הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר שאלה בקשר לחיטוב ושריר

StarBreaker

משתמש פעיל
764
28
נק' מוניטין:
18
764
28
נגיד ואני בגירעון של 800 - 900 קלוריות על 170 גרם חלבון בחיטוב במקום 500 קלוריות גם עם 170 חלבון האם אני אפול בשריר יותר בגירעון גדול יותר למרות שכמות החלבון זהה?

נגיד ואני בגירעון של 800 - 900 קלוריות על 170 גרם חלבון בחיטוב במקום 500 קלוריות גם עם 170 חלבון האם אני אפול בשריר יותר בגירעון גדול יותר למרות שכמות החלבון זהה?
כן לגמרי.
יש הרבה יותר מרק כמה חלבון אתה מכניס.
בסופו של דבר, אם הגוף יראה לנכון לפרק שריר הוא יעשה את זה.
בעכרון בחיטוב יורדים בשריר ככה או ככה, אבל ככל שהגרעון גדול יותר, אתה תפרק יותר שריר.
ממליץ לא לעבור את ה גרעון של ה 700.. ניראה לי רק על קלן אפשר לעשות גרעון יותר גבוהה בלי לדאוג יותר מידי למסת שריר שתפרק.
גם ביום של אימון תאכל יותר פחמימות, במיוחד אחרי אימון.
נגיד ביום אימון גרעון 400-500 ובכללי יש לך שריפת קלוריות יותר גבוהה בגלל מה ששרפתה באימון.
וביום שאין אימון גרעון 700 ופחות פחמימות.
עוד איזה משהו לא קשור, ממליץ לאכול פחמימות רק אחרי שאכלתה חלבון וויטמינים מינרלים, מחקרים מצאו כי הכמות סוכר בדם תהיה יותר נמוכה ככה.
בהצלחה.

ממליץ לא לעשות את זה בלי קשר, כי לא רק שתשרוף משמעותית שריר, אלא גם תדפוק את חילוף החומרים שלך, וזה יכול לגרום נזק גם בטווח הקרוב וגם ברחוק

• פותח/ת השרשור
הקלן לא עד כדי כך אנטי-קטבולי , אם בכלל 😃
שמעו קרה לי היום משהו הזוי ( תמיד נשקל בבוקר אחרי פיפי )
שקלתי את עצמי ליפני יומיים - שלוש ושקלתי 78 קילו.
עכשיו ביום עצמאות עשיתי צ'יט ואכלתי יותר מהרגיל וגם אתמול אכלתי הרבה על האש וזה..
אני בא שוקל את עצמי היום ואני שוקל 75 איך יכול להיות לעזעזאל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית