הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ כאבים במפרק היד.

avivchoen

משתמש משקיע
2,166
570
נק' מוניטין:
2,491
2,166
570
בכמה תרגילים כבר איזה חודש יש לי כאבים קטנים כאלה במפרק היד,
לא משהו קריטי אבל סתם לדעת יש איך לשפר את זה?

לחזק שרירים משהו?
קפיץ יד עוזר?
אולי בגלל שאני בלי כפפות?

תודה רבה 😃 🆘
אביב.

• פותח/ת השרשור
12 וחצי קילו כל צד 10 קילו מוט על ספה שריר יד קדמית נטו,עם קונטרה כזה לא יודע את השם.

זה משכולת ארוכה W שאני מחזיק,

ועל אותו מתקן אבל משקולות כל יד 45 LBS, משקולת אחת פשוט.

'נהניתי' מהכאב הזה הרבה זמן, וכול עוד עבדתי על הפריצ'ר (זה השם של המתקן הזה) עם מוט W.

תעבוד יד קדמית למינימום סטים שאתה מסוגל נפשית, ורק בעמידה או עם משקולות יד בודדות

אני אישית סובל כבר יותר מחצי שנה מדלקת בשתי המפרקי כף יד עשיתי כמעט הכל ושום דבר לא עזר, פשוט צריך להתמודד עם הכאב עד שיקרה משהו יותר גדול ובאמת ימנע ממך להתאמן ואז יפסקו התירוצים ואפשר לומר I`M FREE

משה, היה לי את הכאב/דלקת הזאת בפרק יד שמאל הרבה (הרבה) זמן.
והיו הרבה מקרים והרבה תרגילים שפשוט לא יכולתי לבצע בעומס שמעל מינימלי.

ניסיתי כל מיני כפפות 'מיוחדות' ומנוחות (שעזרו, אבל רק עד האימון הקרוב). בסופו של דבר,
ואני כמובן לא מציע שזה יועיל לכולם ולכל הדלקות, פגשתי באיזה רצועה גמישה ונוחה מאוד לסגירה ופתיחה, ופשוט לא העזתי לעשות שום תרגיל שמפעיל לחץ על פרק היד לפני שאני סוגר את הרצועה, וחזק. סוגר עד גבול עצירת דם + קצת, ומייד משחרר אחרי הסט.

עבדתי ככה איזה שנה ורק כשהייתי משוכנע שהעסק נרפא לגמרי ניסיתי לעבוד בלי הרצועה הזאת.
הדברים האלה לרוב לא יעברו מעצמם וחבל להגיע למצב שלא תוכל ללחוץ יד לאנשים (הייתי קרוב לזה : ))

יש את הכדורים האלה, שמסובבים ביד והכוח שנדרש להחזיקם עולה ככל שעולה מהירות הסיבוב שלהם.
נשמע מוזר, אולי תמוה, אבל אני יכול להעיד שלפני כמה שנים היה לי כאב ביד שמאל שמנע ממני לכתוב (אני שמאלי) ולנגן; קבלתי כדורים מאורתופד, אבל לפני שלקחתי אותם החלטתי לנסות להשתמש בכדור. לאחר שני "מקצים" של כחמש דקות, הכאב עבר כלא היה!
אני לא בטוח אם זה יכול לעזור לכאב שלך, אבל אני חושב ששווה לנסות. המחירים בזאפ נראים גבוהים, אפשר לנסות למצוא זולים יותר.
בעצם, בדיקה מהירה באיביי העלתה שהמחירים שם שפויים יותר.

יש את הכדורים האלה, שמסובבים ביד והכוח שנדרש להחזיקם עולה ככל שעולה מהירות הסיבוב שלהם.
נשמע מוזר, אולי תמוה, אבל אני יכול להעיד שלפני כמה שנים היה לי כאב ביד שמאל שמנע ממני לכתוב (אני שמאלי) ולנגן; קבלתי כדורים מאורתופד, אבל לפני שלקחתי אותם החלטתי לנסות להשתמש בכדור. לאחר שני "מקצים" של כחמש דקות, הכאב עבר כלא היה!
אני לא בטוח אם זה יכול לעזור לכאב שלך, אבל אני חושב ששווה לנסות. המחירים בזאפ נראים גבוהים, אפשר לנסות למצוא זולים יותר.
בעצם, בדיקה מהירה באיביי העלתה שהמחירים שם שפויים יותר.
אני אנסה את זה, היה לי את זה פעם בעבודה, עדיף לדעתי כבר לקנות COC 1 או משהו כזה ולעשות איתם פרוטוקולים (מה שאני עושה כרגע, לא יודע אם זה עוזר/עזר כי אני כרגע לא מתאמן)

יש לי אחד כזה, הוא ממש מגניב
אתה מסובב ממש מהר והאמה שלך מתפוצצת

חבל שבן דוד שלי שבר אותו...

היה לי את זה גם בשתי הידיים , כל פעם שהם היו תחת עומס זה התחיל לכאוב בצורה מטורפת , בהתחלה המשכתי להתאמן לאט לאט הכאב החמיר מה שעשיתי הוא שפשוט הפסקתי להתאמן יד קידמית והכאב עבר אחרי משהו כמו 3 שבועות ועכשיו גם תחת עומס אין כאב.

היה לי את זה לתקופה של חודש-חודשיים עד שתפסתי פאוור קלין לא טוב ואחרי זה הכאבים נהיו ממש בלתי נסבלים עד לרמה שלא יכולתי לנגב את התחת עם יד ימין, הפסקתי לעשות לחיצות ואחרי קצת יותר משבוע כל הכאבים נעלמו.

• פותח/ת השרשור
טוב מה שאני מבין שאני לא היחיד, הכאב הוא באמת מינימלי,
אין ממה לחשוש? כי אני יכול להתמודד איתו..

טוב מה שאני מבין שאני לא היחיד, הכאב הוא באמת מינימלי,
אין ממה לחשוש? כי אני יכול להתמודד איתו..
בינתיים לא, רק תבדוק שאתה אוחז נכון בלחיצות ושאתה לא מחזיק את המשקל על הידיים בסקוואט (אם אתה עושה, ואם אתה לא אז תתחיל 😛). אם זה ממש יתחיל לכאוב ולהפריע לך אז תלך לאורטופד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית