הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחושות מוזרות בברכיים

Michael_S

משתמש מתחיל
186
31
נק' מוניטין:
31
186
31
אני מתמן כרגע לפי התוכנית הליניארית 5*5 והגעתי לסקוואט 125ק"ג אני עושה כרגע 5 חזרות, אני משלב בין האימוני משקולות גם ספרינטים כארובי ולפעמים אחרי אימון משקולות אני גם עושה כמה ספרינטים.
אחרי האימון האחרון התחלתי להרגיש את הברכיים. זה לא כאב וזה גם לא מציק לי אבל אני מרגיש אותן משום מה יחד עם כל הרגל (אבל לרגל זה נורמלי)
אני מפחד שזו התחלה של דלקת או משהו בסגנון.
חשבתי אולי זה בגלל שספרינטים זה דבר קשה וגם מעמיס על הרגליים ואולי יחד עם הסקוואטים זה יותר מידי?

מישהו יודע מה זה יכול להיות ומה כדאי לעשות כדי שלא יהפוך למשהו יותר גרוע במידה וזה כן התחלה של דלקת?

ספרינטים בפני עצמם הם דבר קשה ותובעני מהגוף שיכול לגרם לפציעות אם נעשה בצורה לא נכונה, ודי קל להגיע למצבים כאלה.
אתה יכול לפרט יותר על האימון ספרינטים?

• פותח/ת השרשור
ספרינטים בפני עצמם הם דבר קשה ותובעני מהגוף שיכול לגרם לפציעות אם נעשה בצורה לא נכונה, ודי קל להגיע למצבים כאלה.
אתה יכול לפרט יותר על האימון ספרינטים?

אני עולה על ההליכון, מתחמם הליכה מהירה ואז ריצה קלה במשך 10 דקות + -
ואז אני עולה ל 18 רץ 40 שניות, ויורד להליכה מהירה במשך 30 שניות,
ואז עוד ספרינט 30 שניות ומנוחה חצי דקה,
ואז ספרינט של 20 שניות.
משתדל לבצע את הרוטינה פעמיים..

כמה קשה זה מרגיש לך? מרגיש סחוט אחרי זה?
בכל מקרה כדאי שתוריד לדעתי, ואולי חכה למישהו שמבין קצת יותר ממני...

• פותח/ת השרשור
כמה קשה זה מרגיש לך? מרגיש סחוט אחרי זה?
בכל מקרה כדאי שתוריד לדעתי, ואולי חכה למישהו שמבין קצת יותר ממני...

זה די סוחט האמת אבל לא משהו שהייתי מגדיר כיותר מידי מבחינת מאמץ, אני עושה את זה כבר קרוב לחודש אז זה הכניס אותי לכושר מצוין..
לגבי הטכניקה לא חשבתי על זה אני פשוט מתפרץ בלי טכניקה מסוימת ובאמת כדאי לבדוק את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית