עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ABCDE בחיטוב מתאמן שנה שוקל 75 על גובה 173באיזו תוכנית אתה? כמה זמן אתה מתאמן? מה המ.ג? מי מו מה. אתה לא נותן מספיק נתונים.
א. למה ABCDE?ABCDE בחיטוב מתאמן שנה שוקל 75 על גובה 173
לא מצפה לשפר תמשקלים בחיטוב , פשוט איתם סיימתי את המסה ואני כל המסה עליתי בבנץ' רק ב5 קילו שזה מתסכל, ABCDE בגלל שככה אני מקבל פרופורציות מעולות לגוף שלי וזה עובד מצוין, מבחינת מורכבים , בכולם אני נותן כבד לעצימות נמוכה ואז מחפה במבודדים בנפח , אני מנסה לשמור על המשקלים שלי בחיטוב לפחות עד המסה הבאה וזה למה אני שואל איך לעזאזל אני משפר את הבנץ' המסריח שלי?א. למה ABCDE?
ב. אתה מצפה לשפר את המשקלים שלך בחיטוב?
ג. ביחס למ.ג שלך יש לך משקלים מעולים.
אז עכשיו זה לא הזמן לבוא בטענות. תסיים את החיטוב ואז תתחיל לשפר את הלחיצות שלך.לא מצפה לשפר תמשקלים בחיטוב , פשוט איתם סיימתי את המסה
באיזו תוכנית עבדת לפני כן?עליתי בבנץ' רק ב5 קילו שזה מתסכל
ABCDE נשמעת לי כמו הדבר האחרון שהייתי עושה בחיטוב.ABCDE בגלל שככה אני מקבל פרופורציות מעולות לגוף שלי וזה עובד מצוין, מבחינת מורכבית , בכולם אני נותן כבד לעצימות נמוכה ואז מחפה במבודדים בנפח , אני מנסה לשמור על המשקלים שלי בחיטוב לפחות עד המסה הבאה וזה למה אני שואל איך לעזאזל אני משפר את הבנץ' המסריח שלי?
לדעתי- טקסס. אבל לא ברור לי מה העבר שלך באימונים.אחרי החיטוב במסה אני מתחיל SS , מה אתה אומר SS או טקסס ללחיצות ?
התחלתי FBW עברתי לAB אחרי זה ABC ומשם עברתי לABCDE כי לא אהבתי את החלוקה של ABCDאז עכשיו זה לא הזמן לבוא בטענות. תסיים את החיטוב ואז תתחיל לשפר את הלחיצות שלך.
באיזו תוכנית עבדת לפני כן?
ABCDE נשמעת לי כמו הדבר האחרון שהייתי עושה בחיטוב.
FBW נשמע הרבה יותר רלוונטי.
לדעתי- טקסס. אבל לא ברור לי מה העבר שלך באימונים.
אני מחפש תוכנית כללית שתשפר לי את המורכביםהתחלתי FBW עברתי לAB אחרי זה ABC ומשם עברתי לABCDE כי לא אהבתי את החלוקה של ABCD
אין בזה שום הגיון, אבל זה כבר העבר.התחלתי FBW עברתי לAB אחרי זה ABC ומשם עברתי לABCDE כי לא אהבתי את החלוקה של ABCD
בתכלס כן אני בילדר , אבל במסה הבאה חשבתי יותר לכיוון הכוח לשפר טיפה את המורכבים ואת החוזק הכללי בתוכנית כוח ואז לחזור בחזרה לבילדינג , חשבתי גם להתחרות אם אני אשפר את הדדליפט והסקואט שלי משמעותיתאין בזה שום הגיון, אבל זה כבר העבר.
אני משער שאתה לא בעניין של כוח, כן? אתה יותר בכיוון הבילדינג?
בלי קשר, כפי שכבר אמרתי, לדעתי תשנה את התוכנית הקיימת לFBW ולאחר החיטוב תעבור לטקסס.
אין בעיה, אז תעשה את מה שאמרתי.בתכלס כן אני בילדר , אבל במסה הבאה חשבתי יותר לכיוון הכוח לשפר טיפה את המורכבים ואת החוזק הכללי בתוכנית כוח ואז לחזור בחזרה לבילדינג , חשבתי גם להתחרות אם אני אשפר את הדדליפט והסקואט שלי משמעותית
אז אתה אומר ללכת על FBW עכשיו ובמסה לעבור לטקסס ? אתה חושב שטקסס תשפר משמעותית את הלחיצות שלי ?גם אם אני הולך על מסה נקייה של פלוס קלורי של 350-500 ? ואיך אתה מציע לשפר את הסקואט ודדליפט במקביל במסה בשילוב עם הטקסס ?אין בעיה, אז תעשה את מה שאמרתי.
ABCDE פשוט לא יעילה בשום צורה, גם בחיטוב וגם במסה. (אלה אם כן אתה מתכנן על סייקלים)
בהצלחה. 😃
הבנץ' פרס שלי מאוד חלש ביחסית לסקואט והדדליפט שלי , גם הפרס יחסית נמוך
טקסס יעשה לך טוב ללחיצות.מה אתה אומר SS או טקסס ללחיצות ?
בתכלס גם ה 531 זה סוג של ABCD אם חושבים על זה.ABCDE נשמעת לי כמו הדבר האחרון שהייתי עושה בחיטוב.
השאלה שלי היא האם אני אוכל גם לשפר את הסקואט והדדליפט מקביל ?טקסס יעשה לך טוב ללחיצות.
בתכלס גם ה 531 זה סוג של ABCD אם חושבים על זה.
כן, תעבוד טקסס על כל התרגילים המרוכבים, לא רק על הלחיצות.אז אתה אומר ללכת על FBW עכשיו ובמסה לעבור לטקסס ? אתה חושב שטקסס תשפר משמעותית את הלחיצות שלי ?גם אם אני הולך על מסה נקייה של פלוס קלורי של 350-500 ? ואיך אתה מציע לשפר את הסקואט ודדליפט במקביל במסה בשילוב עם הטקסס ?
אז? 😕בתכלס גם ה 531 זה סוג של ABCD אם חושבים על זה.
אז הכל תלוי בתכנון ובחלוקה.אז? 😕
טקסס על הכל כמו שהשמן מעליי אמרהשאלה שלי היא האם אני אוכל גם לשפר את הסקואט והדדליפט מקביל ?
אני בטוח שגם אם הוא היה עושה ABCD זה היה מאוד רחוק בתכנון מ5/3/1.אז הכל תלוי בתכנון ובחלוקה.
אם כי ABCDE זה בבירור לא טוב.
דיי להתחכם.אני בטוח שגם אם הוא היה עושה ABCD זה היה מאוד רחוק בתכנון מ5/3/1.
סבבה אנסה את זה תודה רבה לכם 😃טקסס על הכל כמו שהשמן מעליי אמר
531 היא יותר כמו a1b1a2b2 מאשר abcd כי אתה עובד 2 אימוני עליון ו1 תחתון. זה לא שאתה עושה בסקוואט רגליים, בדדליפט גב ובטן, בבנץ חזה ובפרס ידיים כתפיים ואז זה יותר דומה לabcdטקסס יעשה לך טוב ללחיצות.
בתכלס גם ה 531 זה סוג של ABCD אם חושבים על זה.