הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גם לכם יש כאבים בזמן הדדליפט

• פותח/ת השרשור koba
  • פורסם בתאריך

koba

משתמש פעיל
426
9
נק' מוניטין:
6
426
9
בזמן ביצוע הדדליפט בסופו מרגיש כאב בגב התחתון שאחר כך חולף למרות שוודאית שהטכניקה טובה הדבר ניראה מוזר יכול להיות שפשוט יש לי חולשה בהאזור הזה שיכול לסכן אותי?

זה באמת שאלה איזה סוג של כאב, אם זה כאב "טוב" (חולשה שרירית בסה"כ) או כאב "רע". אתה יכול לנסות להסביר? ובלי קשר עדיף לעלות סרטון של הטכניקה.

לא חושב שצריך לכאוב בזמן ביצוע התרגיל. אם יש תשישות של השריר או "פאמפ" לקראת סוף האימון זה סביר כל עוד הטכניקה עקבית.

תעלה סרטון ותקבל פידבק.

• פותח/ת השרשור
איזה סוג של כאב?
דקירות? האם כאב שריר של הזוקפים?
כאב באזור הכי תחתון של עמוד השידרה שלאחר מכן עור אבל אני לא חושב במאה אחוז שהכאב תקין או שגם לך יש גם כאב אחרי הדדליפט?
זה באמת שאלה איזה סוג של כאב, אם זה כאב "טוב" (חולשה שרירית בסה"כ) או כאב "רע". אתה יכול לנסות להסביר? ובלי קשר עדיף לעלות סרטון של הטכניקה.
כאב מציק בחלק התחתון של הגב כאילו מין הקלה שהמשקל ירד ממני אבל לא חושב שזה תקין.
לא חושב שצריך לכאוב בזמן ביצוע התרגיל. אם יש תשישות של השריר או "פאמפ" לקראת סוף האימון זה סביר כל עוד הטכניקה עקבית.

תעלה סרטון ותקבל פידבק.
לא כואב בזמן התרגיל אלא אחרי כמה רגעים אחרי התרגיל שלאחר מכן עוברים אבל עדיין לא חושב שהדבר תקין מה אתה חושב?
בנוסף, מה התדירות שאתה מבצע דדליפט
אחת לשבוע עומד סביב המשקל של 150 במתוכנת לינארית.

נערך לאחרונה:
כאב באזור הכי תחתון של עמוד השידרה שלאחר מכן עור אבל אני לא חושב במאה אחוז שהכאב תקין או שגם לך יש גם כאב אחרי הדדליפט?

כאב מציק בחלק התחתון של הגב כאילו מין הקלה שהמשקל ירד ממני אבל לא חושב שזה תקין.

לא כואב בזמן התרגיל אלא אחרי כמה רגעים אחרי התרגיל שלאחר מכן עוברים אבל עדיין לא חושב שהדבר תקין מה אתה חושב?

אחת לחודש עומד סביב המשקל של 150 במתוכנת לינארית.
אחת לחודש עם משקל כזה? הגיוני שיכאב לך ככה
גם קשה לשפר את הטכניקה בתדירות הזאת, וגם המשקל הזה פעם בחודש הוא פשוט שוק לכל האזור, מערכת העצבים לא יודעת איך להתמודד עם זה, אז כל השרירים שם מתכווצים חזק מדי

• פותח/ת השרשור
אחת לחודש עם משקל כזה? הגיוני שיכאב לך ככה
גם קשה לשפר את הטכניקה בתדירות הזאת, וגם המשקל הזה פעם בחודש הוא פשוט שוק לכל האזור, מערכת העצבים לא יודעת איך להתמודד עם זה, אז כל השרירים שם מתכווצים חזק מדי
התבלבלתי אחת לשבוע התכוונתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית