הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל חיטוב

• פותח/ת השרשור juhur
  • פורסם בתאריך

juhur

משתמש מתחיל
26
2
נק' מוניטין:
2
26
2
שלום לכולם,

התחלתי חיטוב לפני יומיים, ואני רוצה לעשות את זה כמה שיותר מהר, רוב השומן שלי נמצא בבטן.
הגובה 1.73 . משקל 71 , מעוניין לרדת ל65 , משהו כזה , או 10-9 א.ש (איני יודע את הא.ש המדויק)

הRMR שלי בלי אימונים הוא סביב ה2100-2000.

האם אפשר לוותר על שבועיים נייטרלי ? או לכל היותר לעשות שבוע על 1900 קל',

כרגע אני על 150 פחמימה
שומנים סביב ה75.

האם זה בסדר, החל מהשבוע הבא, כל יומיים-שלושה לקצץ 10-15 גרם פחמימה , ואז להגיע לגבול מסויים של פחמימה
ובהמשך לקצץ גם קצת בשומן ?

ומתי עליי להוסיף אירובי ?

סיימת את הSS? אם אני לא טועה דיברתי איתך פעם ועשית SS. מה המשקלי עבודה ? והאם עלית הרבה באחוז שומן ? סתם מעניין אותי.

אירובי אתה יכול להוסיף אם בא לך לאכול יותר.
לדעתי ה6 קילו חיטוב לא מספיק, כי גם ככה תאבד הרבה נוזלים, ככה שהירידה בשומן לא תהיה כזו משמעותית.

• פותח/ת השרשור
נתקעתי באיזשהו שלב ועברתי קצת לנפח , משקלים לא להיט , עד נובמבר אני רוצה לעבוד יותר על פיתוח גוף ולצבור מסת שריר עם עליה במורכבים, ואחרי זה לעשות תוכניות כח
סיימת את הSS? אם אני לא טועה דיברתי איתך פעם ועשית SS. מה המשקלי עבודה ? והאם עלית הרבה באחוז שומן ? סתם מעניין אותי.

אירובי אתה יכול להוסיף אם בא לך לאכול יותר.
לדעתי ה6 קילו חיטוב לא מספיק, כי גם ככה תאבד הרבה נוזלים, ככה שהירידה בשומן לא תהיה כזו משמעותית.

האמת שירדתי כבר בנוזלים איזה 3-4 קילו בחודשיים האחרונים , עם תפריט של +400 קלוריות

שלום לכולם,

התחלתי חיטוב לפני יומיים, ואני רוצה לעשות את זה כמה שיותר מהר, רוב השומן שלי נמצא בבטן.
הגובה 1.73 . משקל 71 , מעוניין לרדת ל65 , משהו כזה , או 10-9 א.ש (איני יודע את הא.ש המדויק)

הRMR שלי בלי אימונים הוא סביב ה2100-2000.

האם אפשר לוותר על שבועיים נייטרלי ? או לכל היותר לעשות שבוע על 1900 קל',

כרגע אני על 150 פחמימה
שומנים סביב ה75.

האם זה בסדר, החל מהשבוע הבא, כל יומיים-שלושה לקצץ 10-15 גרם פחמימה , ואז להגיע לגבול מסויים של פחמימה
ובהמשך לקצץ גם קצת בשומן ?

ומתי עליי להוסיף אירובי ?
שבוע נייטרלי גם יהיה בסדר.

אין לך מה לקצץ כל יומיים-שלוש פחמימה, תעשה את זה לטווח רחב יותר, כמו מתי שאתה נתקע בירידה במשקל, אז עדיף לקצץ פחמימה(שזה אומר להוריד קלוריות בהדרגה), או כל שבועיים. לא הייתי מקצץ מהשומן, לפחות לא עד ממש סוף החיטוב, הייתי מוריד מהפחמימה כמה שאפשר ודואג לשמור על כמות שומן מספקת. (חיוני לתהליכים חשובים בגוף)

אתה לא חייב לתסף באירובי, אלא אם כן אתה רוצה להגדיל את הגרעון הקלורי שלך/לאכול יותר, אישית הייתי עושה אירובי קליל בחיטוב, בעיקר בשביל הסיבולת לב ריאה, אבל לא להגזים כי זה יכול לפגוע בהתאוששות של השרירים וכתוצאה מכך בחיטוב זה יגרום לך לפרק יותר שריר. (אימוני כוח חשובים יותר)

• פותח/ת השרשור
אז הליכה של 40 דקות בקצב 5/6קמש זה בסדר ?

ומה הגבול התחתון של פחמימה ? 80/70?

Back
למעלה תחתית