הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעיה בטכניקת הסקוואט שלי

YoniCannelloni

משתמש מתחיל
82
13
נק' מוניטין:
21
82
13

חשוב לציין שהייתי יחף, וראיתי כבר הרבה סרטונים שמסבירים איך לעשות את הסקוואט, ועדיין לא הולך לי אבל אני ממש רוצה לעשות סקוואטים. יש למישהו פיתרון לזה?

תודה רבה לעוזרים 😃

זה לא סקוואט, זה נראה יותר כמו תרגיל שנקרא good morning
תסתכל קצת על box squat ביוטיוב, נראה לי משם אתה צריך להתחיל, דבר ראשון למצוא איזון
גם אולי עדיף לקחת איזה אימון אישי במכון פעם - פעמיים, שילמד אותך את הטכניקה

• פותח/ת השרשור
זה לא סקוואט, זה נראה יותר כמו תרגיל שנקרא good morning
תסתכל קצת על box squat ביוטיוב, נראה לי משם אתה צריך להתחיל, דבר ראשון למצוא איזון
גם אולי עדיף לקחת איזה אימון אישי במכון פעם - פעמיים, שילמד אותך את הטכניקה
לקחתי כבר את כל המאמנים במכון שלי ואף אחד לא עזר לי, בגלל זה אני פונה לפה, אני מבין איך לעשות את זה פשוט פיזי זה לא קורה.

• פותח/ת השרשור
איזה סרטונים ראית בנושא? מה קראת?
קראתי את הספר של ריפטו, ראיתי את הסרטון שלו על סקוואטים של LOW BAR, וגם עוד סרטונים שקשורים. אני עדיין לא מבין למה היציבות שלי ככה ולמה הגב שלי הולך אוטומטית קדימה כל הזמן.

אתה פשוט מפצה על חוסר איזון עם תנועה של הגב במקום להתאזן
הגב צריך להישאר בזווית קבועה ביחס לרצפה, האגן צריך לרדת משמעותית יותר מזה
תנסה להתחיל קצת מגמישות, בעיקר של רגל אחורית וקרסול, שלא ימנעו ממך לרדת נכון
ושוב, תתחיל מ-box squat

• פותח/ת השרשור
אתה פשוט מפצה על חוסר איזון עם תנועה של הגב במקום להתאזן
הגב צריך להישאר בזווית קבועה ביחס לרצפה, האגן צריך לרדת משמעותית יותר מזה
תנסה להתחיל קצת מגמישות, בעיקר של רגל אחורית וקרסול, שלא ימנעו ממך לרדת נכון
ושוב, תתחיל מ-box squat
בקשר לגמישות, אני עובד על גמישות כל יום ואני די גמיש אז לא בטוח שזאת הבעיה, כנראה שזאת היציבות. תודה רבה על העזרה אחי 😃

מזכיר לי את עצמי 😃

חצי שנה, 7 חודשים של שבירת ראש על התרגיל הזה. סרטוני הדרכה, סרטוני טכניקה לדגשים, אימון אישי וסמינר של תרגילי בסיס.

מה שחשוב זה שאל תוותר לעצמך! עושה רושם שבתור התחלה חסרה לך גמישות בפלג גוף תחתון ואתה צריך לעשות מתיחות.

מתיחה שיכולה לעזור לך מאוד

Jon-North-Hip-Flexibility-Stretch-Elbows-Squat1.jpg

• פותח/ת השרשור
מזכיר לי את עצמי 😃

חצי שנה, 7 חודשים של שבירת ראש על התרגיל הזה. סרטוני הדרכה, סרטוני טכניקה לדגשים, אימון אישי וסמינר של תרגילי בסיס.

מה שחשוב זה שאל תוותר לעצמך! עושה רושם שבתור התחלה חסרה לך גמישות בפלג גוף תחתון ואתה צריך לעשות מתיחות.

מתיחה שיכולה לעזור לך מאוד

Jon-North-Hip-Flexibility-Stretch-Elbows-Squat1.jpg

תודה רבה 😃 אנסה אותה. אבל איך אני אמור להיות במצב כזה אם אני לא יכול לרדת חחחח ?

תודה רבה 😃 אנסה אותה. אבל איך אני אמור להיות במצב כזה אם אני לא יכול לרדת חחחח ?

פשוט רד לסקוואט ונסה עם המרפקים "לפתוח" את הברכיים

ולא ממש אפשר לראות(ואם תעשה סרטון נורמלי מזווית אחרת נוכל לעזור) אבל יכול להיות שהעמידה שלך לא טובה.

קראתי את הספר של ריפטו
קראת כל כל הספר? רק לפני כמה ימים שאלת על התוכנית..
בכל אופן בספר הוא מסביר בצורה נורא ברורה כיצד להגיע לירידה ולעומק נכון באמצעות משקל גוף.
איך לא ראית את זה?

דקה 0:25

• פותח/ת השרשור
קראת כל כל הספר? רק לפני כמה ימים שאלת על התוכנית..
בכל אופן בספר הוא מסביר בצורה נורא ברורה כיצד להגיע לירידה ולעומק נכון באמצעות משקל גוף.
איך לא ראית את זה?

דקה 0:25

כן אבל בסרטון הוא מסוגל להשאר בתנוחה למטה, אני בקושי יכול לרדת לשם אז איך אני אמור להשאר שם?
עוד עצות?

• פותח/ת השרשור
מה זה איך לרדת ? תשב למטה, ילד בן שנה עושה את זה.
אל תגיד את זה כאילו זה כל כך פשוט, הגוף שלי פשוט לא נותן לי את זה, אני יכול לשבת למטה אבל עם כפות רגליים לא על הרצפה עד הסוף

אל תגיד את זה כאילו זה כל כך פשוט, הגוף שלי פשוט לא נותן לי את זה, אני יכול לשבת למטה אבל עם כפות רגליים לא על הרצפה עד הסוף
שמע, ילד שנולד יודע לעשות סקוואט מושלם.
אין סיבה שאתה לא, אפילו אם אתה על קצות האצבעות - זה נקודת התחלה. משם תתחיל לפתח גמישות לזה. זה דורש גמישות במידה מסוימת..

מה זאת אומרת לא כזה פשוט. פשוט חסר לך קצת שיווי משקל. תשב עד הרצפה כמו בתנוחת סקוואט ליד נגיד איזה שולחן ותחזיק בו. ותמצא את הנקודת שיווי משקל.

שמע, ילד שנולד יודע לעשות סקוואט מושלם.
אין סיבה שאתה לא, אפילו אם אתה על קצות האצבעות - זה נקודת התחלה. משם תתחיל לפתח גמישות לזה. זה דורש גמישות במידה מסוימת..
איזה גמישות זה דורש בדיוק ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית