עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כל הסרטונים פרטיים, תשנה
למה במשקלים כאלה נמוכים אתה עושה אחיזה משולבת?
נראה בסדר דעתי
נחכה למומחים
תעבור לנעליים שטוחות או נעלי WL, תוריד מבט למטה יותר, אתה עומד רחוק מידיי מהמוט (שים לב בתמונה שצילמתי), ולדעתי אתה מאבד אחיזה כי אתה לא אוחז מספיק חזק או כמו שצריך.. ותהיה יותר אקספלוסיבי בניתוק.60 ק"ג, המוט כל הזמן ברח לי מהיד אז היו כמה חזרות שלא נעלתי עד הסוף.
לתקן את המבט (ליישר את הצוואר ע"י הורדת המבט למטה וקדימה ממך לנקודה שנמצאת כמטר-מטר וחצי), לעבור לנעליים שטוחות\גרביים\נעלי WL, לא לעמוד צמוד כל כך אל המוט.. להשאיר מרווח של 2 ס"מ בערך ולהוציא יותר חזה החוצה בסט אפ.של אח שלי
אני מסכים עם כל מילה שמהלך הלבן אמר, אני אוסיף, אם מחליקות לך הידיים קנה מגנזיום, אין טעם בטח שלא במשקלים האלו לעבור לאחיזה משולבת, לגבי הטכניקה שלך, אתה לא מתיישר אז הסוף, תמשיך את התנועה יותר, לגבי אח שלך, הישבן גבוה מידי בסטאפ.
אללה בבאלנס על המפה 😃 גם אני מתאמן שם
מתחיל היום 😃תודה רבה אנחנו ניישם את כל מה שאמרתם!
כן אני יודע, ראיתי את הסרטון שלך.
תתחיל כבר SS, אתה לא תתחרט על זה.
תעבור לנעליים שטוחות או נעלי WL, תוריד מבט למטה יותר, אתה עומד רחוק מידיי מהמוט (שים לב בתמונה שצילמתי), ולדעתי אתה מאבד אחיזה כי אתה לא אוחז מספיק חזק או כמו שצריך.. ותהיה יותר אקספלוסיבי בניתוק.
להיות קספלוסבי ?לא חבל שהוא ישבור טכניקה הריי הוא עדיין מחשב בראש איך להזיז תגוף בשלב הזה