הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחיצות חלשות (ביחסית למשיכות)

• פותח/ת השרשור Roy321
  • פורסם בתאריך

Roy321

משתמש מתחיל
189
58
נק' מוניטין:
1,065
189
58
הבנץ' פרס שלי מאוד חלש ביחסית לסקואט והדדליפט שלי , גם הפרס יחסית נמוך
דדליפט : 160X5
סקואט : 125X5
פרס: 52.5X5
בנץ' : 82.5X5

מה אני עושה עם הלחיצות ? יש לכם כמה טיפים ? (זה לא עניין של טכניקה)

531 היא יותר כמו a1b1a2b2 מאשר abcd כי אתה עובד 2 אימוני עליון ו1 תחתון. זה לא שאתה עושה בסקוואט רגליים, בדדליפט גב ובטן, בבנץ חזה ובפרס ידיים כתפיים ואז זה יותר דומה לabcd
אתה יכול להסתכל על זה ככה ואתה גם יכול להסתכל על זה בצורה השנייה.
בכל אופן זה לא יותר מסמנטיקה 😃

איזה כיף שאנחנו לא כופים על אף אחד פאוורליפטינג ומקבלים את הבלנדרים כמו שהם
אף אחד לא כופה על אף אחד פאוורליפטינג.
טקסס ו SS הן לא תוכניות של פאוורליפטרים, אלא תוכניות להתחזקות כללית.
מה לעשות שהלך הרוח בפורום הוא לא ABCDE עם 20 סטים לחזה ורגליים ו 16 סטים לידיים.

פאמפ אחי.

לא. בילדרים צריכים לעבוד כמו ליפטרים
ואצנים צריכים לעבוד כמו רצי מרתון
פעם, פעמיים, ניחה.
אתה בצורה קבועה חושב שאנשים פה כופים פה על מישהו משהו. אני עוזר לבחור להגיע למטרות שלו. אתה קורא בצורה סלקטיבית קשה או לא קורא בכלל. תגובה כזו לא עוזרת בכלום.

אתה יכול להסתכל על זה ככה ואתה גם יכול להסתכל על זה בצורה השנייה.
בכל אופן זה לא יותר מסמנטיקה 😃
לא ממש כי הפואנטה בabcd זה שבכל אימון עובד שריר אחר וכל שריר עובד פעם בשבוע. ב531 אתה עושה 2 אימוני עליון ו2 אימוני תחתון בשבוע.

פעם, פעמיים, ניחה.
אתה בצורה קבועה חושב שאנשים פה כופים פה על מישהו משהו. אני עוזר לבחור להגיע למטרות שלו. אתה קורא בצורה סלקטיבית קשה או לא קורא בכלל. תגובה כזו לא עוזרת בכלום.
אתה עוזר לו אולי להיות חזק יותר. ממתי זה מטרות של בילדר?
אף אחד לא כופה על אף אחד פאוורליפטינג.
טקסס ו SS הן לא תוכניות של פאוורליפטרים, אלא תוכניות להתחזקות כללית.
מה לעשות שהלך הרוח בפורום הוא לא ABCDE עם 20 סטים לחזה ורגליים ו 16 סטים לידיים.

פאמפ אחי.
די. לא אמרתי שצריך לעשות abcde

ממתי זה מטרות של בילדר?
אולי לשם שינוי תטרח לקרוא את בקשת פותח האשכול?
אני אצטט לך, שלא תטרח להתאמץ.
הבנץ' פרס שלי מאוד חלש
עליתי בבנץ' רק ב5 קילו שזה מתסכל
אני שואל איך לעזאזל אני משפר את הבנץ' המסריח שלי?
אני מחפש תוכנית כללית שתשפר לי את המורכבים
בתכלס כן אני בילדר , אבל במסה הבאה חשבתי יותר לכיוון הכוח לשפר טיפה את המורכבים ואת החוזק הכללי בתוכנית כוח ואז לחזור בחזרה לבילדינג , חשבתי גם להתחרות אם אני אשפר את הדדליפט והסקואט שלי משמעותית
ואיך אתה מציע לשפר את הסקואט ודדליפט במקביל במסה בשילוב עם הטקסס ?

אני משער שהוא רוצה לעשות בידלינג ולא לקדם לעצמו את המשקלים, אני סתם כופה על אנשים את הרעיונות שלי.
חצוף שכמוני.

אולי לשם שינוי תטרח לקרוא את בקשת פותח האשכול?
אני אצטט לך, שלא תטרח להתאמץ.

אני משער שהוא רוצה לעשות בידלינג ולא לקדם לעצמו את המשקלים, אני סתם כופה על אנשים את הרעיונות שלי.
חצוף שכמוני.
נמאס לי להתווכח איתך אתה ליפטר מגניב וכל שאר צורות החיים בעולם נחותות וכולם צריכים להיות כמוך
בילדרים לא צריכים לעשות טקסס. די

נמאס לי להתווכח איתך אתה ליפטר מגניב וכל שאר צורות החיים בעולם נחותות וכולם צריכים להיות כמוך
בילדרים לא צריכים לעשות טקסס. די

תגיד לי ישלך אוטיזם?
הפותח אשכול ביקש ייעוץ לגבי תוכנית כוח למסה והוא מתלבט בין טקסס לss הוא מבקש תוכנית כוח

שים לב אתה בפורום של פאוורליפטינג. אף אחד לא יוכל לתת לך עצות איך לשפר את הפרופורציות (יכולים לנסות) אבל ABCDE ממש ממש ממש לא מתאימה למטרות שלך.

דווקא אימוני בילדים יעילים לשיפור הבנץ, יותר מהדעה הרווחת כאן, אבל צריך לבצע בתדירות וחלוקה נכונה. הייתי ממליץ על 3 פעמים בשבוע ללחוץ, עם התקדמות שבועית כלשהי, כאשר התרגילים שאינם בנץ' - לא לוקחים יותר מ50% מהזמן שאתה מקדיש לבנץ' (כל תרגילי פלג גוף עליון).

הבעיה באימוני בילדינג טיפוסיים - אתה מסיים בנץ' תוך 10-15 דקות, ומבזבז עוד שעה ומשהו על תרגילי עזר לזרתות ולטרפז אחורי ומה לא. בשביל לשפר את הבנץ' צריך לעשות בנץ'.

דווקא אימוני בילדים יעילים לשיפור הבנץ, יותר מהדעה הרווחת כאן, אבל צריך לבצע בתדירות וחלוקה נכונה. הייתי ממליץ על 3 פעמים בשבוע ללחוץ, עם התקדמות שבועית כלשהי, כאשר התרגילים שאינם בנץ' - לא לוקחים יותר מ50% מהזמן שאתה מקדיש לבנץ' (כל תרגילי פלג גוף עליון).

הבעיה באימוני בילדינג טיפוסיים - אתה מסיים בנץ' תוך 10-15 דקות, ומבזבז עוד שעה ומשהו על תרגילי עזר לזרתות ולטרפז אחורי ומה לא. בשביל לשפר את הבנץ' צריך לעשות בנץ'.
לא קראתי משהו נכון מזה כבר הזמן.

שים לב אתה בפורום של פאוורליפטינג. אף אחד לא יוכל לתת לך עצות איך לשפר את הפרופורציות (יכולים לנסות) אבל ABCDE ממש ממש ממש לא מתאימה למטרות שלך.

אתה יכול לתת תכנית לדוגמא ל 3 פעמים בשבוע ? (מניסיון תדירות כזאת גוררת פציעות כתף)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית