הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע משלוחים - איזה חברות גובה עמילות מכס

• פותח/ת השרשור Sar
  • פורסם בתאריך

Sar

משתמש מתחיל
11
2
נק' מוניטין:
2
11
2
שלום לכולם,
קניתי אבקת חלבון והחברה שלחה לי ב
"FedEx Flat Rate International"

המחיר של המוצר 49$ וכולל משלוח ~270 שח. משקל החלבון 1.8 קילו. ומשקל המשלוח 2.36 קילו, מימדים 12*8*8.

פדקס דרשו ממני 240 שח עמלות (77 שח על אישור משרד הבריאות ו 150 שח דמי טיפול)... ( ביקשתי שיחזירו אותה למוכר ולא שילמתי ).
רק אחרי שנפלתי בטעות שמתי לב שיש הבדל בין ה FLAT RATE לבין Fedex economy.

נראה לי שהכי טוב להזמין בכל חברה אבל לא EXPRESS.
למשל:
שירותים שלדעתי לא גובים עמלת מכס:
USPS First Class Mail International
USPS Priority Mail International - אני לא בטוח לגבי שירות זה
FedEx International Economy
DHL Super Saver
Fedex MailView

מנסיוני אלה גובות עמלת מכס תמיד לא משנה מה הערך של החלבון:
USPS Express Mail International - מתקבל דרך EMS ואפילו אם החבילה מתחת ל 75$ עדיין משלמים 35 שח עמלה.
Fedex FlatRate.

תודה רבה חברים,
אשמח אם נרחיב את האשכול הזה עם הנסיון שלכם.

מניסיון שלי אל תתעסק עם פדקס.
הם מקבלים עמלה על חבילות שהם שולחים למכס.
פשוט תדאג שהמחיר של המוצר לא יעבור את ה75 דולר (לא כולל דמי משלוח) ואז הכל יהיה בסדר.
גם רוב הבעיות שהם עושים זה על טלפונים וכו' על נעליים גם שהזמנתי ב100 דולר זה לא נתפס

• פותח/ת השרשור
כן אבל העניין שהרבה משלוחים מפדקס מועברים דרך הדואר הרגיל כמו fedex economy שזה בסדר. ולפעמים אתרים מסוימים רק שולחים דרך שירותים אלו. אז שווה לדעת איזה שירותים ואיזה לא שווה להתעסק איתם...
כי תקרא מה שכתבתי , אבקות חלבון אפילו עם ערכן מתחת ל 75$ פדקס אקספרס מתייגת אותן שצריך אישור משרד הבריאות ועל כך לוקחת עוד עמלות...

ןכי תקרא מה שכתבתי , אבקות חלבון אפילו עם ערכן מתחת ל 75$ פדקס אקספרס מתייגת אותן שצריך אישור משרד הבריאות ועל כך לוקחת עוד עמלות...
הזמנתי מחול כבר 4 חבילות מתחת ל75 דולר ושום חבילה לא נתפסה ברוך השם.
חבילה אחת שמן דגים עם מולטי ויטמין.
חבילה שניה אבקת חלבון
חבילה שלישית מולטי ויטמין שמן דגים מגנזיום וברזל.
חבילה רביעית אמורה להגיעה שזה רק אבקת חלבון.
ממתי צריך אישור משרד הבריאות על חבילות מחול על מוצרים כגון חלבונים אומגה 3 ומולטי ויטמין? פעם ראשונה ששומע:81zq:

אני ממש בספק אם תצטרך לשלם מכס כי רוב הסיכויים שהאתר שקנית ממנו רשם את המחיר לפני המשלוח 49$.
בלי שום קשר גם לי יצא לשלם כשקניתי 35 שקל לא ביג דיל במקרה ש...

• פותח/ת השרשור
אני אומר לכם שפדקס דרשו 240 שח עמלות, בגלל שהעבירו את החבילה לתהליך שחרור פרטני... למרות שהעלותהא 49$.....
אז תיזהרו אל תשלחו בשירותי אקספרס.

• פותח/ת השרשור
לפי החוק אישור משרד הבריאות - החל ב 15 ק״ג של מזון כלשהו...
עקרונית כל דבר מזון צריך אישור, אם שימוש בו לא עולה על שימוש אישי של 3 חודשים אתה חייב לחתום על הצהרה. בדואר רגיל הרבה פעמים זה לא קורה. אבל בדואר אקספרס של חברתבלדרות זה תמיד קורה, אתה חותם על הטופס. ועל השטות הזאת הם גבו ממני 240 שח. אגב ems גובה רק 35.40 במידה ולא חייב מסים.

גם אני נפלתי על העמילות (EMS) מקווה לא לקבל עמלה גבוהה.

אגב, בזמנים שקורבים ליום העצמאות הבנתי שיש הרבה תפיסות. מישהו שמע על זה?

נערך לאחרונה:
גם לי dhl ניסו לעשות את זה על פאקינג חבילה של קוואסט בארס ביקשו 300 שקל אמרתי להם שאני לא משלם שקל ושיחזירו לשולח ונם פשוט הביאו לי את זה עד הבית בחינם...

• פותח/ת השרשור
גם אני נפלתי על העמילות (EMS) מקווה לא לקבל עמלה גבוהה.

אגב, בזמנים שקורבים ליום העצמאות הבנתי שיש הרבה תפיסות. מישהו שמע על זה?

גם לי dhl ניסו לעשות את זה על פאקינג חבילה של קוואסט בארס ביקשו 300 שקל אמרתי להם שאני לא משלם שקל ושיחזירו לשולח ונם פשוט הביאו לי את זה עד הבית בחינם...

לצערי זה קורה. איך אפשר לתקן את הדבר הזה ?
לפחות בואו נקווה שהנושא הזה יסכם את שיטות המשלוח המומלצות. תגידו בבקשה איזה שיטות טובות ואיזה לא.
עכשיו קניתי חבילה שנשלחה לצערי ב usps international parcel, אעדכן אותכם בקרוב כמה יקחו ממני עמלה חח.

לצערי זה קורה. איך אפשר לתקן את הדבר הזה ?
לפחות בואו נקווה שהנושא הזה יסכם את שיטות המשלוח המומלצות. תגידו בבקשה איזה שיטות טובות ואיזה לא.
עכשיו קניתי חבילה שנשלחה לצערי ב usps international parcel, אעדכן אותכם בקרוב כמה יקחו ממני עמלה חח.
פשוט אל תסכים לשלם ותעשה קצת רעש לשירות לקוחות... אל תשלם ותברש שיחזירו לשולח וכמובן תציין שזאת הפעם האחרונה שתשתמש בשירות שלהם... זה מה שאני עשיתי עם dhl אקספרס והם הביאו לי בלי עמלה

• פותח/ת השרשור
פשוט אל תסכים לשלם ותעשה קצת רעש לשירות לקוחות... אל תשלם ותברש שיחזירו לשולח וכמובן תציין שזאת הפעם האחרונה שתשתמש בשירות שלהם... זה מה שאני עשיתי עם dhl אקספרס והם הביאו לי בלי עמלה

חחח כן זה עבד לי פעם עם FEDEX, אבל נראה לי שבמקרה שלי החברה ששלחה את החלבון שלמה לי את העמלות ואמרה לי שזאת פעם אחרונה.

DHL רגיל הכל עבר עד כה מעולה. EMS פעם ראשונה וישר מקבל עמילות.
תלוי איזה DHL ... האקספרס תמיד דופקים עוד עמלות על תוספי תזונה...

חברה אני ממליץ לכולם שנתקעו פעם עם הדבר הזה, פשוט תיכנסו לאתר של "מועצת הצרכנות הישראלית" ושימו שם תלונה, רק ככה אנחנו פותחים את עיני המדינה על הדבר הזה... ואז אולי יהיה סיכוי לשיפור.

הזמנתי כמה פעמים מחו"ל מFedEx ו DHL ואף פעם לא בקשו ממני לשלם מס, קבלתי משלוח של חבילה קטנה של חלבון יומיים לפני יום העצמאות וגם אותה לא חייבו במכס

• פותח/ת השרשור
הזמנתי כמה פעמים מחו"ל מFedEx ו DHL ואף פעם לא בקשו ממני לשלם מס, קבלתי משלוח של חבילה קטנה של חלבון יומיים לפני יום העצמאות וגם אותה לא חייבו במכס
תפרט בבקשה מה שיטות המשלוח המדויקות שהשתמשת בהם ? Economy... Super saver...

לקחו לך כסף על משלוח עד הבית או שזה מכס?
הם כתבו על שחרור ממכס. אבל מה יש לשחרר ממכס אם זה פטור ממכס? עלה כולל משלוח 40$ בעוד שמכס תקף על מוצרים מעל 75$.

בקיצור ככה עוקצים מלקוחות עוד 35₪.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית