הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הוכחה מדעית לפגיעה בחילוף החומרים

nattyko212

משתמש מתחיל
217
12
נק' מוניטין:
33
217
12
משהו יכול לכוון אותי למחקר שמוכיח שדיאטות כסח כאלה ואחרות פוגעות בחילוף החומרים (אני לא עושה שום דיאטה כזאת זה בעיקר בישביל להוכיח למשהו אחר)

לדעתי שטות גמורה. אני מכיר אנשים שהיו חביות ורזו וכבר שנים במשקל טוב וזה בגלל ששינו את ההרגלי אכילה שלהם. אותו אחד מהכתבה בטח הרזה במהלך מסגרת שהייתה לו אבל לאחר שיצא ממנה התחיל לזלול שוב, באופן כללי אם אתה זולל אתה משמין ואם אתה אוכל כמו בן אדם ועושה ספורט אתה לא תשמין הכל מאוד פשוט

• פותח/ת השרשור
לדעתי שטות גמורה. אני מכיר אנשים שהיו חביות ורזו וכבר שנים במשקל טוב וזה בגלל ששינו את ההרגלי אכילה שלהם. אותו אחד מהכתבה בטח הרזה במהלך מסגרת שהייתה לו אבל לאחר שיצא ממנה התחיל לזלול שוב, באופן כללי אם אתה זולל אתה משמין ואם אתה אוכל כמו בן אדם ועושה ספורט אתה לא תשמין הכל מאוד פשוט

אף אחד לא אמר שאי אפשר להרזות ולשמור על זה בדרך הנכונה זה אפילו דבר קל
מדובר על דיאטות כסח שאוכלים בהם חצי סלט ביום ואז הגוף לא מקבל שום דבר שהוא צריך

אף אחד לא אמר שאי אפשר להרזות ולשמור על זה בדרך הנכונה זה אפילו דבר קל
מדובר על דיאטות כסח שאוכלים בהם חצי סלט ביום ואז הגוף לא מקבל שום דבר שהוא צריך

כן אבל בכתבה כתוב "שהמטבוליזם ממשיך להיות איטי זמן רק לאחר שהדיאטה נגמרה" ולדעתי זה לא נכון.. המטבוליזם כן יכול להיפגע זמנית ברגע שכמו שאמרת עושים דיאטת כאסח אבל הוא חוזר לעצמו ברגע שמתחילים לאכול נורמלי.

כן אבל בכתבה כתוב "שהמטבוליזם ממשיך להיות איטי זמן רק לאחר שהדיאטה נגמרה" ולדעתי זה לא נכון.. המטבוליזם כן יכול להיפגע זמנית ברגע שכמו שאמרת עושים דיאטת כאסח אבל הוא חוזר לעצמו ברגע שמתחילים לאכול נורמלי.

הוא לא חוזר כל כך מהר אפילו שמתחילים לאכול נורמלי..הגוף התרגל לגירעון ולסטרס שנוצר במהלך הדיאטה ולוקח זמן לשקם אותו..בשביל זה יש העמסות בחיטוב לשקם ולזעזע את החילוף חומרים..בשונה מדיאטות אחרות

הוא לא חוזר כל כך מהר אפילו שמתחילים לאכול נורמלי..הגוף התרגל לגירעון ולסטרס שנוצר במהלך הדיאטה ולוקח זמן לשקם אותו..בשביל זה יש העמסות בחיטוב לשקם ולזעזע את החילוף חומרים..בשונה מדיאטות אחרות

נו ולוקח להעמסה יום או יומיים לשקם....
חוץ מזה אתה לא באמת חושב שאנשים מסוגלים לשבת על דיאטת כאסח למשך יותר משבוע.. הם פשוט נשברים ברוב המוחלט של המקרים

נו ולוקח להעמסה יום או יומיים לשקם....
חוץ מזה אתה לא באמת חושב שאנשים מסוגלים לשבת על דיאטת כאסח למשך יותר משבוע.. הם פשוט נשברים ברוב המוחלט של המקרים

יש המון אנשים שלא נשברים ומתרגלים למוות הזה שנקרא דיאטת כסאח ופוגעים קשות בחילוף החומרים שלהם..

בדיאטות קשות כמו PSMF מה הפיתרון של לייל מקדונלד לפגיעה בחילוף החומרים ?
תאכל הרבה חלבון ותעשה העמסות והכל יהיה בסדר. בדרך כלל השמנים מהסוג הזה לא אוכלים הרבה חלבון וזה מחמיר את הבעיה.

גם יצא לא מזמן מחקר על הורמונים שרמז על כך שעם אימוני כוח אפשר לאורך זמן לשנות חלק מהתגובה ההורמונלית שגורמת להאטה הזאת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית