נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
נשארה הישורת האחרונה למעבר מוחלט לבילדינג
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה 😃כמה שוקל עכשיו ולכמה מתכנן לרדת?
דבר ראשון אני סובל מעודפי עור ברמה מסוימת ולכן אני צריך לשמור לתקופה ארוכה מאוד על מסגרת גוף סטטית,ומה הכוונה "מעבר מוחלט לבילדינג"? מה התכנון לאחרי החיטוב מבחינת אימונים, תזונה, משקל גוף?
תודה רבה 😃
אחרי העמסה 97 בדיוק.
אני חושב שאני 14% בערך ולכן אני רוצה לרדת לאיזור ה92.
דבר ראשון אני סובל מעודפי עור ברמה מסוימת ולכן אני צריך לשמור לתקופה ארוכה מאוד על מסגרת גוף סטטית,
על מנת שהעור יסתגל ויתכווץ. זה משאיר אותי עם ניטרלי לפני הכל.
מעבר לזה, ביליתי בשנים האחרונות כל כך הרבה זמן כשמן שפשוט נמאס לי, ואני רוצה להיות פיט לנצח :D
לא בטוח לגבי תהליכי מסה אם יהיו, ואם כן אז בטוח עקב בצד אגודל. לא מתכוון לעבור 15 אחוז שומן יותר בחיים.
בילדינג אף פעם לא מספיק עניין אותי, הלב שלי עדיין כולו בפאוורליפטינג,
רק שלצערי אני פצוע בגב ואני לא יודע אם אי פעם אוכל למצות את עצמי כמו שאני חולם וחלמתי (במסגרת טבעית הכוונה).
ל8היות בנצ'ר מגעיל אותי למדיקודם כל, שאפו.
דבר שני, אני חולק איתך בעיה דומה (ברכיים) וגם אני משתעמם מאד מבילדינג.
יש פתרון לאנשים כמונו, בנצ'ר.
בינתיים הוא מושעה, עד מחר נראה לי. אפשר לתייג אותו אבל חבל ללכלך את הפוסט 😃איפה הטרול עם השכיבות סמיכה שיבקר כאן ויראה איך נראה פאוורליפטר שמחליט לחטב.
מוניטין!
אני לא חושב שאדיר הוא הדוגמא האולטימטיבית לנושא.איפה הטרול עם השכיבות סמיכה שיבקר כאן ויראה איך נראה פאוורליפטר שמחליט לחטב.
מוניטין!
בוודאי.רוב החיטוב אני על יום העמסה בשבוע. הבעיה היא שהוא נמשך 24 שעות וזה כנראה גובה מחיר של השמנה כי אני מגיע ל6-7kk.תגיד, אתה עושה העמסות, ימי צ'יט או משהו?
בוודאי. רוב החיטוב אני על יום העמסה בשבוע. הבעיה היא שהוא נמשך 24 שעות וזה כנראה גובה מחיר של השמנה כי אני מגיע ל6kk.
החלטתי אתמול שמעתה אבצע את ההעמסה גם במסגרת של if
כך שהיא תמשך 8 שעות בלבד.
למה?אני לא חושב שאדיר הוא הדוגמא האולטימטיבית לנושא.
האמת צודקבינתיים הוא מושעה, עד מחר נראה לי. אפשר לתייג אותו אבל חבל ללכלך את הפוסט 😃
תודהשינוי מעולה! מעורר השראה. רק שים לב שהיד קדמית שלך גדולה לעומת האמות...