הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל בחיטוב

• פותח/ת השרשור 1tay
  • פורסם בתאריך

1tay

משתמש מתחיל
299
86
נק' מוניטין:
194
299
86
אז ככה בקרוב אני רוצה לעשות חיטובון כזה לקיץ ואז שנה הבאה להבתחיל מסה נקייה כי השנה לא ספרתי קלוריות וסתם נדפק לי המסה ... אז יש לי כמה שאלות :
1) עד תחילת החיטוב שזה בעוד חודש , אני מתכנן לעשות עד אז ניטרלי עם אירובי , זה מומלץ ?

2)
עם איזה אפליקציה / אתר אתם עובדים כדי לעקוב אחרי הקלוריות ?

3)
עוד משהו שלא הבנתי כל כך ...יש לך את הקלוריות שאתה אמור להגיע אליהם כל יום , ולא בכל הימים יש אירובי , אז בימים של האירובי אתה מוסיף את כמה ששרפת או שזה נשאר אותו דבר והגירעון אפילו גדול יותר ?

4)
איזה תוכנית כדי לי לעשות בחיטוב ? אני חשבתי AB , מה אתם ממליצים ? ( בדיוק בעוד חודש מסיים תוכנית כוח )

נתונים :
גיל - 17
משקל - 93.5
גובה - 188 ס"מ
סקוואט 100 ק"ג
באנצ 80 ק"ג

1) עד תחילת החיטוב שזה בעוד חודש , אני מתכנן לעשות עד אז ניטרלי עם אירובי , זה מומלץ ?
אין צורך לעשות חודש ניטרלי, מספיק גם שבועיים, אבל בעיה עם חודש אם זה מה שאתה רוצה.
2) עם איזה אפליקציה / אתר אתם עובדים כדי לעקוב אחרי הקלוריות ?
אני ממליץ על האפליקציה MYFITNESSPAL
3) עוד משהו שלא הבנתי כל כך ...יש לך את הקלוריות שאתה אמור להגיע אליהם כל יום , ולא בכל הימים יש אירובי , אז בימים של האירובי אתה מוסיף את כמה ששרפת או שזה נשאר אותו דבר והגירעון אפילו גדול יותר ?
אתה יכול להוסיף קלוריות בימים של האירובי/של האימון ואתה יכול להעריך כמה אתה שורף בכל האימונים בשבוע ביחד, לחלק ב 7 ולהוסיף לכל יום את הכמות הזאת. לדעתי האפשרות השניה יותר נוחה כי אתה יכול לבנות תפריט עם אותם כמויות לכל יום וזהו.
4) איזה תוכנית כדי לי לעשות בחיטוב ? אני חשבתי AB , מה אתם ממליצים ? ( בדיוק בעוד חודש מסיים תוכנית כוח )
עדיף FBW, שתעבוד על כל שריר בתדירות גבוהה יותר. או הלינארית של ביל סטאר.

• פותח/ת השרשור
אין צורך לעשות חודש ניטרלי, מספיק גם שבועיים, אבל בעיה עם חודש אם זה מה שאתה רוצה.

אני ממליץ על האפליקציה MYFITNESSPAL

אתה יכול להוסיף קלוריות בימים של האירובי/של האימון ואתה יכול להעריך כמה אתה שורף בכל האימונים בשבוע ביחד, לחלק ב 7 ולהוסיף לכל יום את הכמות הזאת. לדעתי האפשרות השניה יותר נוחה כי אתה יכול לבנות תפריט עם אותם כמויות לכל יום וזהו.

עדיף FBW, שתעבוד על כל שריר בתדירות גבוהה יותר. או הלינארית של ביל סטאר.
איזה FBW לעשות ? ורק עכשיו סיימתי תוכנית כוח שהייתה FBW אז חשבתי לשדרג לAB כי גם יהיה לי זמן למה לא ?

FBW מבוססת על תרגילי הבסיס.
אפשר גם להישאר בתכנית שעשית, תלוי איך היא נראית. אני הייתי מעדיף FBW על פני AB כי ב FBW יש נפח נמוך יותר ותדירות גבוהה יותר על כל שריר, וזה יהיה במיוחד בחיטוב יתרון בשבילך.

• פותח/ת השרשור
FBW מבוססת על תרגילי הבסיס.
אפשר גם להישאר בתכנית שעשית, תלוי איך היא נראית. אני הייתי מעדיף FBW על פני AB כי ב FBW יש נפח נמוך יותר ותדירות גבוהה יותר על כל שריר, וזה יהיה במיוחד בחיטוב יתרון בשבילך.
אוקיי החלטתי לעשות AB שבAB הראשון שבשבוע אני עושה אותו כבד ובAB השני בשבוע יותר בידוד ומשקל קל חזרות גבוהות
בנוסף לא הבנתי איך להשתמש באפליקציה שאמרת כי אין שם כל כך מאכלים זה רק לפי פחמימה/שומן/חלבון ונניח יש לי תפו"א ואין לו ערכים על האריזה איך אני אמור להכניס את הערכים לשם ?
וגם סתם שאלה כללית כמה ק"ג אמורים לעלות במסה נקייה בחודש ?

Back
למעלה תחתית