הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתלבט אם לקחת מאמן אישי

• פותח/ת השרשור jimbo
  • פורסם בתאריך

jimbo

משתמש מתחיל
2
0
נק' מוניטין:
0
2
0
שלום,

אני כמה שבועות כבר מתלבט האם לקחת מאמן אישי. ירדתי בערך 7 ק"ג ומ20% שומן ל13% בערך בתקופה של 3 חודשים..
אני לא ממש רואה תוצאות על הגוף שלי (עדין יש בטן) מלבד קצת התפתחות בידיים ,כתפיים ורגליים. השינויים הם דיי זניחים.
אני מרגיש שאני לא ממצא את עצמי מבחינת אימונים כי המוטיבציה שלי היא מאוד גבוהה.
בנוסף בשבועות האחרונים אני לא רואה ירידה כמו שאני מצפה, זאת אומרת בחודש ירדתי רק 800 גרם, וזה מרגיש לא הגיוני כי אני מתאמן ואוכל כמו שצריך.
האם כדאי לי לקחת מאמן אישי? כי אני רוצה להתקדם כמה שיותר מהר בתקופה קצרה, ולקחת את הידע שאני מקבל מהאימונים האלה ולהמשיך להתאמן לבד.
מה שחשבתי הוא לקחת מאמן פעמיים בשבוע ופעמיים בשבוע להתאמן לבד.

אני שוקל כרגע 58.3 והגובה שלי הוא 1.63

תודה לעוזרים!

ברוך הבא לפורום.

לרוב 13% שומן זה בסיס טוב להתחיל ממנו מסה, אך לא נתת פרטים עליך כגון מה משקלי העבודה ולא פירטת על התזונה שלך.
כמה ה RMR ? כמה הגירעון כרגע? ברמת המאקרו מה הערכים של הפחמימה\שומן\חלבון ?
אתה עושה העמסות?

אי אפשר לתת תשובה ולעזור עם שליש מידע חבר.

• פותח/ת השרשור
ברוך הבא לפורום.

לרוב 13% שומן זה בסיס טוב להתחיל ממנו מסה, אך לא נתת פרטים עליך כגון מה משקלי העבודה ולא פירטת על התזונה שלך.
כמה ה RMR ? כמה הגירעון כרגע? ברמת המאקרו מה הערכים של הפחמימה\שומן\חלבון ?
אתה עושה העמסות?

אי אפשר לתת תשובה ולעזור עם שליש מידע חבר.

היי תודה על התגובה,
כרגע הגירעון הוא בסביבות ה500 קלוריות אולי קצת יותר, RMR הוא בערך 2050 קלוריות, הערכים של הפחמימות/שומן/חלבון משתנים כל יום אבל בגדול זה 110 גרם חלבון , 50 גרם שומן ו125 גרם פחמימות. לא עושה העמסות.
לגבי משקלי עבודה תוכל לפרט על זה יותר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית