נק' מוניטין:
7
- 135
- 7
- Tzion Gym
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בלקן , מקורי 200% , סייקל ראשון , זריקה 3-4 בישבן הזה (ימין) , טסט פרופ . בבקשה תעזרו לי אני לחוץ 🙁איזה חומר? חברה? האם קרה בעבר?
מה אני אמור לעשות עכשיו? לחכות שזה יעבור ולא להזריק שם? או רופא ?יכול לנבוע מ:
1. טכניקה לא טובה ופגיעה בעצב ונימי דם רבים
2. רגישות לחומר (אתיל אוליאט)
הזרק לאתר אחרמה אני אמור לעשות עכשיו? לחכות שזה יעבור ולא להזריק שם? או רופא ?
סבבה , תודה רבה לך .הזרק לאתר אחר
המתן להתפתחות באתר הפגוע וחזור לעדכן
רגישות עשויה להתפתח גם בהמשך.סבבה , תודה רבה לך .
נ.ב - סעיף 2 לא הגיוני מכיוון שרגישות לחומר הייתה אמורה להיות החל מהזריקה הראשונה . עברו כבר 5 זריקות . מה שכן , גם זכור לי שהזזתי את המזרק יותר מדיי כאשר הוא כבר ממוקם בתוך הישבן , כנראה שפגעתי בכלי דם .
האם בלקן מייצרים מאתיל אוליאט? כי אם כן יש לי אפשרות לעבור לוורטקס , מה דעתך עליהם והאם מיוצרים מאתיל?רגישות עשויה להתפתח גם בהמשך.
כמובן וסעיף 2 הגיוני יותר. האיזור גם עם שטף דם קל וזה מעיד על ניעות (תזוזות קלות) בעת ההזרקה.
כל באלקן על בסיס אתיל אוליאט.האם בלקן מייצרים מאתיל אוליאט? כי אם כן יש לי אפשרות לעבור לוורטקס , מה דעתך עליהם והאם מיוצרים מאתיל?
סבבה , אעדכן . תודהכל באלקן על בסיס אתיל אוליאט.
וורטקס חול מקורי על בסיס mct לרוב ומוצר טוב
וורטקס מישראל זה טוטו לוטו. יש טוב ויש שלא
בדקתי עכשיו , המוצר לא עשוי מאתיאל אלא משמן אפרסק ! Ulei de piersici - שמן אפרסקים בשפה הרומניתכל באלקן על בסיס אתיל אוליאט.
וורטקס חול מקורי על בסיס mct לרוב ומוצר טוב
וורטקס מישראל זה טוטו לוטו. יש טוב ויש שלא
עזוב וורטקס , נשאר עם בלקןאני משתמש ב וורטקס רוסי, משפיע עליי מעולה ולא מרגיש תופעות לוואי בכלל
אח מצטער לעדכן אותך אבל קיבלת חומר מזוהם לפי מצב הנפיחות והאדמומיות שיש לך , ממליץ לך להחליף חברה , זה חומר אשפה ..עזוב וורטקס , נשאר עם בלקן
כפרה עליך זה חומר מקורי נבדק עם סריאל . ואם היה מזוהם - מהזריקה הראשונה מפתח תגובה אנפילקטית .אח מצטער לעדכן אותך אבל קיבלת חומר מזוהם לפי מצב הנפיחות והאדמומיות שיש לך , ממליץ לך להחליף חברה , זה חומר אשפה ..
שיחקת עם המזרק בישבן לפני ההזרקה ? זה נראה ממש רע . אני חושב שעדיף שתילך לבדוק שלא יחמירכפרה עליך זה חומר מקורי נבדק עם סריאל . ואם היה מזוהם - מהזריקה הראשונה מפתח תגובה אנפילקטית . צפה בקובץ המצורף 34296
כן ציינתי את זה למעלה באשכול . זה הפאק נראה לי . פגיעה בכלי דםשיחקת עם המזרק בישבן לפני ההזרקה ? זה נראה ממש רע . אני חושב שעדיף שתילך לבדוק שלא יחמיר
תודה לך , אעדכןלא מבין למה אתם עושים מזה סיפור.
מפעם לפעם נוצרים שטפי דם קטנים בזמן מעבר דרך כלי דם (משמע המזרק עבר דרכו אך לא הוזרק לתוכו חומר), או תזוזה מרובה בזמן הזרקה (מה שמתאים לזריקות בפעמים הראשונות).
לפותח הפוסט - אין לך מה להילחץ, אך הישאר קשוב ושים לב אם המצב לא משתפר ו/או מחמיר בימים הקרובים.