עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
2000 בערך. בתשעה- עשרה אחוז שומןאחלה שינוי,
כמה קלוריות אוכל ביום? ומתי מתכנן לסיים את החיטוב?
לדעתי אתה לא רחוק מהאחוז שומן שאתה רוצה... לדעתי עכשיו בערך 11.2000 בערך. בתשעה- עשרה אחוז שומן
חחחח תודה. עכשיו אני בערך 14-15לדעתי אתה לא רחוק מהאחוז שומן שאתה רוצה... לדעתי עכשיו בערך 11.
לא עושה אירובי. בגדול הניטרלי שלי כנראה באיזור ה2700 אני מאמין2000 זה לא מעט... עושה אירובי?
חוזר בי לחלוטין.תודה
לגבי האמות - ראשית אני לא מפתח גוף ולא מתעסק בפרופרוציות,
שנית, אני בחיטוב כבר עשרה חודשים אולי במצטבר ככה שיש חלקים שבהם איבדתי יותר מסה.
האמות היו עצומות לפני שאיבדתי בהן מסת שריר.
![]()
אנ ירואה סבון כלים ידעתי שאתה מזריק ומחטא עם הסבון..תמונה מהיום שמשקפת את זה שאני לא מאמין שאני טבעי וגם שאני עדיין קציצי
![]()
אדיר בהחלט לא דוגמא ל'פאוור ליפטר שמחטב'
הרוב פה יראו לא משהו אחרי חיטוב, עם כל הצער שבדבר.
לנושא- עבור הפורום אתה בתת משקל.
גניםמעניין אותי למה הוא לא הדוגמה לפאוור ליפטר שמחטב.
כשהייתי נער ובילדר נעצרתי מאוד מהר יחסית. אם לא הייתי נפצע בגלגול הנוכחי וממשיך ליפטינג כנראה שבאמת הייתי נהיה מפלצת.הבן אדם מתאמן איזה 10 שנים , לא משנה איזה תוכנית הוא יעשה ליפטינג / בילדינג , חייב להראות טוב .
אל תחרטט תשועלים. כל המשקל שעליתי מ85 ל122 היה במקביל לליפטינג נטותוכניות התחלתיות שעשה
כשהייתי נער ובילדר נעצרתי מאוד מהר יחסית. אם לא הייתי נפצע בגלגול הנוכחי וממשיך ליפטינג כנראה שבאמת הייתי נהיה מפלצת.
עם גנטיקה טובה ו300 סקוואט תהיה לך יותר מסת שריר מגנטיקה טובה ו120 סקוואט
מה זה קשור ? אתה מתאמן 10 שנים משהו כזה לא ?
גם מפיצולים היית מגיע ל300 סקוואט אחרי 10 שנים , אל תבין אותי לא נכון אתה נראה מצויין עכשיו וגם חזק , אבל זה לא בגלל ״פווארליפטינג״ , זה בגלל אימונים., ראה ביוטיוב transformations של אנשים .
אדיר בהחלט לא דוגמא ל'פאוור ליפטר שמחטב'
הרוב פה יראו לא משהו אחרי חיטוב, עם כל הצער שבדבר.
לנושא- עבור הפורום אתה בתת משקל.
מקווה1אוורליפטר שמחטב יראה טוב, חד משמעית.
מאותה סיבה שבילדר, או מתאמן פשוט במכון שעובד טוב כמה שנים, יתחטבו ויראו טוב - כי לשלושתם יש מסת שריר גבוהה מהממוצע שגורמת להם להיראות טוב.פאוורליפטר שמחטב יראה טוב, חד משמעית.
הבעיה שאנשים חושבים שילדים בני 16 שסיימו SS הם "פאוורליפטרים".
טירוף!!אתה מפספס את כל הנקודה.
התחלתי להתאמן בגיל 15, אבל כל מה שהייתי עושה זה שכיבות שמיכה ומתח.
מגיל 17-20 התאמנתי לסירוגין משקולות/ משקל גוף אבל נעצרתי די מהר בהתקדמות.
אחכ היתה הפסקה של כמה שנים, שבמהלכה ניסיתי לחזור להתאמן פה ושם אבל לא התמדתי.
לקראת גיל 23 חזרתי להתאמן במכון, באופן קבוע עד היום(26).
אם לא הייתי מתחיל ליפטינג ומגלה גם שאני טוב בזה, הייתי כנראה אותו ליצן שעובד בבנצ' עם 110,
ובסקוואט עם 100. כיוון שזה מה שעשיתי בימי הפיצולים ומשם לא התקדמתי יותר.
אני לא מכיר בארץ הרבה אנשים שהגיעו לרמה של 700 טוטאל בלי רצועות ברכיים, כולל מוזרקים,
ככה שכנראה שפיצולים לא ממש נותנים 300 סקוואט וגם לא קרוב לזה.
אז לתת כותרות כמו שאתה נותן בלי להתעכב על הפרטים והמשמעות שלהם, זה מוטעה ומגוחך.