עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יכול להסתכל על זה ככה ואתה גם יכול להסתכל על זה בצורה השנייה.531 היא יותר כמו a1b1a2b2 מאשר abcd כי אתה עובד 2 אימוני עליון ו1 תחתון. זה לא שאתה עושה בסקוואט רגליים, בדדליפט גב ובטן, בבנץ חזה ובפרס ידיים כתפיים ואז זה יותר דומה לabcd
איזה כיף שאנחנו לא כופים על אף אחד פאוורליפטינג ומקבלים את הבלנדרים כמו שהםיותר בכיוון הבילדינג?
ולאחר החיטוב תעבור לטקסס.
זה בציניות?איזה כיף שאנחנו לא כופים על אף אחד פאוורליפטינג ומקבלים את הבלנדרים כמו שהם
לא. בילדרים צריכים לעבוד כמו ליפטריםזה בציניות?
ואתה צריך ללמוד לקרוא.לא. בילדרים צריכים לעבוד כמו ליפטרים
ואצנים צריכים לעבוד כמו רצי מרתון
אף אחד לא כופה על אף אחד פאוורליפטינג.איזה כיף שאנחנו לא כופים על אף אחד פאוורליפטינג ומקבלים את הבלנדרים כמו שהם
פעם, פעמיים, ניחה.לא. בילדרים צריכים לעבוד כמו ליפטרים
ואצנים צריכים לעבוד כמו רצי מרתון
לא ממש כי הפואנטה בabcd זה שבכל אימון עובד שריר אחר וכל שריר עובד פעם בשבוע. ב531 אתה עושה 2 אימוני עליון ו2 אימוני תחתון בשבוע.אתה יכול להסתכל על זה ככה ואתה גם יכול להסתכל על זה בצורה השנייה.
בכל אופן זה לא יותר מסמנטיקה 😃
אתה עוזר לו אולי להיות חזק יותר. ממתי זה מטרות של בילדר?פעם, פעמיים, ניחה.
אתה בצורה קבועה חושב שאנשים פה כופים פה על מישהו משהו. אני עוזר לבחור להגיע למטרות שלו. אתה קורא בצורה סלקטיבית קשה או לא קורא בכלל. תגובה כזו לא עוזרת בכלום.
די. לא אמרתי שצריך לעשות abcdeאף אחד לא כופה על אף אחד פאוורליפטינג.
טקסס ו SS הן לא תוכניות של פאוורליפטרים, אלא תוכניות להתחזקות כללית.
מה לעשות שהלך הרוח בפורום הוא לא ABCDE עם 20 סטים לחזה ורגליים ו 16 סטים לידיים.
פאמפ אחי.
אולי לשם שינוי תטרח לקרוא את בקשת פותח האשכול?ממתי זה מטרות של בילדר?
הבנץ' פרס שלי מאוד חלש
עליתי בבנץ' רק ב5 קילו שזה מתסכל
אני שואל איך לעזאזל אני משפר את הבנץ' המסריח שלי?
אני מחפש תוכנית כללית שתשפר לי את המורכבים
בתכלס כן אני בילדר , אבל במסה הבאה חשבתי יותר לכיוון הכוח לשפר טיפה את המורכבים ואת החוזק הכללי בתוכנית כוח ואז לחזור בחזרה לבילדינג , חשבתי גם להתחרות אם אני אשפר את הדדליפט והסקואט שלי משמעותית
ואיך אתה מציע לשפר את הסקואט ודדליפט במקביל במסה בשילוב עם הטקסס ?
נמאס לי להתווכח איתך אתה ליפטר מגניב וכל שאר צורות החיים בעולם נחותות וכולם צריכים להיות כמוךאולי לשם שינוי תטרח לקרוא את בקשת פותח האשכול?
אני אצטט לך, שלא תטרח להתאמץ.
אני משער שהוא רוצה לעשות בידלינג ולא לקדם לעצמו את המשקלים, אני סתם כופה על אנשים את הרעיונות שלי.
חצוף שכמוני.
נמאס לי להתווכח איתך אתה ליפטר מגניב וכל שאר צורות החיים בעולם נחותות וכולם צריכים להיות כמוך
בילדרים לא צריכים לעשות טקסס. די
הוא עושה abcde. הוא בילדר עד שלא יוכח אחרתתגיד לי ישלך אוטיזם?
הפותח אשכול ביקש ייעוץ לגבי תוכנית כוח למסה והוא מתלבט בין טקסס לss הוא מבקש תוכנית כוח
הוא עושה abcde. הוא בילדר עד שלא יוכח אחרת
אתה נותן תוויות לאנשים ואז יוצא מנקודת הנחה שזה נכון. אני לא חושב שאני צריך להוסיף.הוא עושה abcde. הוא בילדר עד שלא יוכח אחרת
לא קראתי משהו נכון מזה כבר הזמן.דווקא אימוני בילדים יעילים לשיפור הבנץ, יותר מהדעה הרווחת כאן, אבל צריך לבצע בתדירות וחלוקה נכונה. הייתי ממליץ על 3 פעמים בשבוע ללחוץ, עם התקדמות שבועית כלשהי, כאשר התרגילים שאינם בנץ' - לא לוקחים יותר מ50% מהזמן שאתה מקדיש לבנץ' (כל תרגילי פלג גוף עליון).
הבעיה באימוני בילדינג טיפוסיים - אתה מסיים בנץ' תוך 10-15 דקות, ומבזבז עוד שעה ומשהו על תרגילי עזר לזרתות ולטרפז אחורי ומה לא. בשביל לשפר את הבנץ' צריך לעשות בנץ'.
אתה יכול לתת תכנית לדוגמא ל 3 פעמים בשבוע ? (מניסיון תדירות כזאת גוררת פציעות כתף)שים לב אתה בפורום של פאוורליפטינג. אף אחד לא יוכל לתת לך עצות איך לשפר את הפרופורציות (יכולים לנסות) אבל ABCDE ממש ממש ממש לא מתאימה למטרות שלך.
דווקא אימוני בילדים יעילים לשיפור הבנץ, יותר מהדעה הרווחת כאן, אבל צריך לבצע בתדירות וחלוקה נכונה. הייתי ממליץ על 3 פעמים בשבוע ללחוץ, עם התקדמות שבועית כלשהי, כאשר התרגילים שאינם בנץ' - לא לוקחים יותר מ50% מהזמן שאתה מקדיש לבנץ' (כל תרגילי פלג גוף עליון).
הבעיה באימוני בילדינג טיפוסיים - אתה מסיים בנץ' תוך 10-15 דקות, ומבזבז עוד שעה ומשהו על תרגילי עזר לזרתות ולטרפז אחורי ומה לא. בשביל לשפר את הבנץ' צריך לעשות בנץ'.