הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מלטונין

• פותח/ת השרשור Guy158
  • פורסם בתאריך

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
לפעמים לוקח מלטונין להסדיר את השינה. כיום בישראל זה מוגדר כתרופת מרשם (אלוהים יודע למה)
האם רופא משפחה צריך לדעת מזה? איך הוא יגיב? בסה"כ מדובר בתרופת מרשם בארץ..ולי אין מרשם

אני גם לוקח . אבל לא ממליץ לך להסתמך על זה ולקחת כל יום.
רק אחרי גט לג או אירוע חשוב שאתה צריך לישון לפניי והשעון הביולוגי שלך לא מסתדר עם זה.

אם אין לך בעיה של מלטונין אז זה לא ישפיע עליך ולקחת לא יעשה כלום גם אם תיקח 8 כדורים
מניסיון אישי של 4-8 כדורים כל לילה תלוי כמה הרגשתי שאני צריך לקחת אבל בחיים לא הרגשתי משהו עם זה
וזה סתם חרטא שזה תרופת מרשם הרופא משפחה לא מחוייב לדעת

אם אין לך בעיה של מלטונין אז זה לא ישפיע עליך ולקחת לא יעשה כלום גם אם תיקח 8 כדורים
מניסיון אישי של 4-8 כדורים כל לילה תלוי כמה הרגשתי שאני צריך לקחת אבל בחיים לא הרגשתי משהו עם זה
וזה סתם חרטא שזה תרופת מרשם הרופא משפחה לא מחוייב לדעת
כמה מ"ג כל כדור?

6 מג היה מפיל אותי כמו כלב שירו בו,גם אחרי שנצ ארוך,אבל איכות השינה לא הייתה משהו.
לא כדאי לערבב עם אלכוהול.

שלילי,מלטונין רגיל,בגלל זה כנראה,ההרדמות מהירה אבל השינה חרא.
שחרור מושהה אחד עם אחד רגיל יעשו תא העבודה הכי טוב לפי דעתי,היום אני לא צריך ונרדם באמצע העבודה.

כדאי לקחת רק כדי להסדיר בעיה זמנית, בשימוש ממושך הגוף מפתח תלות בכדורים ואז זו נהיית בעיה
זו בידיוק הסיבה למה זה כדור במרשם רופא

• פותח/ת השרשור
כדאי לקחת רק כדי להסדיר בעיה זמנית, בשימוש ממושך הגוף מפתח תלות בכדורים ואז זו נהיית בעיה
ככה בדיוק אני לוקח את זה.
בממוצע פעם בשבוע, לפעמים אולי פעמיים
כי אני יוצא לבלות והולך לישון ב-4 וקם ב-4 בצהריים..ויום למחרת צריך לחזור ללימודים וללכת לישון ב-12.
במקרים כאלה חובה מלטונין אחרת אין מצב אני נרדם
השאלה היא האם רופא משפחה צריך לדעת מזה

ככה בדיוק אני לוקח את זה.
בממוצע פעם בשבוע, לפעמים אולי פעמיים
כי אני יוצא לבלות והולך לישון ב-4 וקם ב-4 בצהריים..ויום למחרת צריך לחזור ללימודים וללכת לישון ב-12.
במקרים כאלה חובה מלטונין אחרת אין מצב אני נרדם
השאלה היא האם רופא משפחה צריך לדעת מזה
ממליץ גם במצבים כאלה לא לצרוך, שלא יהפוך להיות סוג של אקמול
ומומלץ להגיד לרופא שלך, בסופו של דבר התפקיד שלו הוא לעזור לך, רע לא יכול לצאת מזה

אני חושב שהתקופה והמינון של מלטונין צריכים להיות הרבה מעבר להמלצה כדי ליצור פגיעה כזו.

אני חושב שהתקופה והמינון של מלטונין צריכים להיות הרבה מעבר להמלצה כדי ליצור פגיעה כזו.
זה די אינדיבידואלי מתי יהיה נזק
אבל אני מכיר אנשים שלא ידעו על זה ובמשך חודשים לקחו מלטונין כל יום, וזה בסוף גם פוגע באיכות השינה, אז הפיתרון שלהם היה לקחת יותר מלטונין, ופה כבר ברור שמשהו לא בסדר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית