הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם המולטיויטמין הזה מכיל BCAA?

• פותח/ת השרשור uwotm8
  • פורסם בתאריך

uwotm8

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
היי, האם המוצרים האלה:

מכילים BCAA? לא הצלחתי להבין מהפירוט של הרכיבים.

במידה ולא (וגם במידה וכן), אילו תוספי מזון מומלץ לקחת לתקופת חיטוב על מנת לשמר כמה שיותר מסת שריר?
(אני מודע לכך שההמלצה הכללית היא פשוט לצרוך מספיק חלבון, להתאמן, לנוח וכו'.)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
להבא אל תשים קישורים לאתר הזה, או לחנויות תוספי תזונה בכלל (תקרא את חוקי הפורום).

במולטיויטמינים אם מוסיפים חומצות אמינו זה לרוב ממה שראיתי בכמות זניחה, בעיקר בשביל לכתוב את זה על התוית ולמכור יותר. באופן כללי אין לך צורך ב BCAA אם אתה אוכל מספיק חלבון. אם אתה לא אוכל מספיק חלבון אז תתחיל לאכול מספיק חלבון.
אני מודע לכך שההמלצה הכללית היא פשוט לצרוך מספיק חלבון, להתאמן, לנוח וכו'
נכון. ואם אתה שומר על תפריט ותכנית אימונים מתאימים אתה לא צריך תוספים שיעזרו לשמור על מסת שריר. אם לא אז תסדר את התפריט והתכנית אימונים.
הדבר היחיד לדעתי זה קריאטין שיכול לעזור לך לשמור על עצימות האימונים

• פותח/ת השרשור
להבא אל תשים קישורים לאתר הזה, או לחנויות תוספי תזונה בכלל (תקרא את חוקי הפורום).

במולטיויטמינים אם מוסיפים חומצות אמינו זה לרוב ממה שראיתי בכמות זניחה, בעיקר בשביל לכתוב את זה על התוית ולמכור יותר. באופן כללי אין לך צורך ב BCAA אם אתה אוכל מספיק חלבון. אם אתה לא אוכל מספיק חלבון אז תתחיל לאכול מספיק חלבון.

נכון. ואם אתה שומר על תפריט ותכנית אימונים מתאימים אתה לא צריך תוספים שיעזרו לשמור על מסת שריר. אם לא אז תסדר את התפריט והתכנית אימונים.
הדבר היחיד לדעתי זה קריאטין שיכול לעזור לך לשמור על עצימות האימונים

אני אוכל מספיק חלבון, אבל עדיין הייתי רוצה למזער כמה שיותר איבוד שריר. קראתי ש-BCAA יכול לעזור (במיוחד בחלק של ההתאוששות אחרי אימון).
איך מוצאים BCAA ברכיבים ומה הכמות שהיית מצפה למצוא?

אתה יודע ממה חלבון מורכב? מחומצות אמינו. אתה יודע מה זה BCAA? זה 3 חומצות אמינו מתוך כל חומצות האמינו שקיימות בחלבונים השונים (הן קיימות בחלבון). כלומר אם אתה אוכל מספיק חלבון אתה מקבל בין היתר את ה BCAA משם.

• פותח/ת השרשור
אתה יודע ממה חלבון מורכב? מחומצות אמינו. אתה יודע מה זה BCAA? זה 3 חומצות אמינו מתוך כל חומצות האמינו שקיימות בחלבונים השונים (הן קיימות בחלבון). כלומר אם אתה אוכל מספיק חלבון אתה מקבל בין היתר את ה BCAA משם.

מודע בהחלט. אבל בכל זאת, ראיתי די הרבה המלצות על שימוש בזה, אז למה לא? חוץ מזה, אני לא בטוח שאני מקבל את כל חומצות האמינו (המקורות שלי לחלבון לא מאוד מגוונים - בגדול רק קוטג', ביצים וחזה עוף). אולי יש סיבה לצרוך יותר חומצות אמינו מסוג BCAA אם זה עוזר להתאוששות בזמן חיטוב?

מודע בהחלט. אבל בכל זאת, ראיתי די הרבה המלצות על שימוש בזה, אז למה לא? חוץ מזה, אני לא בטוח שאני מקבל את כל חומצות האמינו (המקורות שלי לחלבון לא מאוד מגוונים - בגדול רק קוטג', ביצים וחזה עוף). אולי יש סיבה לצרוך יותר חומצות אמינו מסוג BCAA אם זה עוזר להתאוששות בזמן חיטוב?
המקורות חלבון שלך מצויניים וכמו שכבר צוין למעלה ממש אין צורך לצרוך בנפרד את קבוצת חומצות האמינו האלה
אתה נופל למלכודת המפרסמים

אתה דואג לאכול חלבון לאורך כל היום ולא רק בארוחה או 2? אם כן אז אין לך מה לדאוג, ואין לך צורך ב-BCAA

כתבתי לך כאן כבר בכמה תגובות שזה לא יעזור בכלום. נראה שאתה מחפש את התשובה שאתה רוצה לשמוע.

והמקורות חלבון שלך הם מעולים.

• פותח/ת השרשור
אתה דואג לאכול חלבון לאורך כל היום ולא רק בארוחה או 2? אם כן אז אין לך מה לדאוג, ואין לך צורך ב-BCAA
אני משתדל לסדר את הארוחות כך שיש חלבון בכל ארוחה, אבל רוב יוצא שרוב החלבון אכן מרוכז בארוחה אחת או 2.
המקורות חלבון שלך מצויניים וכמו שכבר צוין למעלה ממש אין צורך לצרוך בנפרד את קבוצת חומצות האמינו האלה
אתה נופל למלכודת המפרסמים
לא יעזור בכלום.
כתבתי לך כאן כבר בכמה תגובות שזה לא יעזור בכלום. נראה שאתה מחפש את התשובה שאתה רוצה לשמוע.

והמקורות חלבון שלך הם מעולים.
בסדר, תודה על העזרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית