הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גוש בהזרקה

ThePowerLifter

משתמש מתחיל
135
7
נק' מוניטין:
7
135
7
Tzion Gym
IMG-20160510-WA0011.jpeg
חברה זה לא צחוק .. במקום ההזרקה בתחת רביע ימני עליון יש עכשיו גוש סגול וקשה , גוש כואב ! מה זה אני בלחץ בבקשה לענות .. @Daniel Barack
IMG-20160510-WA0004.jpeg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הזרק לאתר אחר
המתן להתפתחות באתר הפגוע וחזור לעדכן
סבבה , תודה רבה לך .
נ.ב - סעיף 2 לא הגיוני מכיוון שרגישות לחומר הייתה אמורה להיות החל מהזריקה הראשונה . עברו כבר 5 זריקות . מה שכן , גם זכור לי שהזזתי את המזרק יותר מדיי כאשר הוא כבר ממוקם בתוך הישבן , כנראה שפגעתי בכלי דם .

סבבה , תודה רבה לך .
נ.ב - סעיף 2 לא הגיוני מכיוון שרגישות לחומר הייתה אמורה להיות החל מהזריקה הראשונה . עברו כבר 5 זריקות . מה שכן , גם זכור לי שהזזתי את המזרק יותר מדיי כאשר הוא כבר ממוקם בתוך הישבן , כנראה שפגעתי בכלי דם .
רגישות עשויה להתפתח גם בהמשך.
כמובן וסעיף 2 הגיוני יותר. האיזור גם עם שטף דם קל וזה מעיד על ניעות (תזוזות קלות) בעת ההזרקה.

• פותח/ת השרשור
רגישות עשויה להתפתח גם בהמשך.
כמובן וסעיף 2 הגיוני יותר. האיזור גם עם שטף דם קל וזה מעיד על ניעות (תזוזות קלות) בעת ההזרקה.
האם בלקן מייצרים מאתיל אוליאט? כי אם כן יש לי אפשרות לעבור לוורטקס , מה דעתך עליהם והאם מיוצרים מאתיל?

האם בלקן מייצרים מאתיל אוליאט? כי אם כן יש לי אפשרות לעבור לוורטקס , מה דעתך עליהם והאם מיוצרים מאתיל?
כל באלקן על בסיס אתיל אוליאט.
וורטקס חול מקורי על בסיס mct לרוב ומוצר טוב
וורטקס מישראל זה טוטו לוטו. יש טוב ויש שלא

• פותח/ת השרשור
סבבה , אעדכן . תודה
בדקתי עכשיו , המוצר לא עשוי מאתיאל אלא משמן אפרסק ! Ulei de piersici - שמן אפרסקים בשפה הרומנית

• פותח/ת השרשור
אח מצטער לעדכן אותך אבל קיבלת חומר מזוהם לפי מצב הנפיחות והאדמומיות שיש לך , ממליץ לך להחליף חברה , זה חומר אשפה ..
כפרה עליך זה חומר מקורי נבדק עם סריאל . ואם היה מזוהם - מהזריקה הראשונה מפתח תגובה אנפילקטית .
S60510-144703.jpg

לא מבין למה אתם עושים מזה סיפור.
מפעם לפעם נוצרים שטפי דם קטנים בזמן מעבר דרך כלי דם (משמע המזרק עבר דרכו אך לא הוזרק לתוכו חומר), או תזוזה מרובה בזמן הזרקה (מה שמתאים לזריקות בפעמים הראשונות).

לפותח הפוסט - אין לך מה להילחץ, אך הישאר קשוב ושים לב אם המצב לא משתפר ו/או מחמיר בימים הקרובים.

• פותח/ת השרשור
לא מבין למה אתם עושים מזה סיפור.
מפעם לפעם נוצרים שטפי דם קטנים בזמן מעבר דרך כלי דם (משמע המזרק עבר דרכו אך לא הוזרק לתוכו חומר), או תזוזה מרובה בזמן הזרקה (מה שמתאים לזריקות בפעמים הראשונות).

לפותח הפוסט - אין לך מה להילחץ, אך הישאר קשוב ושים לב אם המצב לא משתפר ו/או מחמיר בימים הקרובים.
תודה לך , אעדכן

דבר ראשון תרגע אתה תחיה.
דבר שני, תעקוב אחרי חום מקומי וחום גוף כללי.
ה״גוש״ שאתה מתאר זה נוזלים, הם לוחצים על העצבים ולכן אתה חש כאב מקומי, כל עוד המקום לא ממשיך להתנפח ולא לפתח חום, זה יעבור תוך כמה ימים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית