עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שילוב של אירובי הורדת פחמימה ונתרן. וכמובן גרעון קלורי. אין צורך להגזים עם זה אם לא מתכוננים לתחרות. החיטוב יביא תוצאות לאטאיך אני מוריד נוזלים מהגוף? (בזמו חיטוב.. עוד מעט אני מתחיל) חובה אירובי? או שמאזן קלורי שלילי בלבד יעשה את העבודה? או אולי הורדה בפחמימות ונתרן?
אם אני אעשה חיטוב בלי אירובי אתה אומר שהנוזלים ירדו מעצמם?שילוב של אירובי הורדת פחמימה ונתרן. וכמובן גרעון קלורי. אין צורך להגזים עם זה אם לא מתכוננים לתחרות. החיטוב יביא תוצאות לאט
בשלב מסוים כןאם אני אעשה חיטוב בלי אירובי אתה אומר שהנוזלים ירדו מעצמם?
כי אמרו לי פה בפורום שיש לי הרבה נוזלים.. וזה די מורגש את האמת ותודה אחי!נוזלים יורדים כשאתה צורך פחות מהם, וצורך פחות חומרים שמשאירים את הנוזלים בפנים, שזה מלחים, פחמימות וקריאטין, זה הכל בסופו של דבר
אבל למה אתה צריך להוריד נוזלים? זה משהו שגם ככה יחזור מהר מאוד
אתה יכול להוריד נוזלים רק בשביל ההרגשה הכללית וכדי שיהיה לך נקודת התייחסות מסוימתכי אמרו לי פה בפורום שיש לי הרבה נוזלים.. וזה די מורגש את האמת ותודה אחי!
ושאלה אולי טיפה לא קשורה- אבל אתה יודע אולי מה עלול לקרות אם אני לא אעשה את השבועיים ניטרלי שלפני החיטוב אלא ישר אעבור לגרעון קלורי? (כי היום זה למעשה היום הראשון שלהם ואני לא ממש מצליח..)
סבבה תודה גבראתה יכול להוריד נוזלים רק בשביל ההרגשה הכללית וכדי שיהיה לך נקודת התייחסות מסוימת
ובלי תקופה מסוימת על ניטרלי הגוף נכנס ללחץ מהגירעון ומוריד את קצב חילוף החומרים, וכל זה יוביל בסוף ליותר נזק מתועלת
ושאלה אחרונה- בשבועיים ניטרלי כמה כמות חלבון צריך לאכול? כמו במסה שעשיתי (~1.6 פר קילו אבל לא ביום, אלא שזה מתפרס על ה48 שעות שלאחר האימון. ז"א שבמסתכם, ב48 שעות אני מגיע לסכום של 1.6 פר קילו)?ובלי תקופה מסוימת על ניטרלי הגוף נכנס ללחץ מהגירעון ומוריד את קצב חילוף החומרים, וכל זה יוביל בסוף ליותר נזק מתועלת
בכיף אחיסבבה תודה גבר
ושאלה אחרונה- בשבועיים ניטרלי כמה כמות חלבון צריך לאכול? כמו במסה שעשיתי (~1.6 פר קילו אבל לא ביום, אלא שזה מתפרס על ה48 שעות שלאחר האימון. ז"א שבמסתכם, ב48 שעות אני מגיע לסכום של 1.6 פר קילו)?
לאורך היממה התכוונת לאיך שעשיתי במסה?בכיף אחי
מומלץ תמיד, בלי קשר לחיטוב או מנסה לאכול באזור ה-2 גרם לקילו ליום, אבל ממליץ לך לעשות לאורך היממה, כדי למנוע מצב שבו אתה תקופה ארוכה, כמו כל הזמן בין ארוחת בוקר לערב או יותר אפילו, ללא חלבון
לא, הכוונה מהרגע שקמת עד מתי שהלכת לישוןלאורך היממה התכוונת לאיך שעשיתי במסה?
סבבה.. לא ממש הבנתי בהתחלה בגלל שרשמת "אבל".לא, הכוונה מהרגע שקמת עד מתי שהלכת לישון