הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות בין אבקות חלבון

גללל

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
שלום חברים אני חדש פה...
רציתי לשאול אותכם שאלה .. אני בן אדם שמתאמן כבר חצי שנה 5 פעמים בשבוע...
אני די חדש בתחום של אבקות חלבון ועד היום הייתי עם אופטימום פרו קומפלקס ... אני לוקח את האבקות חלבון האלה כי רוב היום אני לא נמצא בבית.
השאלה שלי היא כזאת ..
אני מתלבט בין אופטימום פרו קומפלקס לבין דימינטיז פיוזן 7. נאמר לי מאיזה חבר שיש חברה שמייצרת אבקות חלבון שמכילות בין 32 גרם חלבון ל35 גרם מישהו מכיר את השם ? ואם אפשר המלצה על עוד אבקת תשלובת חלבונים שהיא טובה כמו האופטימום ...
חברים יש לי ניסיון רע עם צמפיון נטוריון אז בגלל זה אני קצת חשדן לגבי זה ....
חשוב לציין האבקות חלבון הן חלק מתפריט מאוד מסודר שנכתב על ידי תזונאית.
נכון לכרגע אני לאחר ירידה של 20 קילו וכמעט 10 אחוז שומן . ונכון לכרגע אני ממשיך בתפריט חיטוב
אני אשמח מאוד לעזרה. דרך אגב טווח מחירים שלי לאבקות חלבון זה עד 450 שקל .

תודה והמשך יום נעים

נערך לאחרונה:
תודה ... אתה מכיר את האבקה של גי קטלר משו כזה?

א. אני מכירה
ב. כן. אם אני לא טועה זאת תשלובת מחברת בת של bpi, היא עברה בדיקות מעבדה של צד שלישי ואם אני לא טועה יש בה 22 גרם חלבון למנה

• פותח/ת השרשור
א. אני מכירה
ב. כן. אם אני לא טועה זאת תשלובת מחברת בת של bpi, היא עברה בדיקות מעבדה של צד שלישי ואם אני לא טועה יש בה 22 גרם חלבון למנה

קודם כל תודה על כל העזרה ...
דבר שני אתם מכירים אולי אבקה ברמה גבוה של תשלובת חלבונים עם מעל 24 גרם למנה ? אני פשוט צריך להגיע ל180 גרם חלבון ביום ו24 גרם חלבון זה די נמוך ביחס לארוחות ביניים.
עד עכשיו הייתי עם האופטימום פרו קומפלקס שבסקופ יש 30 גרם עכשיו הוא יקר מדי בגלל שהוא מגיע בקופסה של קטנה ממש ... אני מוכן לשלם הרבה כסף בשביל אבקה טובה! עם כמות גדולה יחסית של חלבון בכל סקופ אבל אני לא כלכך מבין בזה ...

קודם כל תודה על כל העזרה ...
דבר שני אתם מכירים אולי אבקה ברמה גבוה של תשלובת חלבונים עם מעל 24 גרם למנה ? אני פשוט צריך להגיע ל180 גרם חלבון ביום ו24 גרם חלבון זה די נמוך ביחס לארוחות ביניים.
עד עכשיו הייתי עם האופטימום פרו קומפלקס שבסקופ יש 30 גרם עכשיו הוא יקר מדי בגלל שהוא מגיע בקופסה של קטנה ממש ... אני מוכן לשלם הרבה כסף בשביל אבקה טובה! עם כמות גדולה יחסית של חלבון בכל סקופ אבל אני לא כלכך מבין בזה ...

אם אתה מחפש תשלובת לך על הwhey hd של bpi או על הקאטלר.. בביפיאי יש 25 גרם חלבון ויש מבצע זוגות באמינושופ

חבר, זה לא באמת קריטי, גם אופטיום וגם דימינטיז וגם קאטלר אחלה אבקות...
תקנה מה שבא לך ומה שנראה לך הכי טעים ומשתלם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית