עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה מ"ג כל כדור?אם אין לך בעיה של מלטונין אז זה לא ישפיע עליך ולקחת לא יעשה כלום גם אם תיקח 8 כדורים
מניסיון אישי של 4-8 כדורים כל לילה תלוי כמה הרגשתי שאני צריך לקחת אבל בחיים לא הרגשתי משהו עם זה
וזה סתם חרטא שזה תרופת מרשם הרופא משפחה לא מחוייב לדעת
כמה מ"ג כל כדור?
אז למה לעזאזעל כולך הרבה כדורים??3 מ"ג
אז למה לעזאזעל כולך הרבה כדורים??
בשחרור מושהה?אבל איכות השינה לא הייתה משהו.
ככה בדיוק אני לוקח את זה.כדאי לקחת רק כדי להסדיר בעיה זמנית, בשימוש ממושך הגוף מפתח תלות בכדורים ואז זו נהיית בעיה
זו בידיוק הסיבה למה זה כדור במרשם רופא
ממליץ גם במצבים כאלה לא לצרוך, שלא יהפוך להיות סוג של אקמולככה בדיוק אני לוקח את זה.
בממוצע פעם בשבוע, לפעמים אולי פעמיים
כי אני יוצא לבלות והולך לישון ב-4 וקם ב-4 בצהריים..ויום למחרת צריך לחזור ללימודים וללכת לישון ב-12.
במקרים כאלה חובה מלטונין אחרת אין מצב אני נרדם
השאלה היא האם רופא משפחה צריך לדעת מזה
אני חושב שהתקופה והמינון של מלטונין צריכים להיות הרבה מעבר להמלצה כדי ליצור פגיעה כזו.כדאי לקחת רק כדי להסדיר בעיה זמנית, בשימוש ממושך הגוף מפתח תלות בכדורים ואז זו נהיית בעיה
זו בידיוק הסיבה למה זה כדור במרשם רופא
זה די אינדיבידואלי מתי יהיה נזקאני חושב שהתקופה והמינון של מלטונין צריכים להיות הרבה מעבר להמלצה כדי ליצור פגיעה כזו.
לא לוקחים את זה חודשים.חודשים
אני יודע שלא, אבל לא מעט אנשים עושים את זה, כי הגוף שלהם פיתח תלות במלטונין מכדורים, ואז זה הופך למעגל של בעיות שינה - לקחת מלטוניןלא לוקחים את זה חודשים.