הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון ארוחת צ'יט שהמשיכה ליום שלם

שני זגורי

משתמש מתחיל
13
3
נק' מוניטין:
10
13
3
היי, אני מתאמנת כבר כמה חודשים וירדתי 8.5 קילו הגובה שלי זה 1.74 והמשקל 58.7

אני כבר לא יכולה יותר מבחינה פסיכולוגית לא היה לי צ'יט כבר חודשיים+ ככה שהתדרדרתי ליום ציט עד שהתפוצצתי אכלתי בסביבות ה4000 קלוריות.(זה התחיל מ2 פנקייקים עם מקופלת, כדור גלידה, טוסט, קורנפלס, שוקו, שוקולד פרה, פסטה,סנדוויץ עם שוקולד יורגוט,וחטיף שוקולד) והבעיה היא יש עוד מלא דברים שכלכך הרבה זמן לא אכלתי ואני רוצה להמשיך עוד יום ציט וזהו כדי באמת להנות..

מה אתם אומרים?
כמה קלוריות להקצות מראש?
זמן?
מה לאכול?
עד כמה זה הרסני?

אני ממש חייבת את העצה שלכם!!

בתאבון..
יום ציט לא יקלקל כלום בטח לא אחרי כל כך הרבה זמן..
מקסימום קצת נוזלים שירדו יומיים שלושה אחרי

לא יקרה שום דבר מזה, אין לך מה לדאוג
תנסי לעשות צ'יט יותר בתכיפות, לא רק שזה יעזור לך נפשית, אלא גם עוזר להעלות את הרגישות לאינסולין, וזה יעזור לך פיזית
אני זוכר קראתי אז המלצה שכל 15 ארוחות, לעשות אחת של צ'יט, כמובן עדיף שיהיה כמה שיותר בריא, אבל אל תתחשבי שם בקלוריות

לא היה לי צ'יט כבר חודשיים+
תקבעי לך ארוחת צ'יט פעם בשבוע, יעזור מבחינה פסיכולוגית. עדיף שתעשי אותה בערב שתהיה הארוחה האחרונה באותו יום שלא יגלוש ליום שלם.

ושאלה, את עושה העמסת פחמימות?

כלתי בסביבות ה4000 קלוריות.(זה התחיל מ2 פנקייקים עם מקופלת, כדור גלידה, טוסט, קורנפלס, שוקו, שוקולד פרה, פסטה,סנדוויץ עם שוקולד יוגורט,וחטיף שוקולד)

זהו ? כבר חשבתי מה אכלת.... 😛

קודם כל תרגעי - כמו שהחבר'ה מעליי רשמו זה בסדר שאת מידי פעם עושה הפוגה קלה מהשגרה של האימונים וזה גם עוזר פסיכולוגית להמשך.

לא יקרה כלום אם תעשי העמסה או צ'יט פעם בשבוע למלא את המאגרים לשבוע אימונים המפרך שיהיה לך לאחר מכן.

תעשי לך ארוחת ציט פעם בשבוע, כל שבוע. לא להתפוצץ יותר מדי מהארוחה ולא למשוך אותה מעבר לשעה.
אנחנו לא עולים על במה ולא שום דבר ועדיף ככה מאשר להיות חודשיים בדיאטה ואחר כך יומיים- שלוש לאכול מה בזין.

Back
למעלה תחתית