עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אני אצלם עכשיו עם מקל של מטאטא זה יהיה בסדר?תעלה סרטון על מנת שנוכל לשלול מנח לא תקין של המוט שאולי גורם לכאבים.
תצלם בזמן הסט עבודה, לא עם מקל מטאטא..אם אני אצלם עכשיו עם מקל של מטאטא זה יהיה בסדר?
אה ושכחתי לציין שזה רק בכתף שמאל, כתף ימין לא מרגיש כלום
אין לי סרטון בנתיים, אני אצלם באימון שיהיה ביום רביעי אם עדיין יהיה צורךתצלם בזמן הסט עבודה, לא עם מקל מטאטא..
איפה הכאב בדיוק? קח תמונה של כתף ותסמן בעיגול.
הכאב מגביל אותך בתרגיל אחר כלשהו?אין לי סרטון בנתיים, אני אצלם באימון שיהיה ביום רביעי אם עדיין יהיה צורך
מצטער שאני כזה לא ברור, זה כאב קל שאני מפחד שהוא יחמיר, אני חושב שהכאב הוא פה:
צפה בקובץ המצורף 34350
אני יודע שזה קצת מוזר, אבל אני מרגיש כאב חד וקל לאורך כל הפס הזה שציירתי, מפחד שאם אני לא אעשה משהו הכאב יחמיר ויוביל לפציעה או משהו כזה..
בנתיים הוא לא מגביל, קצת מציק בסקוואט. אבל כמו שאמרתי אני מפחד שהוא יחמיר, בלי סרטון אין דרך לדעת ממה הכאב נגרם?הכאב מגביל אותך בתרגיל אחר כלשהו?
הסקוואט שלך הוא יום אחרי לחיצות כבדות?בנתיים הוא לא מגביל, קצת מציק בסקוואט. אבל כמו שאמרתי אני מפחד שהוא יחמיר, בלי סרטון אין דרך לדעת ממה הכאב נגרם?
אני ב-SS, יש לי סקוואט כל אימון..הסקוואט שלך הוא יום אחרי לחיצות כבדות?
ניסית להרחיב מעט את האחיזה?
יכול מאוד להיות שהמנח של הכתפיים והגב לא טובים, ולכן סרטון יעזור.
אגב, גם תרגילי מוביליטי לכתפיים זה דבר נהדר.
כמו שאמרתי סרטון של סט עבודה יהיה רק יום רביעי.. תודה על העזרה 😃לדעתי זו בעיה של מנח היד על המוט, שבגלל בעיות אנטומיות די נפוצות, אחד הגידים של הביספס נצבט
תעלה סירטון כדי שנוכל לראות אם זה באמת העניין או משהו אחר