הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הקריאטין הורס לי תבריאות.

Yakov_98

משתמש מתחיל
273
6
נק' מוניטין:
6
273
6
אני קניתי קריאטין ומשקניתי יש לי קשיי נשימה יום אחד הפסקתי והיה לי קל לנשום כמו שצריך.
אני שותה 3-4 ליטר והבנתי שקריאטין לא טוב לי וזה לא הגיוני שקריאטין יעשה לי את זה וזה מה שגורם לזה.

תשמע, הכותרת שלך מקורית בהחלט.
לא אין שום קשר, זה בדיוק כמו להאשים את הפרכיות אורז בכאבי צוואר.
אם יש לך קשי נשימה, סביר להניח יש בעיה רפואית כל שהי או סטרס או לחץ פאניקיה וכו׳ אם יש בעיה רפואית כדאי לבדוק מה גורם לה.

זו תופעת לוואי נדירה מאוד אבל היא מתועדת. אחד אולי לאלף/כמה אלפי אנשים התלונן על החמרה של קשיי נשימה. זה לא משהו שנחקר ישירות אבל נעשו על התוסף במשך השנים יותר מאלף מחקרים על עשרות אלפי אנשים אז יודעים גם על דברים נדירים.

לפי מה שהם כתבו בסיכום שקראתי בזמנו מדובר היה בהחמרה של בעיה קיימת (קריאטין נחקר גם על אנשים שחולים בכל מיני מחלות), אולי כדאי שתבדוק את זה בכל מקרה.

• פותח/ת השרשור
תשמע, הכותרת שלך מקורית בהחלט.
לא אין שום קשר, זה בדיוק כמו להאשים את הפרכיות אורז בכאבי צוואר.
אם יש לך קשי נשימה, סביר להניח יש בעיה רפואית כל שהי או סטרס או לחץ פאניקיה וכו׳ אם יש בעיה רפואית כדאי לבדוק מה גורם לה.
אני דיי בטוח שזה זה כי שהפסקתי לשתות(יום אחד) עבר לי וששתיתי פיתאום בבוקר שיעולים אבל זה לא שיעולים ממש של חולה זה שיעולים של כאילו מישהו חנק אותי אז אני משתעל.
דרך אגב תודה על השירות שמכרתם אני לא מאשים אותכם בזה. אם אני רוצה לקנות ממכם ואתם רואים שאני לא החלטי זה כי אני רואה שבכללי אני נרטה מתוסף אז אני מתחרט על פיתאום תוסף.
דרך אגב שאני קניתי את התוסף עליתי 2 קילו ואני בטוח שזה נוזלים אבל אחרי שבוע חזרתח למשקל ואם אני שותה או לא אני אותו משקל ולא עולה בנוזלים.

כמו שברק אמר, זה יכול מאוד להיות החמרה של בעיה קיימת כתוצאה מהקריאטין
יש לך איזה מחלות או בעיות קיימות שקשורות אולי לכבד או כליה?
בכל מקרה כדאי לבדוק את זה

• פותח/ת השרשור
כמו שברק אמר, זה יכול מאוד להיות החמרה של בעיה קיימת כתוצאה מהקריאטין
יש לך איזה מחלות או בעיות קיימות שקשורות אולי לכבד או כליה?
בכל מקרה כדאי לבדוק את זה
אז אני לא יגע בקריאטין עד שאעשה בדיקות דם ובירורים
זו תופעת לוואי נדירה מאוד אבל היא מתועדת. אחד אולי לאלף/כמה אלפי אנשים התלונן על החמרה של קשיי נשימה. זה לא משהו שנחקר ישירות אבל נעשו על התוסף במשך השנים יותר מאלף מחקרים על עשרות אלפי אנשים אז יודעים גם על דברים נדירים.

לפי מה שהם כתבו בסיכום שקראתי בזמנו מדובר היה בהחמרה של בעיה קיימת (קריאטין נחקר גם על אנשים שחולים בכל מיני מחלות), אולי כדאי שתבדוק את זה בכל מקרה.
תודה רבה אני יבדוק תעיניין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית