הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אבקת חלבונים

• פותח/ת השרשור Kapara
  • פורסם בתאריך

Kapara

משתמש מתחיל
71
0
נק' מוניטין:
3
71
0
אהלן, לאחר שנה שעשיתי חיטוב, אני רוצה להתחיל מסה, ואני לא מת על גבינות, קוטג', כל החלבונים שאני יכול לאכול, זה בשר(כמעט הכל חוץ מחזה עוף), טונה, וביצים.

עכשיו אני רוצה לקנות אבקת חלבונים שתהיה כמה שפחות משמינה, אחרי הכל, אני בן 15, ואסור לי לחסום את העצמות, אני לוקח הורמון גדילה, אם אני אחסום את העצמות, אני אפסיק לגדול, וגם בכ"מ, אני רוצה להשמין כמה שפחות.

על איזו אבקה אתם ממליצים ?
ורעיונות למקום מחבוא ?

ממליץ לך על האבקות הללו:
1. Bpi | אמינושופ | אבקת חלבון
2. ג׳יי קאטלר | תשלובת חלבונים | total protein
3. https://www.aminoshop.co.il/pure-pivr-qvmplqs-hlbvn-twlvbt-mi-gbinh-kwr.html

במקום להחביא מההורים תתן להם לקרוא את המאמרים הבאים אולי זה יעזור:
1. אבקות חלבון, תוספי תזונה ומה שביניהם. - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
2. אבקות חלבון: בריא או מזיק? - תגובה - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

במידה ולא עזר, אנחנו לא יכולים לעזור לך איפה להחביא לא מכירים את הבית שלך או את האזור שלך, אולי אם יש לך מיטה שהיא גם תא מצעים זה מקום טוב אפשרות אחרת היא להשכיר לוקר במכון שלך אם יש.

• פותח/ת השרשור
ענו לך פה 2 תשובות ולא התייחסת, למה בדיוק אתה מקפיץ? מה זה מודעה ביד 2?

חח, לא זה לא מה שהתכוונתי, שני תשובות נהדרות, קראתי הכל, אבל אני רוצה לקבל עוד דעות.
ענו לך פה 2 תשובות ולא התייחסת, למה בדיוק אתה מקפיץ? מה זה מודעה ביד 2?

גם, כשהלכתי לפורומים אחרים, המליצו לי על whey Protein

• פותח/ת השרשור

חחחחחח אתה קשור איכשהו לBPI ?
shayBPI חח, סתם, בכ"מ, אני לא יודע, ישבתי על התחת עכשיו איזה חצי שעה קראתי מאמרים, והשתכנעתי שאבקת חלבונים זה בסדר, אבל גם הסתכלתי וראיתי של WHEY PROTEIN GOLD STANDART הוא מאוד מפורסם, וזכה במלא תארים, ואומרים שהוא ממש טוב באינטרנט, וראיתי אותו בחדר כושר, וכו', BPI לא שמעתי מעולם, ולא ראיתי, מה היתרונות של BPI שמבדיל אותו מWHEY PROTEIN GOLD STANDART ?

חחחחחח אתה קשור איכשהו לBPI ?
shayBPI חח, סתם, בכ"מ, אני לא יודע, ישבתי על התחת עכשיו איזה חצי שעה קראתי מאמרים, והשתכנעתי שאבקת חלבונים זה בסדר, אבל גם הסתכלתי וראיתי של WHEY PROTEIN GOLD STANDART הוא מאוד מפורסם, וזכה במלא תארים, ואומרים שהוא ממש טוב באינטרנט, וראיתי אותו בחדר כושר, וכו', BPI לא שמעתי מעולם, ולא ראיתי, מה היתרונות של BPI שמבדיל אותו מWHEY PROTEIN GOLD STANDART ?
חחח לא אני לא קשור סתם בחרתי את השם הזה.
על אבקת חלבון Bpi אפשר יותר לסמוך, מכיוון שהם מקיימים בדיקות מעבדה צד שלישי ויש לה תקן chromadex תקן זה אומר שאבקת החלבון עברה בדיקה מדוקדקת במעבדה צד שלישי בשביל לאמת את הנתונים ואת איכות המוצר. דבר שני הערכים והטעמים של Bpi טובים יותר.

עד היום לא נתקלתי במחקר שטען טענה שלילית על חלבון whey, וחיפשתי
בכל מקרה ההבדל בין החברות הוא מאוד זניח אם בכלל, שתיהן חברות טובות עם חלבון טוב, לך לפי שיקולי מחיר וטעם

בחלבון best protein יש 70 עד 73 מנות.
לגבי השאלה שלך, רוב החלבונים מי גבינה יעשו את העבודה, חפש חלבון מומלץ ומוכר ללא אמינוספייקינג, תבדוק מה הכי משתלם פר מנה ותתחדש.

• פותח/ת השרשור
לגבי השאלה שלך, רוב החלבונים מי גבינה יעשו את העבודה, חפש חלבון מומלץ ומוכר ללא אמינוספייקינג, תבדוק מה הכי משתלם פר מנה ותתחדש.

מה אתה אומר, BPI SPORTS או WHEY PROTEIN GOLD STANDARD ?

טוב, סופי, החלטתי שאני הולך על GOLD STANDARD, שייקר אני מזמין Blender Bottle, והלכתי על טעם עוגיות, שמעתי שהוא בין הטובים, עכשיו, שמעתי שיש אנשים שעושים את השייק עוגיות שלהם עם חלב, לא כל כך הבנתי, לא עושים את זה עם מים ?

מה אתה אומר, BPI SPORTS או WHEY PROTEIN GOLD STANDARD ?

טוב, סופי, החלטתי שאני הולך על GOLD STANDARD, שייקר אני מזמין Blender Bottle, והלכתי על טעם עוגיות, שמעתי שהוא בין הטובים, עכשיו, שמעתי שיש אנשים שעושים את השייק עוגיות שלהם עם חלב, לא כל כך הבנתי, לא עושים את זה עם מים ?
אפשר מים, אבל אם אתה יכול עם חלב זה פשוט יותר טעים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית