר אז הסוף, תמשיך את התנועה יותר, לגבי אח שלך, הישבן גבוה מידי בסטאפ.
ושניכם כמו שנאמר, צריכים להיות יותר אקספלוסיבים במשיכה.

תעבור לנעליים שטוחות או נעלי WL, תוריד מבט למטה יותר, אתה עומד רחוק מידיי מהמוט (שים לב בתמונה שצילמתי), ולדעתי אתה מאבד אחיזה כי אתה לא אוחז מספיק חזק או כמו שצריך.. ותהיה יותר אקספלוסיבי בניתוק.

להיות קספלוסבי ?לא חבל שהוא ישבור טכניקה הריי הוא עדיין מחשב בראש איך להזיז תגוף בשלב הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית