הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה בדדליפט וטורסו קצר

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך

Ohad

משתמש משקיע
3,289
859
נק' מוניטין:
2,714
3,289
859
בבית 😃
היי חברים,

אני מוצא את החגורה עוזרת לי מאוד בדדליפט קלאסי? אך לעיתים אני מרגיש כאב חזק בעת ההרמה כתוצאה משפשוף של החגורה בחלק העליון של המפשעה.

מה לעשות? האם הרמת החגורה יותר למעלה לא תיפגע ביעילותה?

תודה לעוזרים.

תנסה לשים אותה גבוה יותר, למרות שאני לא ממש מבין איך החגורה מגיעה למפשעה. בכל אופן אני נגיד שם יחסית גבוה את החגורה בדדליפט והיא כן עוזרת, אם אני שם נמוך אז נורא בעייתי להכנס לסטאפ כמו שצריך (חשבתי זה בעיה רק של שמנים)

• פותח/ת השרשור
תנסה לשים אותה גבוה יותר, למרות שאני לא ממש מבין איך החגורה מגיעה למפשעה. בכל אופן אני נגיד שם יחסית גבוה את החגורה בדדליפט והיא כן עוזרת, אם אני שם נמוך אז נורא בעייתי להכנס לסטאפ כמו שצריך (חשבתי זה בעיה רק של שמנים)

זה כן עניין של שומן. שאני על אחוז שומן נמוך יותר זה לא מורגש.

חגורה אמורה להעלות לחץ תוך בטני ולשבת על הבטן, אם היא לוחצת על עצמות היא לא עושה את העבודה שלה וחמור מכך, מפריעה בתרגיל(בסט אפ)

• פותח/ת השרשור
חגורה אמורה להעלות לחץ תוך בטני ולשבת על הבטן, אם היא לוחצת על עצמות היא לא עושה את העבודה שלה וחמור מכך, מפריעה בתרגיל(בסט אפ)

אי לא מפריעה לי בסט אפ , הטכניקה נשמרת.
אך הכאב בעליה באיזור הבטן התחתונה הוא בלתי נסבל.

אתה מתכוון שהיא עושה לך פסים אדומים/צביטות ושפשוף בעור?

כי אם כן פשוט צריך לשבור אותה קצת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית