הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזמון צריכת פחמימות

• פותח/ת השרשור cyril
  • פורסם בתאריך

cyril

משתמש פעיל
315
4
נק' מוניטין:
4
315
4
שלום.

לאחר קריאה של כל מיני סוגי דיאטות ראיתי שיש שטוענים שאפשר להעלות במסת השריר ולרדת באחוזי השומן בעזרת דיאטות כמו IF (צום לסירוגין)
ראיתי עוד סוג של דיאטה שממליצים בה לאכול רק חלבון ושומן עד האימון ורק לאחר האימון לאכול את כמות הפחמימות היומיות.

רציתי לדעת אם יש יתרון לתפריט של צום לסירוגין או תפריט שכל הפחמימות בו נצרכות רק לאחר האימון על פני תפריט רגיל שהפחמימות פרוסות במהלך כל היום?
במקרה של תפריט שכל הפחמימות נצרכות לאחר האימון מה אמור למלא לי את מאגרי הגליקוגן לפעילות האנאירובית כדי שלא ישרף לי שריר במהלך האימון?

תודה מראש.

@yogevnn @White Walker @Moshe @Daniel Barack @shum_klum

לא יודע, אני אישית לא חושב שמתאמן טבעי יכול להעלות את מסת השריר במקביל לירידה באחוזי שומן.
זה אפשרי בעיקר בהתחלה או אם אתה על אחוז שומן מעל 20% פלוס מינוס, אחרי זה זה אפשרי בעיקר לשמור על אחוז השומן עם עליה בשריר, גם אם זה אחוז נמוך יחסית
לגבי השאלה של הדיון, רוב האנשים יכולים להגיע לתוצאות טובות גם בלי תזמון מיוחד של הפחמימות או הארוחות, אלה יותר טריקים בשלבים המתקדמים יותר, וגם אז, לא לאכול את הפחמימות לפני האימון ולאכול אחריו זה חסר היגיון, כי לאימון טוב לאכול פחמימות, אחריו אין להן כל כך חשיבות

בגדול ענו כאן נכונה.

פשוט שמור על כל עניין המזון בצורה פשוטה.
מניפולציות בתזמון פחמימות, מעקב אחר רמות סוכר בדם ותגובה אינסולינית הם מעט overrated ולא יתנו ערך מוסף רציני למתאמן הממוצע.

אני לא דוגל בשיטות קצה כמו cbl או if, אבל גם לבן ערך כלשהו. תוצאות אידיאליות יהיו דם בשמירה על תפריט מאוזן ומחולק בצורה נוחה וקלה.

ישנה חשיבות לבצע אימון לא על בטן ריקה, ואם אפשרי אפילו לאחר מספר ארוחות במהלך היום, בכדי להרגיש מספיק אנרגטי ולשמור על סביבה אנאבולית ככל הניתן. מעבר לכך התמקדות ברמות מיקרו זעירות יותר תהוונה התעסקות מיותרת, שכן הגוף לא משנה "דפוסי התנהגות" לאור שינוי רגעי כזה או אחר

בגדול ענו כאן נכונה.

פשוט שמור על כל עניין המזון בצורה פשוטה.
מניפולציות בתזמון פחמימות, מעקב אחר רמות סוכר בדם ותגובה אינסולינית הם מעט overrated ולא יתנו ערך מוסף רציני למתאמן הממוצע.

אני לא דוגל בשיטות קצה כמו cbl או if, אבל גם לבן ערך כלשהו. תוצאות אידיאליות יהיו דם בשמירה על תפריט מאוזן ומחולק בצורה נוחה וקלה.

ישנה חשיבות לבצע אימון לא על בטן ריקה, ואם אפשרי אפילו לאחר מספר ארוחות במהלך היום, בכדי להרגיש מספיק אנרגטי ולשמור על סביבה אנאבולית ככל הניתן. מעבר לכך התמקדות ברמות מיקרו זעירות יותר תהוונה התעסקות מיותרת, שכן הגוף לא משנה "דפוסי התנהגות" לאור שינוי רגעי כזה או אחר

מסכים עם הפיסקה האחרונה ומחזק.

• פותח/ת השרשור
זה בערך מה שחשבתי. אבל איך זה הגיוני שיש בודיבילדר שנותן תוכניות תזונה ואימונים במעקב שטוען שהמתאמנים שלו עולים במסת שריר ושורפים שומן תוך כדי וגם מראה תוצאות של מדידות של משקל ואחוז שומן ואיך שהוא הם יורדים קילו במשקל גוף ואיזה 3-4 אחוזי שומן. אשמח אם למישו יש הסבר לנושא?

זה בערך מה שחשבתי. אבל איך זה הגיוני שיש בודיבילדר שנותן תוכניות תזונה ואימונים במעקב שטוען שהמתאמנים שלו עולים במסת שריר ושורפים שומן תוך כדי וגם מראה תוצאות של מדידות של משקל ואחוז שומן ואיך שהוא הם יורדים קילו במשקל גוף ואיזה 3-4 אחוזי שומן. אשמח אם למישו יש הסבר לנושא?
1. מי אמר שמה שהוא טוען נכון? אתה מכיר את המתאמנים שלו אישית ובדקת בעצמך?
2. שווק שיווק שיווק - יעשו הכל (גם לשקר) כדי ליצור עוד לקוחות ורווח
3. תאמין למדע מוכח וניסיון אישי שלך

• פותח/ת השרשור
מניסיון אישי שלי אני מרגיש שאני נעלם בחיטוב ומוריד מלא במשקל גוף. וגם אני רוצה לרדת קילו במשקל גוף ו3 אחוז שומן תוך כדי 😃
אז אתם אומרים שאין דרך? לא משנה כמה מניפולציות נעשה עם האוכל?

מניסיון אישי שלי אני מרגיש שאני נעלם בחיטוב ומוריד מלא במשקל גוף. וגם אני רוצה לרדת קילו במשקל גוף ו3 אחוז שומן תוך כדי 😃
אז אתם אומרים שאין דרך? לא משנה כמה מניפולציות נעשה עם האוכל?
בחיטוב אפשר להוריד אחוזי שומן, ואם לא עשית את זה אז אפשר להגיד שכל החיטוב חסר תועלת
אבל לצבור עוד שריר זה קשה בזמן הורדת אחוזי השומן אם אתה כבר במצב טוב

• פותח/ת השרשור
בחיטוב אפשר להוריד אחוזי שומן, ואם לא עשית את זה אז אפשר להגיד שכל החיטוב חסר תועלת
אבל לצבור עוד שריר זה קשה בזמן הורדת אחוזי השומן אם אתה כבר במצב טוב

עשיתי את זה אבל ירדתי הרבה במשקל גוף. התחלתי 93 ונכון לעכשיו אני 82

שום טענה רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות את זה בצורה יותר טובה.
תמיד יש, אתה אף פעם לא תפעל בצורה האידיאלית ביותר, אבל כדי לא להתחרפן תדבוק במה שעובד לך טוב ודורש ממך הכי פחות מאמץ נפשי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית