הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב-תיתכן ירידה כל כך דרסטית בקצב חילוף החומרים?

• פותח/ת השרשור amir610
  • פורסם בתאריך

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
במשך 3 השבועות האחרונים ירדתי באופן קבוע 700 גרם בשבוע, היה נראה לי קצת יותר מדי אבל המשכתי באותו תפריט , בשקילה אתמול הייתי 200 גרם יותר מהשקילה הקודמת...

האם תיתכן פגיעה כל כך גדולה תוך שבוע בקצב חילוף החומרים (עושה העמסה אחת לשבוע)?

היום מתוכננת העמסה, לעשות אותה כרגיל?

חשבתי להמשיך הכל כרגיל ולבדוק בחמישי הבא בשקילה מה קורה , יכול להיות שהשקילה הקודמת או הנוכחית לא מדויקות מסיבות כלשהן (נוזלים, יציאות וכו׳), מחשבה נכונה ?
@Daniel Barack
אשמח לחוות דעתך.

מצטרף למה שהחברים פה למעלה אומרים, יכול גם להיות שנשקלת בסמוך להעמסה (יום-יומיים אחרי) וזה יכול להסביר את זה...

• פותח/ת השרשור
מצטרף למה שהחברים פה למעלה אומרים, יכול גם להיות שנשקלת בסמוך להעמסה (יום-יומיים אחרי) וזה יכול להסביר את זה...
נשקל ביום קבוע בבוקר כ-6 ימים אחרי העמסה
מתי אתה נשקל במהלך היום?
על איזה מינוס קלורי אתה נמצא?
בבוקר כשאני קם ביום קבוע.
מינוס סביבות 500 פלוס מינוס (עם חישוב ממוצע של אירובי שבועי)

נערך לאחרונה:
סטיות שכאלה גם עשויות לנוע בעקבות שינויים הורמונליים קלים, או שינויים בהרכב הגוף

• פותח/ת השרשור
סטיות שכאלה גם עשויות לנוע בעקבות שינויים הורמונליים קלים, או שינויים בהרכב הגוף
כן קראתי על זה, בכל אופן נראה לי שהירידה שלי הייתה גדולה מדי, פשוט מחיטוב לחיטוב אני מצליח להיות מסופק עם תפריט מצומצם יותר , אין לי ספק שירידה שבועית של 400-500 גרם הייתה עדיפה.

הרי עם החיטוב ה RMR ייקטן ואצטרך לחתוך בתפריט בכל מקרה, כנראה שעד אז כבר אגיע למטרה (כבר די קרוב לשם, כרגע אני על 11-12 א.ש לדעתי ) ואז אעלה בשומנים בתפריט רק כדיי להיות קרוב לניטרלי אבל עם דל פחמימה כדיי להישאר חטוב(או לחילופין אכניס במהלך השבוע 1-2 ארוחות צ׳יט מלבד יום העמסה).

אני אישית שוקל את עצמי אך ורק בבקרים שיש לי בהם יציאות לפני שהכנסתי משהו לפה. לדעתי זה הרבה יותר מדוייק, גם אם אתה לא יכול לשלוט על התזמון של זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית