עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מוזר מאוד וודאית את הדבר עם מאמנים מהתחוםזו לרוב בעיה של טכניקה, כנראה המשקל נמצא יותר מדי רחוק מהגוף
למה סתם להלחיץ? מה שהוא מתאר עוד רחוק מפריצת דיסקיכול להיות פריצת דיסק אני לא מבין כל כך אבל תבדוק את זה . בהצלחה
ותשמע עוד תגובות כי אני חדש פה
אל תיהיה קשה חביבי אמרתי שאני לא מבין כל כך בתחום רק בתחום הפיטנסלמה סתם להלחיץ? מה שהוא מתאר עוד רחוק מפריצת דיסק
כאב באזור הכי תחתון של עמוד השידרה שלאחר מכן עור אבל אני לא חושב במאה אחוז שהכאב תקין או שגם לך יש גם כאב אחרי הדדליפט?איזה סוג של כאב?
דקירות? האם כאב שריר של הזוקפים?
כאב מציק בחלק התחתון של הגב כאילו מין הקלה שהמשקל ירד ממני אבל לא חושב שזה תקין.זה באמת שאלה איזה סוג של כאב, אם זה כאב "טוב" (חולשה שרירית בסה"כ) או כאב "רע". אתה יכול לנסות להסביר? ובלי קשר עדיף לעלות סרטון של הטכניקה.
לא כואב בזמן התרגיל אלא אחרי כמה רגעים אחרי התרגיל שלאחר מכן עוברים אבל עדיין לא חושב שהדבר תקין מה אתה חושב?לא חושב שצריך לכאוב בזמן ביצוע התרגיל. אם יש תשישות של השריר או "פאמפ" לקראת סוף האימון זה סביר כל עוד הטכניקה עקבית.
תעלה סרטון ותקבל פידבק.
אחת לשבוע עומד סביב המשקל של 150 במתוכנת לינארית.בנוסף, מה התדירות שאתה מבצע דדליפט
אחת לחודש עם משקל כזה? הגיוני שיכאב לך ככהכאב באזור הכי תחתון של עמוד השידרה שלאחר מכן עור אבל אני לא חושב במאה אחוז שהכאב תקין או שגם לך יש גם כאב אחרי הדדליפט?
כאב מציק בחלק התחתון של הגב כאילו מין הקלה שהמשקל ירד ממני אבל לא חושב שזה תקין.
לא כואב בזמן התרגיל אלא אחרי כמה רגעים אחרי התרגיל שלאחר מכן עוברים אבל עדיין לא חושב שהדבר תקין מה אתה חושב?
אחת לחודש עומד סביב המשקל של 150 במתוכנת לינארית.
התבלבלתי אחת לשבוע התכוונתי.אחת לחודש עם משקל כזה? הגיוני שיכאב לך ככה
גם קשה לשפר את הטכניקה בתדירות הזאת, וגם המשקל הזה פעם בחודש הוא פשוט שוק לכל האזור, מערכת העצבים לא יודעת איך להתמודד עם זה, אז כל השרירים שם מתכווצים חזק מדי
אז אם זה באמת בשבוע זה כמעט בטוח בעיה בטכניקה, תעלה סירטוןהתבלבלתי אחת לשבוע התכוונתי.