הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PCT האם צריך וכיצד לבצע אותו נכון ובכללי

Someone2012

משתמש מתחיל
167
17
נק' מוניטין:
17
167
17
שלום, כמו שכבר רשמתי בעבר אני בסייקל ראשון שלי, כרגע אני בדיוק שבועיים בסייקל ואני עליתי מי 80 קילו ל 85 דיי נקי ( הצטבר לי נוזלים שממש מעצבנים אותי).
בכל מקרה אני על פרופ 500 בשבוע + 60 מ"ג וויני + פרווירון 50 מ"ג( התחלתי עם הפרווירון רק בשבוע השני לסייקל).
מרגיש התקדמות יפה ודיי מבסוט חוץ מהקטע שאני מרגיש שפחות רואים לי את הקוביות עכשיו בגלל הנוזלים לאומת מקודם שהייתי ממש חטוב אבל עם פחות מסת שריר כנראה.
השאלה הראשונה : אחרי 6 שבועות אפסיק עם הוויני לפי המלצות פה של החברה בפורום ואחרי 8 שבועות אסיים את הסייקל, לדעתכם כדי לעשות PCT אפילו שזה סייקל ראשון ? ואם כן כיצד לבצע אותו ? אילו חומרים מומלץ לשלב ובדיוק מתי כדי להתחיל אותו ?
שאלה שניה : כמו שרשמתי אני דיי מנוזל אפילו שהוויני אמור לאזן את העיניין אבל אני מרגיש שהתנזלתי ממש וזה מציק לי, איך אני יכול להוריד את זה ?
חשוב לציין שאני שומר תזונה ועושה אירובי של חצי שעה 4 פעמים בשבוע לפחות ( לפעמים גם 5 ו 6 ).
מתחיל השבוע הורדתי מלח לגמרי ומשתדל להוריד בעגבניות, מבחינת חלבי אני אוכל כל בוקר קופסא של קוטג' או גבינה לבנה 5 % מה דתעכם להפסיק עם זה לגמרי וזה יעזור בעניין ?
תודה, וחג עצמאות שמח לכולם !!!

• פותח/ת השרשור
@Daniel Barack
צהריים טובים,
אז ככה התחלתי היום את השבוע השלישי בסייקל הראשון שלי, אני רוצה לעלות את המינון של הפרופ ל 600 שבועי ובנוסף להוסיף 350 מסטרון שבועי, וויני אני אשאר על אותו דבר ( 60 ) מה דעתך דניאל ?

• פותח/ת השרשור
תודה, בכללי מה דעתך על השילוב שאני עושה לסייקל חיטוב ?
פרופ + וויני + מסטרון +פרווירון ?

ויש לי עדיין הצטברות נוזלין/ בטן נפוחה טיפה מהרגיל, זה בסדר ?

תודה, בכללי מה דעתך על השילוב שאני עושה לסייקל חיטוב ?
פרופ + וויני + מסטרון +פרווירון ?

ויש לי עדיין הצטברות נוזלין/ בטן נפוחה טיפה מהרגיל, זה בסדר ?
שילוב בהחלט יעיל. את הוינסטרול הייתי שומר לשימוש ב5 השבועות האחרונים לסייקל ולא מההתחלה.

לגבי הנוזלים - זה ירד עם הזמן. תלוי גם בתזונה כמובן

• פותח/ת השרשור
כן כמובן, הורדתי מאוד את המוצרי חלב ואת העגבניות מהתפריט, כמו כן פירות אני כמעט לא נוגע השבוע ( הייתי אוכל 2 פירות ביום /: )

כן כמובן, הורדתי מאוד את המוצרי חלב ואת העגבניות מהתפריט, כמו כן פירות אני כמעט לא נוגע השבוע ( הייתי אוכל 2 פירות ביום /: )
ככל שכמות הפחמימה תרד כך גם הנוזלים הנאגרים בגוף (גליקוגן)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית